Ски

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Е30 IS Crasher
Аватар
Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25

Мнение от ge_a » 18 Яну 2006, 2:02

Иво на рилски езера явно е готино, ама много ми е интересно, да разбера как се качваш до там!!!

П.С. Кат идвате до боровец, можете да се обаждате, пак ако не сам силно ангажиран може и аз да се кача с вас да покарам ;) !
Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!
Изображение

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 18 Яну 2006, 2:10

Качвам се с кола и после с моторна шейна :) С шейната се взима за 10 мин. ако си сам на нея особено, а пеша е 2.30мин. Друг вариант е трака ама той взима 50лв. на курс и трявба да сте мин. 10 души, за да излезе евтино. И се стига за 30-40мин. ;)
Изображение
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 18 Яну 2006, 20:49

Ей пичове,тая седмица към края да направим освен едно пързаляне на Боровец :?: Само,че в Събота съм на сватба за пореден път и незнам :mhihi: :mhihi: :help:

Георги Пенчев
Изображение

Е30 IS Crasher
Аватар

Мнение от ge_a » 19 Яну 2006, 0:25

Penchev написа:Ей пичове,тая седмица към края да направим освен едно пързаляне на Боровец :?: Само,че в Събота съм на сватба за пореден път и незнам :mhihi: :mhihi: :help:

Георги Пенчев

Ти от тия свадби май няма много много да караш ски тая година :mhihi:

П.С. Не че аз много карам, ама поне е понеже не мога да се измакна от бачкане :(

Мерси за отговора Иво, щот аз си помислих че се катериш пеша до горе :mhihi: , някои ден трябва да се саберем да покараме заедно, ако не тая година другата ;)
Изображение

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 19 Яну 2006, 1:12

ge_a написа:
Penchev написа:Ей пичове,тая седмица към края да направим освен едно пързаляне на Боровец :?: Само,че в Събота съм на сватба за пореден път и незнам :mhihi: :mhihi: :help:

Георги Пенчев

Ти от тия свадби май няма много много да караш ски тая година :mhihi:

П.С. Не че аз много карам, ама поне е понеже не мога да се измакна от бачкане :(

Мерси за отговора Иво, щот аз си помислих че се катериш пеша до горе :mhihi: , някои ден трябва да се саберем да покараме заедно, ако не тая година другата ;)

ge_a , ще има ски тая година :mhihi: :mhihi: :mhihi: много се женят тия хора бе, направо се чудя :D Аз ще гледам да съм на линия за неделя,остави си телефон за всеки случай :idea:

Георги Пенчев
Изображение

Е30 IS Crasher
Аватар

Мнение от ge_a » 19 Яну 2006, 1:50

Penchev написа:

ge_a , ще има ски тая година :mhihi: :mhihi: :mhihi: много се женят тия хора бе, направо се чудя :D Аз ще гледам да съм на линия за неделя,остави си телефон за всеки случай :idea:

Георги Пенчев

Направо ще си герой, ако успееш да станеш за ски след свадба :lol: или са те канили като шофьор тоя пат :mhihi: :mhihi: :mhihi:

а иначе телафона си мисля да ти го дам лично ако утре(или днес май вече) си на Еко !!!
Изображение

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 19 Яну 2006, 9:44

О'К :D

Георги Пенчев
Изображение

шПерко
Аватар

Мнение от Иво » 25 Яну 2006, 13:54

Аз се завърнах! Бях 1 седмица и беше невероятно яко!!! За бордистите - горе докараха няколко уреда, релси ала бала за трикчета и са доста професионално направени!!! Всичко се очертава супер!!! ;) След няколко дена пак заминавам ;) Поне кат съм безделник да спортувам :mhihi:
Изображение
Изображение

шПерко
Аватар

Мнение от Иво » 06 Фев 2006, 19:32

Кво става изроди. Аз се върнах неска след 5 дена пребиваване горе. Счупих си новия борд за съжаление ама утре отивам да си търся друг и другиден пак заминавам. Май тая зима нема да вида никой от вас по пистите :confused:
Изображение
Изображение

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 06 Фев 2006, 21:11

Иво аз съм много зает,имам работа и в момента няма събота,няма неделя :( :( Гледам да не си поглеждам ските,като отварям гардероба,защото ми се къса сърцето :!:

Този уикенд също няма да мога,но се надявам за следващата седмица да мога да "отлепя" нанякъде :roll:

Сподели нещо - на Паничище ли си бил,поразкажи ,как са условията и т.н.

Sharo също да се включи с актуална информация за Банско :D :D

Георги Пенчев
Изображение

шПерко
Аватар

Мнение от Иво » 08 Фев 2006, 15:16

Я виж тука какво ми се случи на новата дъска http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?User ... umId=40753 :confused: :confused: :confused:
Изображение
Изображение

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 08 Фев 2006, 16:58

Иво написа:Кво става изроди. Аз се върнах неска след 5 дена пребиваване горе. Счупих си новия борд за съжаление ама утре отивам да си търся друг и другиден пак заминавам. Май тая зима нема да вида никой от вас по пистите :confused:

ако докторите са прави, догодина идвам с теб да чупим заедно бордове (пък и имаш да си ми връщаш от блейдовете :mhihi: ) и като се върнем натрошени ще ходя в болницата да кажа: " е вие на това ли му викате оправени колена, че и до китките стигна :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Много съжалявам, че тоя зимен сезон дори с шейна не мога да се пусна, но за всяко нещо си има време.
Приятно изкарване и се обади, като се върнеш за повече ;)
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

шПерко
Аватар

Мнение от Иво » 08 Фев 2006, 17:01

Ати, добре че са твойте протектори, аз карам с тях иначе да съм се изкъртил и аз :D
Изображение
Изображение

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 08 Фев 2006, 18:18

:shock: :shock: Иво,как си разпепил борда братчик :shock: :shock:

Аз си изхвърлих старите ски, иначе щях и аз "да се похваля" с грозно потрошени върхове :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Георги Пенчев
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 09 Фев 2006, 2:18

айде лека .. аз утре (днес) съм на ски по нашия балкан ако има некои насам да се обажда ;)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата