дайте съвет
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- kbarterov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 525 DA Touring 01г
дайте съвет
Колеги, незнам, дали тук трябва да пиша, но съм решил на колата да и тонирам стоповете, тъй като са фейсови с жълт мигач, и на последък взе да ме дразни, та въпроса ми е дали някой е правил тази операция и точно на този стоп, или на друг, но с жълт мигач.Нека някой да покаже снимка и по възможност няколко реда да напишете за това!честно казано искам да постигна следното:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Re: дайте съвет
Продават се специални червени спрейчета, а може и с фолио. Показвам ти една бивша със спрей

- Retrofit
- младши ентусиаст
-
- Кара: M62B46
С червено трансперантно фолио става перфектно колега, изобщо не си личи че отдолу е оранжев мигача, със спрея е по кофти работа, защото можи цвета да се разминава леко, а и има риск да го напръскаш неравномерно или да олееш.
Червеното трансперантно фолио има към 3 нюанса и ще го докараш точно като оригинално.
Също лесно се сваля, ако не ти хареса.
Потърси го във фирми занимаващи се с реклама. Ефтино е.
Червеното трансперантно фолио има към 3 нюанса и ще го докараш точно като оригинално.
Също лесно се сваля, ако не ти хареса.
Потърси го във фирми занимаващи се с реклама. Ефтино е.
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
...колега и аз бях навит да ги правя а и все още съм , но нямам време и ето тук има добри предложения :
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 1%87%D0%B8
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 1%87%D0%B8
- kbarterov
- кандидат ентусиаст
-
само малко да омекне времето и да ми останат около два -три часа и я почвам! благодарско
Та като сме на тема ъпгрейд на фейс, ме дерзае мисълта да разглобя фара и да се опитам да направя нещо с онова оранжево светлоотразителче , че много взе да ме дразни.Поразрових се из форума и разбрах, че мога да сменя само стъклата с нови с белия фейс и ще се върже около 200 лева, та давайте акъл да експериментирам със старите, пък ако ги осера,
, ще взимам нови стъкла и
, да му мислят застрахователите

Та като сме на тема ъпгрейд на фейс, ме дерзае мисълта да разглобя фара и да се опитам да направя нещо с онова оранжево светлоотразителче , че много взе да ме дразни.Поразрових се из форума и разбрах, че мога да сменя само стъклата с нови с белия фейс и ще се върже около 200 лева, та давайте акъл да експериментирам със старите, пък ако ги осера,

- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
Аз съм затъмнявал мигача само
Може би съм първия в този форум, дето го е правил, после споделих с един колега, и той си ги направи, стана супер яко...Но си е играчка и иска малко добри инструменти и добър черен силикон после

- ilchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: всичко
Колега аз бих те посъветвал да го направиш с фолио, като си избереш подходящия червен цвят ще стане като оригинално и олзва сешоар зада може да го разпънеш хубаво за да не се получат бръчки. Аз лично съм го правил на мигачи предни, странични, стопове на предишните ми коли само че с черно.
Поздрави!
Поздрави!
- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
И аз силно се интересувам от този въпрос... че тоя жълт фейс малко ме дразни... ще видя и аз тук за някакви спрейчета,ако някой направи нека сподели снимки моля.
също така какво е това спрейче,за какво пише,че е попринцип.
също така какво е това спрейче,за какво пише,че е попринцип.
- Retrofit
- младши ентусиаст
-
- Кара: M62B46
Ето това е спрея:

Виждал съм го в 3 цвята, червен, черен и син. В Практикер го има на цена: ~10лв
Но ако правите мигачите от оранжеви-червени, препоръчвам с фолио да ги облепите.

Виждал съм го в 3 цвята, червен, черен и син. В Практикер го има на цена: ~10лв
Но ако правите мигачите от оранжеви-червени, препоръчвам с фолио да ги облепите.
- Стоян 1982
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 530d
- kbarterov
- кандидат ентусиаст
-
днес си поиграх и станаха страхотно, като на снимката което съм постнал.Направих ги с трансперантно фолио, което купих от магазина на бул.- "Сливница", преди Ботев посока Сточна гара.Цалата процедура ми отне около един час и 1.50 лева
за материали!
Снимки ще покажа по-късно, защото сега е толкова мръсна, че ме е срам да я показвам
.

- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
Мерси колега за снимката на спрея.ще потърся такъв в тукашните практикери...дано го имат...че фолио никъде немога да намеря.
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
kbarterov написа:днес си поиграх и станаха страхотно, като на снимката което съм постнал.Направих ги с трансперантно фолио, което купих от магазина на бул.- "Сливница", преди Ботев посока Сточна гара.Цалата процедура ми отне около един час и 1.50 леваза материали!
Снимки ще покажа по-късно, защото сега е толкова мръсна, че ме е срам да я показвам
![]()
![]()
.
...колега , изми ли колата ? Дай някоя снимка да видим как е станала ако обичаш !
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
nightdriver написа:...колега , изми ли колата ? Дай някоя снимка да видим как е станала ако обичаш !
На теб пък за какво ти е да си боядисваш твоите ???
Направо фейслифтови съм ти приготвил

31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3