адското табло...

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

323i Killer
Аватар
Кара: E30 316i '91, G21 320d M-Sport
Мечтае да кара: G81 M3

Мнение от simple_man » 16 Яну 2006, 1:15

:D :yes:
ИзображениеИзображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 16 Яну 2006, 2:33

Явно манийте ни тресат по едно и също време :D Аз ги сложих моите преди седмица а сега ще тормозя Стефчо Неопринта да ми префасонират малко и светлинните индикатори.

Имайте впредвид, че поставянето на ринговете въобще не е лесна задача. Специално моите припокриват ръба, което ще рече, че за да се сложат, трябва да се отдели стъклото, а както знаете то е залепено с топли спойки и да се разрушат без да се спраска стъклото си е игра на нерви. Аз строших едно табло, после строших и второ. Също така лепенето е сложна работа, тъй като ринговете са прави, а таблото е леко заоблено - от там насетне като се залепят има много леко огъване на метала но напрежението върху лепилото е голямо. Канаконлита не издържа и студеното време и се отлепиха та сега ги мъча с друго. Справите ли се с това ви чака следващата трудност - да залепите обратно стъклото. Хващайте го само на две три места, в случай че отново се наложи да разглабяте.

Диляне, тебе те дебна за оня модул за ел.джамовете, за светлината на ОБЦ-то а сега ще те дебна и за диодите :mhihi: :D

ентусиаст
Аватар

Мнение от bravo » 16 Яну 2006, 11:57

Като цяло в описанието на въпросните продукти от eBay пи6е 4е се предлагат с лепило и са иzпитани и пасват 100 % , а има някой на които пи6е 4е със клик механиzам което 6те ре4е 4е се слагат беz лепило , но немога да кажа кое е по добре :dunno:
Асене я раzдуй тва с светлината на ОБЦ то ..... това комп. ли е ...
zа6тото аz със с ел.4асовник който е с един ред по млако коп4ета от борд.комп. и има един диод над дисплея който не съм го виждал свете6т о6те , дори неzнам кога трябва да свети.....
а да zне някой дали светлината на самия дисплей се регулира нямам си 4е ми е доста бледа сяка6........
Най-мразя да съм прав!!!

Selqnin
Аватар

Мнение от Selqatin » 16 Яну 2006, 14:18

Момчета скоро ще права едно табло на Е30-ка като мойто и ще ви пусна снимки със карбонче па да видиме дали ще стане добре :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от bravo » 16 Яну 2006, 18:38

Ако това на снимката е твоето .............. RESPECT :bowdown:

аз си падам по по-семпли не6та все пак........
Най-мразя да съм прав!!!

Selqnin
Аватар

Мнение от Selqatin » 16 Яну 2006, 19:39

bravo написа:Ако това на снимката е твоето .............. RESPECT :bowdown:

аз си падам по по-семпли не6та все пак........

Да мойто е....
За мене си е семпло и се връзва бялото със карбончето,а и едва ли може по добра изработка за Home made :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от mika » 16 Яну 2006, 22:29

http://cgi.benl.ebay.be/BMW-E30-M-Logo-Cockpit-durchleuchtend-lighted_W0QQitemZ8023599001QQcategoryZ36677QQcmdZViewItem

Как да си направим да свети на таблото ///М, който има де :mhihi:

Предишна

Назад към E30