Части за Х-5
Модератор: Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Части за Х-5
Здравейте колеги !Оказва се че трябва да правя предна ходова част за моя Х5.Искам да попитам коя марка части да ползвам?Поинтересувах се и всеки ми казва различно.Сваг,Лемфиордер и т.н кое е наи добро читаво?
Re: Части за Х-5
Оригиналните 

В началото бе самолетен двигател..... и Господ каза: ''Нека бъде BMW''
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
- Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен
en4o написа:Оригиналните
+1

TPAKTOP написа:en4o написа:Оригиналните
+1От такива части не бих спестил пари! фар чистачка и който е да е друг консуматив ок ама да спестяваш от окачване спирачки гуми гориво и т.н. не е работа! Накрая ще ти излезе по-скъпо!
Кви оригинални бе братче си4ко е Китайски боклуци само си сменят иманата на фирмите по кутийте !Тва да не ти изреждам!Аз съм далече от мисълта да спестявам с такива просто незнам вече на какво да рачитам ?!
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
- Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен
mawi написа:TPAKTOP написа:en4o написа:Оригиналните
+1От такива части не бих спестил пари! фар чистачка и който е да е друг консуматив ок ама да спестяваш от окачване спирачки гуми гориво и т.н. не е работа! Накрая ще ти излезе по-скъпо!
Кви оригинални бе братче си4ко е Китайски боклуци само си сменят иманата на фирмите по кутийте !Тва да не ти изреждам!Аз съм далече от мисълта да спестявам с такива просто незнам вече на какво да рачитам ?!
Да ама след това можеш да отидеш в официалния сервиз и да ги разкатаеш! Докато ако купиш не дай си Боже дефектна и си я смениш другаде нямаш право на глас защото ще получиш отговор "Ами на такова си попаднал"

Да споделя ,че реших проблема с ходовата част незнам колко са надежни но сложих сичко на "Лемфиордер"-фирмата която правила уж парвоначалното вграждане за BMW,цялата предна ходва част смених влучително и двата лагера на главините ....та да видим 

mawi написа:Здравейте колеги !Оказва се че трябва да правя предна ходова част за моя Х5.Искам да попитам коя марка части да ползвам?Поинтересувах се и всеки ми казва различно.Сваг,Лемфиордер и т.н кое е наи добро читаво?
най-добре е оригиналните,но пък оригиналните са Lemforder.Аз съм работил в такава фирма,която е предлагала и Lemforder и съм сигурен за качеството им
www. *****com
- sashobol
- Потребител
-
- Кара: BMW X5 e53,520i
- Мечтае да кара: BMW M5 e 60 G-power
Здравейте колеги .Спуками се казанчето за течноста на чистачките
.. Ако някои продава или знаете някои сайт от където мога да си купя пишете. Благодаря ви за което!

9 мнения
• Страница 1 от 1