Сбирка на МОРЕТО БМВ 2003 ТРЯБВА ДА Е След 17 АВГУСТ
Модератори: mitaka7, Общи модератори
62 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
Аз съм за предложението на Наскосан
Специално на ММЦ имам такива спомени,че е просто престъпление да прибавя и този предстоящия {живот и здраве де}

Специално на ММЦ имам такива спомени,че е просто престъпление да прибавя и този предстоящия {живот и здраве де}

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
ER
А ЗАЩО ДА НЕ РЕЗЕРВИРАМЕ НЕКОЙ МАЛЬК КАМП. ЗА ПО СПОКОЙНО ДЕ,ЩОТ КАТ СЕ СЬБЕРАТ ЗАПАЧИ СИ Е Е.......ЛО МАМАТА ?

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
mai-mai nqkoi hora ne mislqt s tikwite si,a s kartofkite koito nakraq 6te se okajat parjeni
be wii 6to si mislite 4e na tui more 6te ste samo wii.mi tam e palno we,nqma kade da parkira edin awtomobil a wie go izmislihte sre6ta na kolonata.mi to wseki kato hukne da si tarsi kade da no6tuwa zna4i to nqma da e sabirane ami tozi 6te nameri li onzi..
sajalqwam 4e mi se skapa pak interneta ina4e 6tqh da wi pobarkam ot postingi.ama tuk se nagledah na prostotii

be wii 6to si mislite 4e na tui more 6te ste samo wii.mi tam e palno we,nqma kade da parkira edin awtomobil a wie go izmislihte sre6ta na kolonata.mi to wseki kato hukne da si tarsi kade da no6tuwa zna4i to nqma da e sabirane ami tozi 6te nameri li onzi..
sajalqwam 4e mi se skapa pak interneta ina4e 6tqh da wi pobarkam ot postingi.ama tuk se nagledah na prostotii

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
мда, обещавам да баде гот.щот ще доида без жената и тогава щте разтуптя безброи нежни сарца. 

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- Новини
-
Аз съм за Созопол или някой от къмпингите около него. Пътя Бургас - Созопол е идеален за профи гонки. Страхотни завои, широк път, липса на чичко поуицай .....Там се заиграх с един Ескорт и по едно време километража ми сочеше 190 километра. Правете си сметката за шосето. На Созопол е хубаво но колегите са прави, че ще е гъч. Но пък квартири лесно се намират а и има къде да паркираме колите. Къмпингите наоколо също не са лоши но за там нямам много информация. След две седмици като пак се юрна към созопол ще проверя каква е хавата там и ще пиша ....
Пътят наистина е страшен там! Широк и равен с плавни завой - определено носи на висока скорост! Аз две години ходя вече на Созопол и май тази ще е третата ако не измисля къде да отида, та му се радвам
Полицай има с една Волга преди отбивката за Созопол (ако влизаш от едната му страна) и други несъм виждал досега... През деня е малко натоварен този път, но вечер или следобед е empty

Полицай има с една Волга преди отбивката за Созопол (ако влизаш от едната му страна) и други несъм виждал досега... През деня е малко натоварен този път, но вечер или следобед е empty
- Новини
-
Turturelo, на мен ще ми е за пета година поред да ходя там. Преди няколко дена ходих за два дни и жива кука не видях ..... Ни Волга ни чудо ...... Но пък докато се занимавах с Ескорта и пропуснах отбивката за Созопол и се усетих чак като се ококорих при река Ропотамо от изненада от де се взе тая река .... та там има едно поленце през което минава пътя и там докато се правих на мъж на правата та отсреща гледам поуицайчетата с бойната ладюха и ме гледкат .....и аз ги погледках и минах парадно със 160 покрай тях и със типичната си софийска наглост и глупост им помахах ...... Като се усетих че съм пропуснал отбивката и тръгнах да се връщам, минах бавничко покрай тях и пак не ме спряха. Много чудно ми стана .....
62 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5