с малко нафта трудно пали
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
с малко нафта трудно пали
Здравеите колеги ,става въпрос за,Е34 тдs.Колата я имам от 3 години и не съм имал проблеми с нея,но от извесно време като остане под 30 литра нафта трудно пали.А като сипя над 30 няма никакъв проблем.И на маркучето което влиза в помпата се вижда балончета въздух при по малко количество нафта.Казахами да сложа клапанче,но пак трудно пали.Имам съмнения за помпата в резервара,преди се чуваше някъкво чукане като дам на контакт,сега нищо.
Благодаря предварително
Благодаря предварително
- borcata bc
- кандидат ентусиаст
-
Re: с малко нафта трудно пали
здравеи колега помпата в резервоара е заминала
преди седмица и аз сменях моита
взех за опел омега те са едно кам едно и е сас 50 лв по-евтина
вси4ко сас смяната ми излезе 130 лв
преди6ната уш 0ригинална е на 2 години което ме кара да се замисля и хем винаги е имало над 30 литра
в резервоара а и е 4истен
аиде успех
преди седмица и аз сменях моита
взех за опел омега те са едно кам едно и е сас 50 лв по-евтина
вси4ко сас смяната ми излезе 130 лв

преди6ната уш 0ригинална е на 2 години което ме кара да се замисля и хем винаги е имало над 30 литра
в резервоара а и е 4истен
аиде успех
borcata bc
- chiko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e 34 със субтитри !!!
- Мечтае да кара: e31,,,,,,,,,е38
- Детайли за колата: много замаскирани циганий,,,,,,,,,,ръжда,и ВЕСТНИЦИ ВЪВ ПРАГОВЕТЕ
Абе нека ,колега първо отвори сондата в резервара и почисти цедката ,че ако боклуците са много и нафтата намалее ,а респективно и налягането върху цедката и ГНП започва да смуче яко и ако дебита е малак ,има вероятност да започва да смуче въздух от снадките за да компенсира вакума които саздава ГНП,и за това да виждаш балончета въздух по маркуча,аз съм се сблъсквал с този проблем 

- alchohol
- ентусиаст
-
- Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
- Мечтае да кара: по път без дупки
То, ако е загинала помпата, не 30, а 100л да имаш няма да проработи. Така че първо виж цедката, както казва колегата...
Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка

Детска болест е на Е34-ката ТДС-а тая помпа. И да има ли над 20-30литра в резервоара ще си пали като чук . Това е показание за неработеща подкачваща помпа иначе задръстена цедка няма да запали в един момент ако ще и цял нафтовоз да докараш. Но живота е шарен , а ТДС още повече тъй че провери си за херметичност горивопроводите след като се справиш с помпата. Успех.
- vladimir8505
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Всичко
- Детайли за колата: Е 53
колега ако това ти го прави през студените дни виж първо цедката(от опит),ако ли постоянно-помпата
успех

7 мнения
• Страница 1 от 1