Проблем с предното стъкло на е34

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Re: Проблем с предното стъкло на е34

Мнение от Zubcho » 18 Яну 2011, 21:41

Ново стъкло в Кобра 140лв., ако имаш пари си купи от БМВ стъкло. Щото са криви в Кобра.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

Потребител
Аватар
Кара: 520i
Мечтае да кара: Mustang gt 500

Мнение от credal4o » 18 Яну 2011, 23:54

Zubcho написа:Ново стъкло в Кобра 140лв., ако имаш пари си купи от БМВ стъкло. Щото са криви в Кобра.

стъкло си намерих оригинално въпроса сега е колко ще ми излезе демонтажа и монтажа?
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R

Мнение от BULL3T » 19 Яну 2011, 2:32

Аз счупих джам преди седмица две... направих слендото нещо. Купих втора ръка оригинално бмв стъкло за 40 лв. викнах кобра за 70 лв ми махнаха старото сложиха новото и джама е супер. По-добре оригинлано стъкло не китайско на кобра. Но пък го има проблема че стартите стъкла са уморени и по-лесно се чупят,като ги сравниш с тия китайски боклуци на кобра обаче,се оказва че здравината им е идентична... Така че аз съм за оригинално стъкло...

Тия глупости с лепенето не ги прави и не питай във форума такива неща,че токувиш некой колега ти е казал че става тая работа...
Изображение
"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"

Потребител
Аватар

Мнение от credal4o » 19 Яну 2011, 14:00

BULL3T написа:Аз счупих джам преди седмица две... направих слендото нещо. Купих втора ръка оригинално бмв стъкло за 40 лв. викнах кобра за 70 лв ми махнаха старото сложиха новото и джама е супер. По-добре оригинлано стъкло не китайско на кобра. Но пък го има проблема че стартите стъкла са уморени и по-лесно се чупят,като ги сравниш с тия китайски боклуци на кобра обаче,се оказва че здравината им е идентична... Така че аз съм за оригинално стъкло...

Тия глупости с лепенето не ги прави и не питай във форума такива неща,че токувиш некой колега ти е казал че става тая работа...

Да и аз си намерих втора ръка оригинално от мбв и тия дни ще викам агентите от Кобра за да го оправят,по принцп не трябва ли да е топло времето за да стане по-добре?Но като гледам си го правил преди 2 седмици,което значи че става.До няколко дни ще направим с момчетата процедурата и ще кажа какъф е ефекта!Само още нещо да те попитам колега тия агенти местят и лепенките за преглед и гражданска от едното стъкло на друго и идват на адрес нали?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30- 324 D, E30-318 i
Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.

Мнение от Stoqnov_ » 19 Яну 2011, 20:54

credal4o написа:
BULL3T написа:Аз счупих джам преди седмица две... направих слендото нещо. Купих втора ръка оригинално бмв стъкло за 40 лв. викнах кобра за 70 лв ми махнаха старото сложиха новото и джама е супер. По-добре оригинлано стъкло не китайско на кобра. Но пък го има проблема че стартите стъкла са уморени и по-лесно се чупят,като ги сравниш с тия китайски боклуци на кобра обаче,се оказва че здравината им е идентична... Така че аз съм за оригинално стъкло...

Да и аз си намерих втора ръка оригинално от мбв и тия дни ще викам агентите от Кобра за да го оправят,по принцп не трябва ли да е топло времето за да стане по-добре?Но като гледам си го правил преди 2 седмици,което значи че става.До няколко дни ще направим с момчетата процедурата и ще кажа какъф е ефекта!Само още нещо да те попитам колега тия агенти местят и лепенките за преглед и гражданска от едното стъкло на друго и идват на адрес нали?

Да, местят всичко. Ти само плащаш, после си караш, колега. Щом си решил да сменяш - успех и безаварийни километри!
С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.

ентусиаст
Аватар
Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R

Мнение от BULL3T » 20 Яну 2011, 19:15

credal4o написа:

Сменят,не ти трябва да е топло времето,само да е на сухо колата,в гараж ако може и да не я караш поне 3 часа следкато сложат стъклото,щото може да се размести...

Гражданската и прегледа ги преместват,но има и шанс да не стане.
Изображение
"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60 525i

Мнение от Maratilov e34 » 02 Фев 2011, 20:20

Колеги познавам едни агенти кадето ги монтират за 40-50 кинта сас гаранция ако имаш стакло ако не предлагат на разумни цени от наи ежтини до наи скпи ако ниякои се интереува да пише.
И един мармот завиваше шоколада в калници от Опел

Потребител
Аватар

Мнение от credal4o » 03 Фев 2011, 14:29

Maratilov e34 написа:Колеги познавам едни агенти кадето ги монтират за 40-50 кинта сас гаранция ако имаш стакло ако не предлагат на разумни цени от наи ежтини до наи скпи ако ниякои се интереува да пише.

давай кординати колега
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Maratilov e34 » 04 Фев 2011, 20:05

Колеги тва е номера 0886878896 Ники се казва идват и монтират на адрес на клиента в София и около София преди сам работил сас него и все о6те работия и сам много доволен прави изгодни оферти.

Потребител
Аватар

Мнение от credal4o » 08 Фев 2011, 15:29

Maratilov e34 написа:Колеги тва е номера 0886878896 Ники се казва идват и монтират на адрес на клиента в София и около София преди сам работил сас него и все о6те работия и сам много доволен прави изгодни оферти.

мерси колега,пичовете са наистина много точни,работят бързо коректно и качествено!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Maratilov e34 » 08 Фев 2011, 19:52

Ок радвам се че са свршили работа.

Предишна

Назад към E34