Проблем с АБС
Модератор: Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с АБС
Колеги моля Ви помогнете.
Смених двигателя си М50Б20 с М20Б25, заради ред причини и не съжалявам за това, но имам едно единстевенно затруднение- немога да вържа АБС-а. М50-то има 2 пина за АБС на буксата, а М20-ката има 1 пин. Кажете има ли начин някак си да преправя сигналите или пък да направя някаква директна връзка към АБС-а. Даите съвети.
Благодаря Ви предварително!

Смених двигателя си М50Б20 с М20Б25, заради ред причини и не съжалявам за това, но имам едно единстевенно затруднение- немога да вържа АБС-а. М50-то има 2 пина за АБС на буксата, а М20-ката има 1 пин. Кажете има ли начин някак си да преправя сигналите или пък да направя някаква директна връзка към АБС-а. Даите съвети.

Благодаря Ви предварително!
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Re: Проблем с АБС
Решението е АБС от м20
- S_h_e_f_a
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34/М50 и М60
- Мечтае да кара: Е34 V12
- Детайли за колата: Ооо много са...
VesoPesa написа:Решението е АБС от м20
От сега ти казвам,че времето необходимо ти да смениш и подкараш АБС-а,ще е 3-пъти повече от това да смениш мотора

А защо не си караш без абс?
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
Мене ми е ясно, ама не съм го карал аз колегата да слага м20 

Хахаха така и предположих
. Колега аз го карам вече почти 2 години без АБС ама вече почва да ме дразни и искам да почна да си усещам педала да ми рита...Ама явно ще трябва да мисля как ще стане. Сигурни ли сте, че няма как да стане с тоя си АБС, макар че имам и АБС от М20 но ако трябва да го прехвърлям това трябва да стане с инсталацията, с която нямам нерви да се разправям.

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
Damqnov написа:Хахаха така и предположих. Колега аз го карам вече почти 2 години без АБС ама вече почва да ме дразни и искам да почна да си усещам педала да ми рита...Ама явно ще трябва да мисля как ще стане. Сигурни ли сте, че няма как да стане с тоя си АБС, макар че имам и АБС от М20 но ако трябва да го прехвърлям това трябва да стане с инсталацията, с която нямам нерви да се разправям.
Сигурни сме, щото сме я правили тая гимнастика, само дето моторите бяха в обратен ред

- S_h_e_f_a
- младши ентусиаст
-
Damqnov написа:А това значи ли и смяна на цялата инсталация до модула под задната седалка???
Дам

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
S_h_e_f_a написа:Damqnov написа:А това значи ли и смяна на цялата инсталация до модула под задната седалка???
Дам
Не позна

Може и без да се сменя цялата инсталация, ама играчката е доста по голяма

- S_h_e_f_a
- младши ентусиаст
-
_65536_kb_sec_ написа:S_h_e_f_a написа:Damqnov написа:А това значи ли и смяна на цялата инсталация до модула под задната седалка???
Дам
Не позна![]()
![]()
![]()
![]()
Може и без да се сменя цялата инсталация, ама играчката е доста по голяма
И ти направи едно изказване... безсмислено

Добре де я кажете не можеме ли да измислиме някъв бай-пас някъв допълнителен кабел нещо с което да не си играя да сменям всичко.Аз предполагам, АБС-а не се командва от управлението на двигателя или греша. Дайте някой съвет по подробно, за да видя в коя посока да тръгна. Не ми се сменя цялата инсталация... 

- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
Damqnov написа:Добре де я кажете не можеме ли да измислиме някъв бай-пас някъв допълнителен кабел нещо с което да не си играя да сменям всичко.Аз предполагам, АБС-а не се командва от управлението на двигателя или греша. Дайте някой съвет по подробно, за да видя в коя посока да тръгна. Не ми се сменя цялата инсталация...
Пич що се занимаваш с глупости? Това с буксите и инсаталацията ти е най-малкия проблем... Проблема идва от това че на м50 е 3 точков абс-а ,а на м20 е 4 точков... от там нататък мисли за кво става въпрос... Две нови тръби до задните колела...
А как така реши да я направиш тая глупост от м50 на м20??? При теб май часовника върви на обратно... утре ще сложиш и м30

Ще попиташ защо 4 точков на м20 ,а на м50 е 3 точков... е не знам ,при мен беше така и бях много учуден... но е факт ,че колата докато не махнах абс-а ,спираше по-добре с м50тковия абс... Пак ти казвам грешка си направил с тва м20 ама айде... Отделно, какъв повер намираш в м20б25 не знам... такъв ми беше стария мотор и без турбо си беше умрел кон в е34, на фона на м50б25...

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
Нищо не намирам просто ми е чипосан М20-ковия и върви доста, бих казал и учудващо прилично.Карал съм и М50Б25 разликата не е осезаема.А що се отнася до това дали е хубав или лош мотора, не мисля че е по зле от М50.А и ми се върти в главата скоро да го турбинирам, та затова ми трябваше и АБС-а но явно ще се посветим на маисторското шофиране. 

13 мнения
• Страница 1 от 1