Проблем с ключа!!!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- s.nikov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 - М57 - 01'
- Мечтае да кара: Shelby GT500 - 67'
Проблем с ключа!!!
Здравейте на всички.
проблемът е следният.с новият ключ съм на е39, който е с формата на ромп,и трите копчета не ми работат,така е и на другият ключ.така си я купих колата.карах ключът на човек, който се занимава с аларми, но уви не ми помогна.надявам се, че вие ще ми помогнете.

- mpp82
- младши ентусиаст
-
- Кара: 730 d
- Мечтае да кара: X5
- Retrofit
- младши ентусиаст
-
- Кара: M62B46
Re: Проблем с ключа!!!
Колегата ти е дал решението на проблема.
Обучи си ключа и ще тръгне, ако ли не, проблема сигурно е в него.
Обучи си ключа и ще тръгне, ако ли не, проблема сигурно е в него.
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
s.nikov написа:Здравейте на всички.проблемът е следният.с новият ключ съм на е39, който е с формата на ромп,и трите копчета не ми работат,така е и на другият ключ.така си я купих колата.карах ключът на човек, който се занимава с аларми, но уви не ми помогна.надявам се, че вие ще ми помогнете.
Малко вероятно да ти са развалени копчетата и на двата ключа

- s.nikov
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря ви колеги.ще ги пробвам варянтите, които сте ми дали и ще пиша, какъв е резултата.
- s.nikov
- кандидат ентусиаст
-

- mpp82
- младши ентусиаст
-
- Кара: 730 d
- Мечтае да кара: X5
Дават го,че батерията се самозарежда при палене,да не би да не използван много време?
- s.nikov
- кандидат ентусиаст
-
точно този ключ, го ползвам,по-точно ползвах
.от днес си ползвам другия, който работи вече,благодарение на вас
Но все пак искам да си оправя и другия,така,че давайте съвети.
Още едно въпросче имам, това на клипа как мога да го постигна, имам я екстрата за пребиране на огледалата, но само от бутончето, вътре в купето става.
http://www.youtube.com/watch?v=6JvY87ND ... re=related

Още едно въпросче имам, това на клипа как мога да го постигна, имам я екстрата за пребиране на огледалата, но само от бутончето, вътре в купето става.
http://www.youtube.com/watch?v=6JvY87ND ... re=related
Трябва в рамките на 10 секунди да обучиш и двата ключа. Неможе първо единия и след 2-3 минути другия. Относно зареждането на батериятия - трябват ти около два часа каране.
- s.nikov
- кандидат ентусиаст
-
Дори в рамките на 5 секунди го направих, но не става
а относно 2-та часа каране,имам много повече от 2 часа, така че би трябвало да не е от батерията.
Иначе, какво мислите за клипа,как мога да го постигна този ефект, даже ако може и фаровете да се пускат с отключването, ще е много добре.особено ако съм спрял някаде на не осветено място, ще е много удобна екстра да се пускат фаровете с отключването.

Иначе, какво мислите за клипа,как мога да го постигна този ефект, даже ако може и фаровете да се пускат с отключването, ще е много добре.особено ако съм спрял някаде на не осветено място, ще е много удобна екстра да се пускат фаровете с отключването.
колеги и в другата тема не стана ясно(или пине аз неможах да разбера
) ако искам да си сменя стария ключ с новия ромбоидния дали мога да го обуча и да си работи нормално като стария ,да сваля и вдига прозорците

- sexy_shefa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530 D
- Мечтае да кара: BMW M5
- Детайли за колата: 530D 2003 година, 193hp голямата навигация, абсолютно всички екстри.
значи колата е имам от 6 месеца и ключат от самото начало неработеше.откарахго на маистор които уж с твасе занимава с ключове но като го гледах как 20 минути се потеше да го разглоби ми стана ясно че неразбира нищо след което ми излезнаха с теория чеси забравил кода щото стоял доста време бездасе зарежда и вчера стоях с фр пред едно кафе и си говорехме и в джоба си натискам копчетата на ключа и колата светна мигачи те и се заключи гледах като грамнат.после неможеше да се отвори за правпат и чух алармата като е отворих с ключа след кото проработи сичко и за стъклата и за багажника и за отключване и заключване но не за далго след което пак спря и сега си е пак по старому
неработи и неработи някакви предположения от какво можидае?

- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
sexy_shefa написа:значи колата е имам от 6 месеца и ключат от самото начало неработеше.откарахго на маистор които уж с твасе занимава с ключове но като го гледах как 20 минути се потеше да го разглоби ми стана ясно че неразбира нищо след което ми излезнаха с теория чеси забравил кода щото стоял доста време бездасе зарежда и вчера стоях с фр пред едно кафе и си говорехме и в джоба си натискам копчетата на ключа и колата светна мигачи те и се заключи гледах като грамнат.после неможеше да се отвори за правпат и чух алармата като е отворих с ключа след кото проработи сичко и за стъклата и за багажника и за отключване и заключване но не за далго след което пак спря и сега си е пак по старомунеработи и неработи някакви предположения от какво можидае?
Направо се изпотих докато ти прочета "поста"

- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Ilko Ivanov написа:sexy_shefa написа:значи колата е имам от 6 месеца и ключат от самото начало неработеше.откарахго на маистор които уж с твасе занимава с ключове но като го гледах как 20 минути се потеше да го разглоби ми стана ясно че неразбира нищо след което ми излезнаха с теория чеси забравил кода щото стоял доста време бездасе зарежда и вчера стоях с фр пред едно кафе и си говорехме и в джоба си натискам копчетата на ключа и колата светна мигачи те и се заключи гледах като грамнат.после неможеше да се отвори за правпат и чух алармата като е отворих с ключа след кото проработи сичко и за стъклата и за багажника и за отключване и заключване но не за далго след което пак спря и сега си е пак по старомунеработи и неработи някакви предположения от какво можидае?
Направо се изпотих докато ти прочета "поста"
Може да кандидатстваш за рекордите на Гинес за най-дългото изречение без начало и без край, и без почти нито една вярно написана дума.

s.nikov написа:Здравейте на всички.проблемът е следният.с новият ключ съм на е39, който е с формата на ромп,и трите копчета не ми работат,така е и на другият ключ.така си я купих колата.карах ключът на човек, който се занимава с аларми, но уви не ми помогна.надявам се, че вие ще ми помогнете.
Освен 11 грешки, отких, че има и нова фигура в геометрията.

Иначе - батерията в ключа не е вечна, подлежи на подмяна, моделът е VL2020, a също така, ползвай търсачката... на ромп не вярвам да откриеш нещо.

32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3