Хайде да ми е честита придобивката :)
Модератор: Технически модератори
49 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Re: Хайде да ми е честита придобивката :)
slavianko написа:Добре де колега това че са сменени маската и капака ок ама как колата е 94г а мотора е без ваносshopaza написа:Иначе да колата е имала удар и е сменена маска и капак от цинцарлък.Иначе и по вин си излиза 94 набор.![]()
![]()
Имай в предвид че не е съвсем редовна работата. Или мотора ти е друг или регистрацията е от друга кола. При всички положения виж как стоят нещата за да нямаш грижи някой ден. А и погледни по обстойно щото ако няма намеса по регистрацията значи мотора не е оригиналният и да не се окаже че имаш В20 вместо В25 че историята познава и такива случаи
Жокер - мотора си е 2.5 без ванос по дифолт

Иначе момчето вече е наясно защо е 94-та преди фейс-а

П.с.: Амортисьора ще ти го пратя в събота че не съм ходил към сервиза да го взема

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Е нали това казвам или мотора не е от това купе или купето не е 94-та със сирурност щото без ваносите са до 9.92г. Но както и да е щом си знае как са нещата начи е ок.VesoPesa написа:slavianko написа:Добре де колега това че са сменени маската и капака ок ама как колата е 94г а мотора е без ваносshopaza написа:Иначе да колата е имала удар и е сменена маска и капак от цинцарлък.Иначе и по вин си излиза 94 набор.![]()
![]()
Имай в предвид че не е съвсем редовна работата. Или мотора ти е друг или регистрацията е от друга кола. При всички положения виж как стоят нещата за да нямаш грижи някой ден. А и погледни по обстойно щото ако няма намеса по регистрацията значи мотора не е оригиналният и да не се окаже че имаш В20 вместо В25 че историята познава и такива случаи
Жокер - мотора си е 2.5 без ванос по дифолт![]()
Иначе момчето вече е наясно защо е 94-та преди фейс-а![]()
П.с.: Амортисьора ще ти го пратя в събота че не съм ходил към сервиза да го взема
Амортисьорчето не го пращай. Аз намерих вече. Даже окачването ми е при бай стругар да ми махне чашките на новите конита и да слагам койловърите

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
все забравяте, че това не е датата на производство, а датата на първа регистрация
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
Хаос написа:все забравяте, че това не е датата на производство, а датата на първа регистрация

shopaza написа:Иначе и по вин си излиза 94 набор.
/// 6>4

- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
TheKiller написа:Хаос написа:все забравяте, че това не е датата на производство, а датата на първа регистрация
![]()
![]()
shopaza написа:Иначе и по вин си излиза 94 набор.
Пичове просто не знаете историята на колата и много се бъркате... тука въпроса не е нито вина нито първа регситрация... много по-различно е...
Стига сме обсъждали темата... съветвам да се сложи катинара... достатъчно развалихме кефа на човека...

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
- shopaza
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 M52B20 Touring E34 M50B25
Няма бре споко.Та найстина стига обсъждахме датата.Работата я разбрах но няма да се откажа от колата и ще я карам.Иначе снощи я проверих в полицията и всичко вече било наред ми казаха и тнт.
Така вчера сложих новата придобивка а именно нови свещи БОШ иридиум платинум 4 полюсни и да ви кажа колата вече почти цялата 2-ра неси иска гумите и то от място като дам газ без да бия голяма чикия на съединителя.
Планът ми за тези дни ще е да оправя въздушния филтър да намеря гуфриран маркуч и да сложа панелния филтър та колата да тръгне като хората защото сега е с един смотан некъв спортен филтър YED с големина колкото юмрък и колата е като с астма в момента
немое да диша хаха .Също така ще гледам тези дни да оправя малко тоците защото ми се губят отзаде малко светлини и мигачите нещо отказаха от умрялата аларма

Така вчера сложих новата придобивка а именно нови свещи БОШ иридиум платинум 4 полюсни и да ви кажа колата вече почти цялата 2-ра неси иска гумите и то от място като дам газ без да бия голяма чикия на съединителя.
Планът ми за тези дни ще е да оправя въздушния филтър да намеря гуфриран маркуч и да сложа панелния филтър та колата да тръгне като хората защото сега е с един смотан некъв спортен филтър YED с големина колкото юмрък и колата е като с астма в момента

- slavianko
- старши ентусиаст
-
Сигурен ли си че е с това число ? Обикновенно слагат 3.23 и а на по ранните модели 3.70 ама 2.30 дори и на дизелите не слагат. По спомен моя на тдс-а беше 2.90shopaza написа:има шперец 2.39 мисля че беше
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- shopaza
- младши ентусиаст
-
в грешка сам бил това е било друго нещо.
Но факт е че или се зашперва или си има шпер щото си върти и 2-те гуми отзаде

- S_h_e_f_a
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34/М50 и М60
- Мечтае да кара: Е34 V12
- Детайли за колата: Ооо много са...
shopaza написа:в грешка сам бил това е било друго нещо.Но факт е че или се зашперва или си има шпер щото си върти и 2-те гуми отзаде
Няма шпер колега,гледях я

- S_h_e_f_a
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34/М50 и М60
- Мечтае да кара: Е34 V12
- Детайли за колата: Ооо много са...
shopaza написа:сега е с един смотан некъв спортен филтър YED с големина колкото юмрък и колата е като с астма в момента
Този филтър е там от преди 2006-та година,и съм 100% ситорен че никой досега не го е прал

- shopaza
- младши ентусиаст
-
S_h_e_f_a написа:shopaza написа:сега е с един смотан некъв спортен филтър YED с големина колкото юмрък и колата е като с астма в момента
Този филтър е там от преди 2006-та година,и съм 100% ситорен че никой досега не го е прал
като го изтъпах и изпопадаха сумати работи хаха

- alchohol
- ентусиаст
-
- Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
- Мечтае да кара: по път без дупки
Айде да ти е честита новата придобивка, много безаварийни километри 

Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка

- shopaza
- младши ентусиаст
-
alchohol написа:Айде да ти е честита новата придобивка, много безаварийни километри
чул та господ хахаха

- shopaza
- младши ентусиаст
-
Тези дни си чакам оригиналният маркуч от дросела до дебитомера и да си сложа оригиналната кутия и да изчистя малко там и после почвам лека полека по окачването да работя.Също така видях и разбрах че от единият колектор и по точно от снадката ми изпуска там и трябва да видя дали е стегната като хората но тези дни несам я карал и неми е останало време да погледна как е .Иначе установих че съединителя ме псува и си е почрти свършил още от какво съм си взел колата но нали несмея да я напъна
Та доста работи избройх мисля че за сега стигат и в процес на работа ще има снимки

- slavianko
- старши ентусиаст
-
Тоя маркуч го имам в пълно здраве. Купих го чисто нов преди 3г и малко след това го махнах понеже турбинирах колата и сложих силиконките. Ама щом си намерил вече ...shopaza написа:Тези дни си чакам оригиналният маркуч от дросела до дебитомера и да си сложа оригиналната кутия и да изчистя малко там и после почвам лека полека по окачването да работя.Също така видях и разбрах че от единият колектор и по точно от снадката ми изпуска там и трябва да видя дали е стегната като хората но тези дни несам я карал и неми е останало време да погледна как е .Иначе установих че съединителя ме псува и си е почрти свършил още от какво съм си взел колата но нали несмея да я напънаТа доста работи избройх мисля че за сега стигат и в процес на работа ще има снимки
![]()
49 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4