Въпросче за Е38 или Е39
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Въпросче за Е38 или Е39
Решил съм едно от двете и сега има оферта Е38 97 725тдс и Е39 528 кво да избера? Вие кво ше предложите?
Долуказаното важи само за посочения от теб частен случай.
Ако си пенсионер или си мечтаеш да гъзарееш с голяма кола - е38
Ако искаш наистина да караш БМВ - е39
Разлика в подръжката няма да има, разхода на е39 ще е доста по сериозен от на е38 (едно че като количество харчи повече, едно като цена бензин - нафта...)
Тоя мотор дизеловия (м51 май беше) сравнен с бензиновия (май М50 ли е 60 ли) е по капризен ако и да е дизел и да трябва да е обратното.
Вътре като цяло е38-ицата със сигурност ще е с повече екстри (то това му е достойнството на е38 тдс - да има много екстри) и ще е по комфортна за возене макар че ако задната седалка е разделена 4 човека и няма повече освен ако 5-ия не е силно анално податлив. За шофьора мисля че комфорта и при двете е почти еднакъв, в смисъл поне за мен се чувствам еднакво удобно и в двете (другия си е с ел. седалки, кожи и ветър на гъзо ама може и без тех, определено бих ги жертвал за 60 магарета повече).
На пътя пак почти едно и също, е38 ще има по комфортна возия, ако някъде губи от тегло и размери компенсира с техника.
Или да обобщя:
За си караш колата си вземи е39-ката
За да се возиш в нея и да мутрееш - е38-ицата
Ако си пенсионер или си мечтаеш да гъзарееш с голяма кола - е38
Ако искаш наистина да караш БМВ - е39
Разлика в подръжката няма да има, разхода на е39 ще е доста по сериозен от на е38 (едно че като количество харчи повече, едно като цена бензин - нафта...)
Тоя мотор дизеловия (м51 май беше) сравнен с бензиновия (май М50 ли е 60 ли) е по капризен ако и да е дизел и да трябва да е обратното.
Вътре като цяло е38-ицата със сигурност ще е с повече екстри (то това му е достойнството на е38 тдс - да има много екстри) и ще е по комфортна за возене макар че ако задната седалка е разделена 4 човека и няма повече освен ако 5-ия не е силно анално податлив. За шофьора мисля че комфорта и при двете е почти еднакъв, в смисъл поне за мен се чувствам еднакво удобно и в двете (другия си е с ел. седалки, кожи и ветър на гъзо ама може и без тех, определено бих ги жертвал за 60 магарета повече).
На пътя пак почти едно и също, е38 ще има по комфортна возия, ако някъде губи от тегло и размери компенсира с техника.
Или да обобщя:
За си караш колата си вземи е39-ката
За да се возиш в нея и да мутрееш - е38-ицата
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Sve написа:Сега някой ще ме изяде![]()
Взимай Е38 и не се замисляй, страшен кеф е да Караш тази кола. Като купе Е38 е в пъти по-здраво от Е39... Абе май е последното като модел БМВ което не е постоянно с някакви проблеми...
Евала

даже ако можеш да се пребориш за дълга база,скачай и потъвай в обятията й

Георги Пенчев
Sve написа:Сега някой ще ме изяде![]()
Взимай Е38 и не се замисляй, страшен кеф е да Караш тази кола. Като купе Е38 е в пъти по-здраво от Е39... Абе май е последното като модел БМВ което не е постоянно с някакви проблеми...
За какво да те яде някой, много си прав.
Както казваме сектантите, е38 е последното истинско БМВ. е39 е началото на края

Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Вземи тази която ти хареса повече, качи се направи им едно кръгче и ша разбереш коя е твоята кола, имай предвид че размера на Е38 е по голям, но ако тва не те притеснява, скачай на нея 

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
За мене разликата е огромна поради малките, но дребни детайли, които липсват на 5 - цата, а 7 - цата притежава. Няма значение дали пътуваш много или малко, въпросът е когато спреш колата, да се обърнеш и да и се полюбуваш. А 7 - цата го умее това.
П.С. Само не робувай на мнения, че има коли за мутри и разни подобни. И не смятаи парите, щото винаги не стигат. Те са средство, а не цел.
П.С. Само не робувай на мнения, че има коли за мутри и разни подобни. И не смятаи парите, щото винаги не стигат. Те са средство, а не цел.
- didore
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 М52B20
- Мечтае да кара: Е30 М52Б28 Компресор
E38 разбира се. Тази кола като я видях и се влюбих от пръв поглед . Красиво купе, много глезотий вътре и невероятна возия. 

Ма много ме кефи тази кола!!!

- Lucky
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
- Мечтае да кара: 5GT 535i
Матора ще ти доиде слабичък и ще се чудиш как да му вкараш още малко коне иначе Е38 каросерия и екстри 

Матора ще ти доиде слабичък и ще се чудиш как да му вкараш още малко коне иначе Е38 каросерия и екстри
е точно това ме спира за 7ка

Ще видя продължава търсенето

- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
М51 идва леко слабичък за ~1900кг , но пък Е38-та е най красивото нещо в света на големите коли! 

Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2