e46 business cd blaupunkt
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- vvaskoo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 335d
Re: e46 business cd blaupunkt
Ivostiil написа:Като клкнеш на "бърн" има отметка CD TEXT на таб Audio CD
А това само на оригиналните МП3 ЦД-тата или и на обикновенно ЦД става ?

- Ivostiil
- Потребител
-
- Кара: E46 320d
- Мечтае да кара: F30 320d
Така се слага CD TEXT за всички устройства които имат опция да го четат този стандарт, почти всички уредби, дискмени и автоCD-та. Нямам оригинално CD за да пробвам дали чете CD TEXT стандарта.
- Nikolai_CooL
- Потребител
-
- Кара: Е46 330Ci
- Мечтае да кара: Е46 М3
Колеги , някой от вас знае ли с каква мощност е оригиналното CD ? 4X30 ?
Има ли някаква видима външна разлика , между оригинални CD-та , от което едното чете МР3 , а другото - не , защото моето не чете и искам да си взема такова което чете , че ми втръсна да записвам по 15-тина песни на диск... Сопалям дискове станаха вече...
Има ли някаква видима външна разлика , между оригинални CD-та , от което едното чете МР3 , а другото - не , защото моето не чете и искам да си взема такова което чете , че ми втръсна да записвам по 15-тина песни на диск... Сопалям дискове станаха вече...
- toyo_bg
- Потребител
-
- Кара: BMW Е46 318i , E90 320i
- Мечтае да кара: E92 M3
Здравейте колеги!Извинявам се предварително че пиша в тематра на колегата но да не отварям нова да попитам!В момента съм с оригинален бизнес касетофон и сам си сложил мултиволан.Взех Бизнес CD като го вклуча не ми работи мултифункцията тоест не мога да го командвам! Разлика във буксите няма само на антенната букса на CD-то е по различна но за целта сам купил преходен кабел и вичко е ток!Иначе CD-то си работи безупречно!Каде може да е проблема.За допулнение имам и оригинален чейнджър!А взех CD-то с цел на допулнителната букса да вържа AUX - 3,5мм.
Мерси предварително колеги!
Поздрави.
Мерси предварително колеги!
Поздрави.
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3