косумация на ток
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
косумация на ток
здравеите на вси4ки в бмв клуба.и аз имам проблем с 39та консумацията на ток в покои е 0.26а.акумолатора ми пада има няма за два дни.колко ампера е нормално да дърпа като е в покои колата.алармата си е оригиналната вадих вси4ки предпазители консумацията пада на 0.21а.ако някои има такъв проблем моля да пише колата е 520ка
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Re: косумация на ток
мерси Илко все пак за бързия отговор интересувашеме само освем стартера и динамото какво още не минава прз бушоните ако разка4а оправлението на клим. ще се изклю4или и таралежа.ако направа нещо ще пиша
отговора го имаш,само малко почети,лично съм описвал как се търси утечка на Е39

- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
LIME написа:мерси Илко все пак за бързия отговор интересувашеме само освем стартера и динамото какво още не минава прз бушоните ако разка4а оправлението на клим. ще се изклю4или и таралежа.ако направа нещо ще пиша
колега като гледам не си много наясно какво правиш защо не идеш в някой сервиз
Барай шишарката Минкеее ....
Свали климатроника и изключи буксата с двата кабела и замери консумацията ,тя изключва таралежа предполагам от там ти е проблема
намерих откаде ми теглеше ток:от компютъра на газовия инж.постоянно беше вкл.само 4е незнам да не би пак да е голяма консумацията като "заспи" коп. ми от4ита 0.07а.ще видя и ще пиша. незнаех 4е трябва да из4акам 15мин.за Илко 

Последна промяна LIME на 28 Яну 2011, 20:53, променена общо 1 път
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
bmw163 написа:Свали климатроника и изключи буксата с двата кабела и замери консумацията ,тя изключва таралежа предполагам от там ти е проблема
колега до таралежа отиват директни кабели + и - така че управлението на климатика да си го сложиш в джоба пак не си изолирал таралежа като възможен консуматор единсвения начин е да се откачи буксата на самия таралеж
Барай шишарката Минкеее ....
- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
bmw163 написа:Свали климатроника и изключи буксата с двата кабела и замери консумацията ,тя изключва таралежа предполагам от там ти е проблема
Koлега, таралежа се захранва от друго място !!! То са 4 букси, тази с двата кабела е за подсветката...
п.с Чак сега видях, че са ме преварили

- naseto1969
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 d a
- Мечтае да кара: 535 d
- Детайли за колата: 525 d с чип
таралежа, и на мен ми го пражеше
- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
naseto1969 написа:таралежа, и на мен ми го пражеше
Пражи ама какво, кюфтета или наденици ? Колега преди да се изкажеш, не видя ли че човека си е решил проблема ? И не мислиш ли че консумация може да има от нещо друго, а не само от таралежа, въпреки че и на теб го е ,,пражило'' ???
11 мнения
• Страница 1 от 1