претапициране кори на купе ,Помощ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
претапициране кори на купе ,Помощ
днес реших да си претапицирам корите ,но ударих на камък та купето тази част която е с плата също е картонена е лепена с някакво лепило за по голямата кора ,а нее като на тези с 4 врати .как да я сваля ако има начин за претапициране

Последна промяна krasi_bmw на 21 Фев 2008, 22:40, променена общо 2 пъти
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
да
абе то става ,ама я искам здрава после .Понеже и 2те части са картонени и е проблем ,много са крехки .давайте акъл 

- mrboombastic
- Потребител
-
аз им слагах кожи на моите,но едната неможах да я върна както си беше и сега имам малко фуга!също е много важно кой и как ще ти ги тапицира защото е много 3D и кожата се набръчква!иначе е много готино,особенно ако е с цвета на колата! 

Колега до сега за 5 години 3 пъти съм ги свалял точно тези кори и съм ги претапицирал-като използвам едно лепило в опаковка като кутия от боя Helmatex-което е много здраво-А относно отлепването от голямата кора просто дърпаш смело но и едновременно внимаваш.След това със същото лепило си залепваш на същото място корите като за целта си намираш дървени летви или нещо подобно и като ги поставиш на мястото им със лепило със затворени врати използваш летвите за разпънки(претполагам се сещаш за какво ти говоря) 

as
дърпах и ето резултата ,много здраво тва лепило ..как ги отлепи толкова лесно незнам,на старото бяха от пласмаса и са лесни ..

ас
ами при отлепването се начупи ,много здраво е залепена ,но вече намерих друга .Исках да слагам кожа ама друг път, 

- BLITzZ
- Потребител
-
- Кара: BMW e36
Re: претапициране кори на купе ,Помощ
Колеги и аз съм пред същата ситуация ако дръпна по смело корите ще се счупят... помогнете с някоя идеа какжо да направя....

- iamatuning
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 525
Корите се чупят заради студеното,ако е лято и е 35 градуса се отлепя много лесно.Затова най-добре е да се греят със топъл въздух и няма да има грижи.
kолега пробваи в къщи нагреи с сошоара и като дърпаш помагаи с една тънка шпакла
- BLITzZ
- Потребител
-
- Кара: BMW e36
май ще се получи
благодаря ви мн
... само че 6те продалжа утре като взема пистолет за горещ въздух.... защото със сешоар малко трудно става....
супер сте 

- iamatuning
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 525
Гледай да не ги прегрееш че тогава лошо,и за лепило недей купува Хелмевект че има вероятност 50/50 да се отлепи,има едно Quilosa което със сигурност ще държи и в жегите през лятото,10 пъти по-добро а само двойно по-скъпо и ти гарантирам че ако го нанесеш равномерно нищо неможе да го накара да се отлепи.
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2