Инспекция на ЕКО, 19.01

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 18 Яну 2006, 18:46

!!Asen_X написа:На линия ще съм.

е ти ако не си на линия, кк ще дойде половината форум :mhihi:
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 18 Яну 2006, 22:05

И младост тийн тим е на линия ;)
ТДС - Турбо Див Селянин

Е21 fanatic
Аватар

Мнение от Hastalavista » 18 Яну 2006, 22:07

Bavarishe написа:И младост тийн тим е на линия ;)

Да :yes:
Изображение

Street Disorder Workshop
Street Disorder Workshop
Аватар

Мнение от Miler » 18 Яну 2006, 23:05

бе може и пенсионерите от младост да доидат
ИзображениеИзображение
E-21 Team Bulgaria
http://milerr.data.bg

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 89 BMW 320i
Мечтае да кара: E 30 M3 EVO ///

Мнение от нино » 18 Яну 2006, 23:43

:( Съжалявам но съм в провинцията. Ще ме инспектираш когато пожелаеш но след 22.01.06г.
INTERSCAN RALLY TEAM

младши ентусиаст
Аватар
Кара: vRS

Мнение от THUNDER » 19 Яну 2006, 10:35

Ние, хората от провинцията :winky: , с нетърпение ще чакаме официалният рапорт на проверяващият старшина?? Акулчов :mhihi: :mhihi: !

Вярваме, че провинилите се ще бъдат наказани най-сурово :arrow: да почерпят ati я с кръгче/та, я с бира++ :P :mhihi: ...
Live and let Die!

Аватар

Мнение от ati » 19 Яну 2006, 11:23

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
ша я видим ния таз работа с кръгчетата :mhihi:
Вие през това време тренирайте изпъване на креваите и много държа на бялата ивица :mhihi:
Нино - не се притеснявай, приятелю, ако днешната инспекция мине добре, ще мина пак, този път да раздавам награди;)
ати

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 19 Яну 2006, 12:14

тубета с бензинец? :roll:
преди нещо се разминахме, но сега ще се видим. а и тениски да заръчаме ;)
Изображение
Изображение

Аватар

Мнение от ati » 19 Яну 2006, 12:27

Да, в 20 литрова туба, ще има 25 литра бензин :)
Да, по моя вина се разминахме в неделя, днес ако се разминем ще по вина на Асен_Х :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е30 340!!!
Мечтае да кара: Е34 М5 - Е30 М3

Мнение от БаЯн » 19 Яну 2006, 15:15

И аз ще дойда ама съм от тийн тим Младост :)

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 20 Яну 2006, 9:27

някой,нещо да разкаже :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

Е21 fanatic
Аватар

Мнение от Hastalavista » 20 Яну 2006, 9:51

На тебе още ли не ти разказаха :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Аватар

Мнение от ati » 20 Яну 2006, 10:56

Снощи нещо се замотах с изготвянето на доклада :mhihi:
Като цяло съм предоволен от видяното - читави хора, читави коли, читаво настроение. Мисля оценката от рапорта да ми да е 6 (Шесссс).
Сега сериозно - много се радвам, че ви видях всичките и то в добро здраве. това ми бе първото непринудено излизане от няколко месеца насам и определено ми трепереха краката (те и по друга причина де :mhihi: ) преди да вляза. Съжалявам, че не останах повече, но по едно време вече болките от досадни започнаха да ставт силни и нямаше как. Тук искам и да се извиня на Varban от форума,с когото се запознахме точно когато си тръгвах и не можахме да си обелим повече от едно - Здравей, аз съм еди кой си. С останалите малко или повече се видяхме, запознахме, което може да ме направи само по-щастлив и следващия път като дойда да е за повече от 50 минути.
И да благодаря разбира се на превоза от страна на Асен_Х и Пепсън, на последния дори успях на връщане да откача електрическия джам от водачите :mhihi: А съм телесно възпрепятсван :mhihi: Като го подсетих какво можех пак д направя, ако бях здрав и той като че ли се поуспокои малко :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ати

младши ентусиаст
Аватар
Кара: vRS

Мнение от THUNDER » 20 Яну 2006, 14:06

Бе то наистина малко постен доклад се е получил :mhihi: , ама може ли да го "гарнираш" със снимки ;) :?:
Live and let Die!

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар
Кара: Е36 328g
Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo

Мнение от Дилян Пенчев » 20 Яну 2006, 17:52

Сбирката беше силна! Бяхме доста народ от който имаше много стари и нови познайници, както и някой дезертьори който по-рядко се появяват :mhihi:
Интересно беше връщането ни към Източната част :mhihi:
По пътя към жк.Дружба бяхме две коли. В мойта кола бяхме 2-ма човека, един бидон 100 килограмов (Методи), един крак (Миро Зъбъ), една плочка и кихалка за газова уредба. С нас беше и един колега на Сашо с 525 тдс Е34... и на връщане беше голяма простотия :lol:
На светофара на България... оня дето е преди МакДоналдса се захапа некъв пичага с една астра комби... и се разлетяха надолу по Евлоги Георгиев... и там не беше интересно много имаше някви изпреварвания от дясно с по 8 км/ч между колите и така до Орлов мост... след което се започна един луд рейд като аз поизостанах от светофара още и после едвам настигнах Астричката и Е34-ката... някъде след полиграфическия в нанагорното на момчето с Е34-ката му падна пердето и с около 16 км/ч се излетя в най-дясното платно... аз се поколебах и малко преди критичната точка взех правилното решение и завих и аз след него като минах покрай колата в средното платно на около 50 см... :confused: :shock:
После засилихме по нанадолното към Плиска до към 18 км/ч и тогава Астрата изчезна от огледлата... обаче ние продължихме и след като намалихме малко преди окръжна мен ме засърбя скоростния лост и от 12 км/ч върнах трета, след което последва нов рейд и малко преди Метро бяхме вече с 19 км/ч и се замислих дали да намаля щото там седят полицай по някой път с радар... но си дадох сметка че 19 км/ч са под ограничението от 80 и за това продължих :mhihi:
После намалих и покарах остатъка от пътя лекичко да не гася двигателя след такива изтезания и се прибрах доволен спомняйки си за добрите стари времена и как лудеехме след всякя сбирка... къде по предпазливо... къде по безмислено но много рядко сме прекалявали и сме правили неща който са на "ръба на конеца" ;) По-скоро го правехме заради адреналина и опианението от усещането за контрол на автомобила който изпълнява безкористно всяка команда и това в комбинация с вманиачеността ни към Баварците води до незабравими преживявания... :idea:

Може би вече подруг начин гледам на риска или по скоро на джоба си и си правя сметка след всичките тези изтезания последствията за автомобила, но мисля че от време на време трябва да има разнообразие и малко адреналин и се надявам като дойде пролетта да не съм аз единствения който е "ожаднял" за изпълнения :mhihi:
Изображение
Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече :)))

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия