Бензинов регулатор - инсталация
Модератор: bum_bum
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Бензинов регулатор - инсталация
Никъде не намерих, някой, който е поставил бензинов регулатор на неговата кола и на какво налягане е настроен?
До колкото знам, фабричния държи 3.5 бара налягане, обаче искам повече да видя резултата.
Как се монтира регулатора? Какво прави със стария регулатор, който е в края на бензиновата рейка, той премахва ли се и как?
До колкото знам, фабричния държи 3.5 бара налягане, обаче искам повече да видя резултата.
Как се монтира регулатора? Какво прави със стария регулатор, който е в края на бензиновата рейка, той премахва ли се и как?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- nParMaTuK
- младши ентусиаст
-
Re: Бензинов регулатор - инсталация
Оригиналния регулатор си го оставяш и след него монтираш новия, демек на изхода на рейката пак 

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
nParMaTuK написа:Оригиналния регулатор си го оставяш и след него монтираш новия, демек на изхода на рейката пак

мерси, Боби
ама нали оригиналния държи 3.5 бара, ако новия да кажем е на 4-ри бара, оригиналния няма ли да понижи налягането и до рейката пак да идва 3.5?

също така не разбрах --> "след него"
не монтира ли се преди него, т.е. идват маркучите горивната помпа, слагаш регулатора и после други маркучи от регулатора отиват в рейката?

п.с. въпроса ми е риторичен, ясно ми е, че няма след като казваш, просто искам да обясниш, че наистина не разбирам целия процес

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- ТУРБО
- луд с палатка
-
- Кара: Хората да залягат
- Детайли за колата: кихащо кабрио
Маркуча който излиза от стандартния(обратното гориво) ти регулатор го вкарваш във входа на новия,а обратния бензин на изхода и те така баце 

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Абе вие чувате ли се кви идеи му давате на човека? Изобщо някой има ли хабер какво пише и как ги пишете тия неща без да сте наясно изобщо ??? Ужас 

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- ТУРБО
- луд с палатка
-
Да не би да твърдиш,че така не става
Оповергай ме и кажи твя начин!
Аз си карам така колата от почти 1 година и се регулира перфектно!!!

- djkita
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe & E46 Coupe
ТУРБО написа:Да не би да твърдиш,че така не става![]()
Аз така съм пробвал и нещо разхода не ми хареса

- ТУРБО
- луд с палатка
-
Е ти кво си се надявал,с повече бензин разхода да остане същи ли?
На мен ми е итересно какво е намислил Вичо,защото за повече бензин е нужно и повече въздух иначе ефект е обратен.
п.п Чакам колегата Славянко да се аргоментира,а не само да си бие главата в стената!
На мен ми е итересно какво е намислил Вичо,защото за повече бензин е нужно и повече въздух иначе ефект е обратен.
п.п Чакам колегата Славянко да се аргоментира,а не само да си бие главата в стената!
- djkita
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe & E46 Coupe
Е то тва е ясно, но и помпата нещо ме тревожеше, защото виеше в пъти по силно от нормалното и не вярвам да изкараше много 

- ТУРБО
- луд с палатка
-
Определено стоковата помпа се тормози доста(мойта даде фира и минах на външна),оригиналният ми регулатор е на 2.5бар. сега карам на 3,но скоро май ще вдигам още налягането.
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Определено става и ще задържи налягането на по натегнатият регулатор но тъкмо щях да те питам дали ти би си оставил колата с два регулатора и се учудих като прочетох че точно така си направил. Няма да обеснявам защо не трябва ти си помисли сам.ТУРБО написа:Да не би да твърдиш,че така не става![]()
Аз съм с две рейки вързани последователно. Ето как изглежда първата
http://www.picbg.net/img.php?file=4c73a0fb330bf11d.jpg
Мислиш ли че щях да си играя цял ден да махам регулатора от нея за да остана само с един ако не трябваше

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- ТУРБО
- луд с палатка
-
Ами защо да не го оставя,иначе за 5 мин ще си го направя със сребарно припойче и едно щуцерче.
- nParMaTuK
- младши ентусиаст
-
Вичо, пак: Входящ маркуч-> рейка-> оригинален регулатор->изходящ маркуч->новия регулатор
И ако оригиналния ти е примерно на 3 бара пък новия на 3.5 ше имаш 3.5 в рейката.
Иначе ако искаш да понижиш налягането в рейката трябва да махнеш оригиналния и да навъртиш новия на 2.5 (примерно). Ако пак не ти е ясно - на телефона
Славянко, и аз не зацепвам що трябва да го махна оригиналния, освен ако не искам да понижавам налягането, от което нямам нужда в случая.
Та аз имам скромен и безпроблемен опит от около 5к км с тоя сетъп и ако имаше проблеми тоя с червеното кабрио е върл оксиженист и вярвам че би ме спасил
И ако оригиналния ти е примерно на 3 бара пък новия на 3.5 ше имаш 3.5 в рейката.
Иначе ако искаш да понижиш налягането в рейката трябва да махнеш оригиналния и да навъртиш новия на 2.5 (примерно). Ако пак не ти е ясно - на телефона

Славянко, и аз не зацепвам що трябва да го махна оригиналния, освен ако не искам да понижавам налягането, от което нямам нужда в случая.
Та аз имам скромен и безпроблемен опит от около 5к км с тоя сетъп и ако имаше проблеми тоя с червеното кабрио е върл оксиженист и вярвам че би ме спасил

- nParMaTuK
- младши ентусиаст
-
Е сега се сетих още един повод да не махаш оригиналния - караш си и на тоз китаец лъскавия му се къса платното и си дотам, ако имаш оригинален ше задържи 3-те бара, ше ти избегат смесите, ама ше се прибереш 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
То и китайския викат, че това, което пуска е някъде оооколо това, което показва 

35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3