Колеги ПОМАГАЙТЕ!!!
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- dinko_sd
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330Cd
- Мечтае да кара: F10 M5
- Детайли за колата: Stock.
Колеги ПОМАГАЙТЕ!!!
Един приятел си купи наскоро Е36 318 TDS и колата си вървеше прилично. Днес ми звъни и вика "Тая кола спря да върви
Вдигам до 3000 оборота и умира" и се чуди какво да прави. Имате ли предположения от какво може да бъде или някой да е имал същия проблем? Дали проблема е по електронен път или турбото е заминало
Давайте някакъв съвет на време че като се тръгне по сервизи знаете какво става 

- Maverik
- младши ентусиаст
-
- Кара: нахилен
- Мечтае да кара: Е30 кабрио
Имал съм подобен проблем с 524тд при мен проблема беше в подкачващата гориво помпа (тая която е потопена в резервуара) цетката която е от доло на нея се беше задръстила,но при мен освен че не вървеше след 3000об.-1 и по трудно палеше
- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
Зацапани дюзи?
Що не сложи една добавка за почистване в резервоара,да покара и тогава да ходи по маистори
Що не сложи една добавка за почистване в резервоара,да покара и тогава да ходи по маистори
- dinko_sd
- младши ентусиаст
-
Благодаря за съветите
Ами ще пробваме всичко възможно пък дано се оправи
Иначе едно ново турбо ще му излезе майка си и баща си
OPASNO LUD
Ами в момента не знам ама съм се возил с него и ми се струваше че за 1.8 (1.7 даже ако сме точни) стрелката показва доста голям моментен разход (около 10/100 без да е развален уреда)
Аз карам 525 TDS и такова нещо при мен не се забелязва
Кажи какво имаш напредвид с разхода

OPASNO LUD
...
Ами в момента не знам ама съм се возил с него и ми се струваше че за 1.8 (1.7 даже ако сме точни) стрелката показва доста голям моментен разход (около 10/100 без да е развален уреда)

- dinko_sd
- младши ентусиаст
-
Ей сега говорих с него пак и казва че на празен ход двигателя се форсира нормално и вдига над 3500 оборота а в движение вика "все едно съм опънал ръчната спирачка". Не знам дали това ще внесе някаква яснота относно проблема ама си мисля че турбото си е заминало

- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
На мен като ми беше заминало турбото пушеше масло през ауспуфа,но не винаги а само като дадеш газ, според мен турбото на твоя човек си е наред,а и когато турбото ми имаше луфт/когато беше развалено/колата си вървеше нормално

Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна

От дюзите май ще да е, нашата имаше подобен проблем и като отидохме в Евро дизел ли е, Супер дизел ли е, кво ли е да ги
и в миндилите и казаха турбото, честито 800 лева
Но каза че имало некъв супер нов мега уникален начин измислен от тех да прочистят и един вид рециклират турбото, само за 350 лева, моя човек вика да я дадем аз му викам не ама накрая я оствихме и след 2 дена нормално вървене пак умря, жалко че като отидох в сервиза тоя го нямаше да му счупя капачките. Отидохме да проверим в един друг сервиз, дето по принцип си ходим, оказахасе дюзите и човека ги смени и не помня цифрата но със сигурност не беше 800 или 350 лева.

Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

- боримечката
- Потребител
-
като за начало вижте да нее горивния филтьр , моита печка ми направи абсолютно същия номер на връщане от морето и се оказа че филтара е пълен с боклуци 

- dinko_sd
- младши ентусиаст
-
Tano
Аз съм тоя с БМВ-то (Миро)
Я кажи кой тоз друг сервиз. Предложете някои добър сервиз дето да не дерат кожи и само името да им е сервиз пълен с улиогуфрени.
КОлата неще да върви, няма мощност а ина4е нафти4ката си гори и из4езва. пове4е впечатления утре.
Отидохме да проверим в един друг сервиз
Аз съм тоя с БМВ-то (Миро)
Я кажи кой тоз друг сервиз. Предложете някои добър сервиз дето да не дерат кожи и само името да им е сервиз пълен с улиогуфрени.
КОлата неще да върви, няма мощност а ина4е нафти4ката си гори и из4езва. пове4е впечатления утре.
11 мнения
• Страница 1 от 1