здравейте на всички само 6 тата серия момчета
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Бе.. потдръжката и е горе-долу като на едно Е39.., а като и гледам регистрацията.. едва ли е проблем да си гледаш колата там.. хубави пътища и по евтини части в пъти от БГ.. 

- Milcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 520d, E83 3.0D, E36 316ti
six forever, BMW-то е супер. Искам да те питам дали не си от Шумен? Защото ми се струва, че снимките в галерията ти са правени край Шумен.
- six forever
- Потребител
-
да
от Шумен съм да снимките са правени стената на язовира при малко лошо време благодаря за писанията хора колкото до подръжката и да и не верно 4е не евтина но знаеш как е за мене има нещо "хубаво и евтино" до преди три години и половина преди да тръгна от Бг. аз карах нещо такова дори и тогава ми се виждаше като 4ели малко скъпи4ко и още го карам от време на време по хубавите пътища на майка Бг. и то е красивото създание на соц. системата Лада САМАРА ехее! за което до преди 16 години имаш или нямаш кинти беше принуден да 4акаш с години за да имаш тази придобивка преди 5 год. когато едвам сабрах кинти за това 1 приятел ме попита кола ли ще си купувам или занаят? така 4е!!
БМВ
за жалост мом4ета това което карам в момента е за продан ща карам на приятели от клуба на 6та серия в Исп. но това не озна4ава край малко съм принуден от обстоятелствата но пък там имам 525 и нещо малко по-добро регистрирано 520 с двигател на 40000км. 2001г. мисля 4е е от 525 и пощи вси4ко от тази аморт. дискове...някъде м/у 190 и 200 кс. Освен това мисля да дам двете и да взема 850 не знам дали идеята е добра. Та аз се позабравих да пиша но никой от вас не ми каза кога и къде ви е следващата среща????? 

- six forever
- Потребител
-
върпос
извинявайте за безпокойството, но някой слу4айно да има идея от къде мога да намеря една капа4ка за BBS 4е загубих едната в галерията има джантата снимана малко от дале4е
six forever поздравления за бимата наистина е жестока.....
сбирките са нон-стоп всякаседмица та и по-често до колкото знам
така че само кажи кога имаш път към родината и момчетата ще те упътят , в смисъл говорим за София .
Капачки за твоите ББС-ки се продават от време на време в eBay понякога и на бройка и са оригинални ....
Погледни тук
ако евентуално неработи линка търси в eBay за думите
BBS Felgendeckel / Abdeckung / Deckel / Kappe
струват по 2-3-5 Евро
сбирките са нон-стоп всякаседмица та и по-често до колкото знам

Капачки за твоите ББС-ки се продават от време на време в eBay понякога и на бройка и са оригинални ....
Погледни тук
ако евентуално неработи линка търси в eBay за думите
BBS Felgendeckel / Abdeckung / Deckel / Kappe
струват по 2-3-5 Евро

Най-мразя да съм прав!!!
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Защото ако не от E-bay и не намериш стара капачка, то ще трябва да купуваш от представителството,ако не се лъжа цената тук в БГ е около 35 EU на бройка
Идеята ти за кола от легендарната серия Е31 е страхотна,но цените по подръжката са идиотски
Ти си знаеш ...
Георги Пенчев

Идеята ти за кола от легендарната серия Е31 е страхотна,но цените по подръжката са идиотски

Георги Пенчев
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2