Хайде да ми е честита придобивката :)
Модератор: Технически модератори
49 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- shopaza
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 M52B20 Touring E34 M50B25
Хайде да ми е честита придобивката :)
Ето че от доста търсене накрая си взех 2.5
макар и Е34 но да си кажа съм страшно доволен .Тя е на някой форумец разбрах е била преди но предишния собственик я е занемарил малко и сега имам доста работа по нея но ще съживя звяра защото страшно ме радва
Така накратко колата има М пакет без прагове мотора е М50Б25 без ванус нямал е никога газ и е в доста завидно и добро състояние без шумове и тнт.Салона е рекаро с подгряване на седалките автопилот който нещо не работи обаче незнам защо и неми е останало време да видя но ще го оправя ел джамове климатроник има шперец 2.39 мисля че беше има шорт с лост от ТДС.Салона мисля да си го стегна външно е кърпена 2-те половинки са сменяни и праговете но неса изолирани като хората и е тръгнала раждичката която ще я оправя.Имала е лек удар преди челен и за това е сменян капак и решетка.Годината и на производство е 94-та година .Сега ето малко снимки и ще допълвам темичката и ще запитвам някой въпроси защото има доста неясни неща за Е34.Имам и Е36 комби
За сега му смених термостат защото някой виден майстор идиот е бил направил главата на болта на термостата отдоло дето е объл и не е могъл да го развие и е набил една отверка и е останал постоянно на 2 кръга отворен и неможеше да загрее но аз го оправих с приятел и сега е супер загрява всичко е 6.После смених свещите но сега ще пробвам с бош 4 полюсни такива каквито излизат по каталог УШ и да видя как ще е вървенето защото сега с бошеднополюсни не бива .Имам за смяна по окачването доста като почнеме тампони на заден мост тампони на предни носачи кривите на стабилизиращата щанга едното ухо е ударено криво е и тампоните им са за смяна биалетката едната е заминала единият аморт беше заминал и аз смених целия макферсон.Нещо алармата се ебава и ми изчезнаха мигачите но тези дни ще гледам да оправя така щото е гадно без мигачи и бая ме псуват.Абе доста има за правене но сичко лека полека ще си го направя и ще прилагам снимки.Темата ще е нещо като реставрация и връщане в прилежен вид зада си правя кеф като я карам извънградско щото е в пъти по удобна от 3-ката
Ето малко снимки

Ето ме и мен моя милост хаха

Ето го и болта който доста ни измъчи но успяхме да го развиеме

Ето го и термостата на какво приличаше.колата едвам минаваше синята зона дори и при висока скорост и картон на радятора.

Така номера на колата е много готин и ще си остане

Така накратко колата има М пакет без прагове мотора е М50Б25 без ванус нямал е никога газ и е в доста завидно и добро състояние без шумове и тнт.Салона е рекаро с подгряване на седалките автопилот който нещо не работи обаче незнам защо и неми е останало време да видя но ще го оправя ел джамове климатроник има шперец 2.39 мисля че беше има шорт с лост от ТДС.Салона мисля да си го стегна външно е кърпена 2-те половинки са сменяни и праговете но неса изолирани като хората и е тръгнала раждичката която ще я оправя.Имала е лек удар преди челен и за това е сменян капак и решетка.Годината и на производство е 94-та година .Сега ето малко снимки и ще допълвам темичката и ще запитвам някой въпроси защото има доста неясни неща за Е34.Имам и Е36 комби

За сега му смених термостат защото някой виден майстор идиот е бил направил главата на болта на термостата отдоло дето е объл и не е могъл да го развие и е набил една отверка и е останал постоянно на 2 кръга отворен и неможеше да загрее но аз го оправих с приятел и сега е супер загрява всичко е 6.После смених свещите но сега ще пробвам с бош 4 полюсни такива каквито излизат по каталог УШ и да видя как ще е вървенето защото сега с бошеднополюсни не бива .Имам за смяна по окачването доста като почнеме тампони на заден мост тампони на предни носачи кривите на стабилизиращата щанга едното ухо е ударено криво е и тампоните им са за смяна биалетката едната е заминала единият аморт беше заминал и аз смених целия макферсон.Нещо алармата се ебава и ми изчезнаха мигачите но тези дни ще гледам да оправя така щото е гадно без мигачи и бая ме псуват.Абе доста има за правене но сичко лека полека ще си го направя и ще прилагам снимки.Темата ще е нещо като реставрация и връщане в прилежен вид зада си правя кеф като я карам извънградско щото е в пъти по удобна от 3-ката

Ето малко снимки

Ето ме и мен моя милост хаха

Ето го и болта който доста ни измъчи но успяхме да го развиеме

Ето го и термостата на какво приличаше.колата едвам минаваше синята зона дори и при висока скорост и картон на радятора.

Така номера на колата е много готин и ще си остане

- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
Re: Хайде да ми е честита придобивката :)
Свещите за тая кола за NGK BKR6EK , не се лъжи, взимай такива направо.
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Честито,приятел!
Е34 не е за подценяване все още.
Е34 не е за подценяване все още.
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
Добре дошъл във сектата колега,ти поне си умен. Не си като мен, от е34 на е36 да се качиш
Така да ти е честита колата и да почвам със забележките...
Колата няма м-пакет...поне прагове и предна броня... това да го знаеш. Не знам заради удара отпред ли заради това че те лъже за годината предишния собственик,но тесния бъбрек го няма след 93-та година!!! явно след чукването е сменян капак и маска с тесен бъбрек което е адски тъпо.
Сложи такива свещи,аз съм с такива сега и съм много доволен. Много по-добре върви с тия 4полюсни от колкото умрелото нгк... малко са по-скъпи имат ментетата ама да не те притеснява тва.
А защо си сменил само единия амортисьор? Пръво правило при смяна на амортисьори... сменят се и двата!!!

Така да ти е честита колата и да почвам със забележките...

Колата няма м-пакет...поне прагове и предна броня... това да го знаеш. Не знам заради удара отпред ли заради това че те лъже за годината предишния собственик,но тесния бъбрек го няма след 93-та година!!! явно след чукването е сменян капак и маска с тесен бъбрек което е адски тъпо.
Сложи такива свещи,аз съм с такива сега и съм много доволен. Много по-добре върви с тия 4полюсни от колкото умрелото нгк... малко са по-скъпи имат ментетата ама да не те притеснява тва.
А защо си сменил само единия амортисьор? Пръво правило при смяна на амортисьори... сменят се и двата!!!

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
- shopaza
- младши ентусиаст
-
Ами защото имаше само един и бях на зор щото исках да се прибера от софия до хасково с колата защото в момента съм в хасково и така.Иначе да колата е имала удар и е сменена маска и капак от цинцарлък.Иначе и по вин си излиза 94 набор.А иначе незнам за М пакета но просто така каза .Просто не разбирам от Е34 но за сега съм доволен.
Ето и снимки на задницата

Утре ще има и снимки на салона да се види колко е скъсан на в долната част хаха и се пак да се вижда това което правя

Ето и снимки на задницата

Утре ще има и снимки на салона да се види колко е скъсан на в долната част хаха и се пак да се вижда това което правя

shopaza написа:Ето че от доста търсене накрая си взех 2.5макар и Е34 ...
Честито колега но защо "макар и Е34"
Би трябвало да кажеш "и то точно Е34" ...

Успех и само да те радва

- shopaza
- младши ентусиаст
-
tsb_bg написа:shopaza написа:Ето че от доста търсене накрая си взех 2.5макар и Е34 ...
Честито колега но защо "макар и Е34"
Би трябвало да кажеш "и то точно Е34" ...![]()
Успех и само да те радва
Мерси мерси Защото мислех да навлизам в дрифта....Не че немога и с това но след като видях колко е комфортно си викам че може като хоби само така да си карам по пистата

- the_gate
- ентусиаст
-
- Кара: E38
честито колега и от мен
дано само те радва колицата ,....относно мковия пакет,освен старата м-кова емблема отзад друго не виждам
...значи стария собственик просто те е излъгал,но ако имаш мерак, може ти да си сложиш
P.S.
Радвам се когато някоя 34-ка я вземе човек който не само ще я кара ,но ще и върне и бласъка

дано само те радва колицата ,....относно мковия пакет,освен старата м-кова емблема отзад друго не виждам
...значи стария собственик просто те е излъгал,но ако имаш мерак, може ти да си сложиш

P.S.
Радвам се когато някоя 34-ка я вземе човек който не само ще я кара ,но ще и върне и бласъка

- shopaza
- младши ентусиаст
-
Ами и аз се усамних за М-ковия пакет ма нали не разбирам от външен вид....Аз гледах само мотора щото от него разбирам само хах .И се интересувах той да е читав .А забравих да кажа че е и с най голеимя борд колата и ел люк има и оригиналните щори по вратите и отзаде на джама.
Иначе лека полека ще я стегнеме .Аз имам зад гарбът си вече една реставрирана стара кола а именно Пежо 404 което ми е в гаража и мисля това да е другата такава кола .Живот и здраве ще я направиме
Само пари да има мерака го имаме 
Иначе лека полека ще я стегнеме .Аз имам зад гарбът си вече една реставрирана стара кола а именно Пежо 404 което ми е в гаража и мисля това да е другата такава кола .Живот и здраве ще я направиме

- klintan66
- старши ентусиаст
-

Замълчах си за липсата на м-пакета но колегите те светнаха на бързо...Имаш м-спойлер все пак е нещо.
Най-приятелски съвет:- Махни м-емблемата отзад,че е много .... не на място!

Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
klintan66 написа::mhihi:
Замълчах си за липсата на м-пакета но колегите те светнаха на бързо...Имаш м-спойлер все пак е нещо.
Най-приятелски съвет:- Махни м-емблемата отзад,че е много .... не на място!
То да беше само емблемата... тоя кюнец дето сложил отзад да стърчи... отпред липсата на бъбреци само на решетка е уникално също... явно предишния собственик си е бил яко тунингар...

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
Като гледам и старите огледала,снимай салона и праговете под вратите колега да видим че ми стана интересно 

/// 6>4

- klintan66
- старши ентусиаст
-
В предвид годините на модела нека да погледнем малко по-положително на колата на колегата!
И може би малко по-критично на нашите.
И може би малко по-критично на нашите.
- Dourden
- Потребител
-
- Кара: ше Опел, но сега...
- Мечтае да кара: Boeing 747
- Детайли за колата: Не е важно колко ти е мощна колата, важно е колко ти е празна главата.
Честито приятел, със здраве да си я караш Баварията, много безавариини километри.
п.с. Много добър избор на двигате. Аз само чакам да дойде лятото и започвам едно проектче, но ще разберете като го подхвана...
п.с. Много добър избор на двигате. Аз само чакам да дойде лятото и започвам едно проектче, но ще разберете като го подхвана...

- BABHOMED
- ентусиаст
-
- Кара: E34 М50B25
- Мечтае да кара: E34 V12
- Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU
Айде комши и тебе те вписахме цъцъцъ много Бумери събрахме на таз наща улица скоро трябва паркинг да им търсим 

Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.

49 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4