Голям борд за е34 м50б25 с чек
Модератор: Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Голям борд за е34 м50б25 с чек
Не настоявам някой да ми свърши работата, просто си мислех, че не искам кой знае какво. Аз от нещата, които рабирам винаги обяснявам на колеги как да го направят, въпреки че вече е било писано, но просто нищо не ми струва да отделя 2 мин. и да му напиша на човека, вместо да се лута из 20 теми или както е в случая една тема, ама с 60 страници
Просто се надявам на кратко и стойсностно мнение от порядъка "Пускаш кабел от еди си кой пин, до еди си къде. После проверяваш тва и т.н."
Значи колата е края на 93-та с мотор м50б25 ванос. Има си чек контрол на таблото(с двете хуйовинки е, работещ). С малък борд също работещ.
От четенето, което направих ми стана ясно, че не ми трябва прословутият чип точно за моят модел, понеже над 2.5 си имат чек контрол и всички датчици(антифриз, външна температура, за изгорели крушки и т.н.)борда отзад е различен и дори няма място да се сложи тоя чип. До колкото разбрах и буксата на малкия борд ще ми пасне. Не успях да разбера обаче, дали трябва да пускам кабел, до отзад под седалката или не? От къде,до къде и защо ?

Значи колата е края на 93-та с мотор м50б25 ванос. Има си чек контрол на таблото(с двете хуйовинки е, работещ). С малък борд също работещ.
От четенето, което направих ми стана ясно, че не ми трябва прословутият чип точно за моят модел, понеже над 2.5 си имат чек контрол и всички датчици(антифриз, външна температура, за изгорели крушки и т.н.)борда отзад е различен и дори няма място да се сложи тоя чип. До колкото разбрах и буксата на малкия борд ще ми пасне. Не успях да разбера обаче, дали трябва да пускам кабел, до отзад под седалката или не? От къде,до къде и защо ?
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
От всичкото четене явно нищо не си разбрал. Имаш кодинг плъг в таблото. Слагаш само борда и трябва да тръгне. В най-лошия случай ще трябва да му пуснеш ток на борда. Всичко останало трябва да работи без друга намеса.
Поздрави
ПП ако побързаш има голям борд за 40лв. във Продава.
Поздрави
ПП ако побързаш има голям борд за 40лв. във Продава.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- kraininski
- ентусиаст
-
- Кара: 530d
аз важната тема я изчетох цялата без да ме мързи преди време и без да питам никого, а само с инфото там си набавих необходимите неща и си пуснах борда...колега обяснението не е с 5 думи....така че чети.много хора са се трудили за да я има тази тема....и трябва ли пак да се трудят да обясняват наново защото някой го мързи да чете....относно функционалността на форума....що не си земете по една 124-ка и да пробвате в мерцедес форума да ви видя тогава....едва ли има по богат от нашия форум...тва като в библиотеката....аз там не съм виждал някой да стои и да преразказва книгите на тези на които не им се чете 
поздрави и без лоши чуства

поздрави и без лоши чуства

"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2