Голям борд за е34 м50б25 с чек
Модератор: Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Голям борд за е34 м50б25 с чек
Здравейте, искам да сложа голям борд на въпросната кола. Трябва ли ми нещо друго освен самият борд? Има си чек на таблото и датчици май навсякъде.Буксата от малкият пасва ли, или има навързване на кабели? Мерси.
- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
Re: Голям борд за е34 м50б25 с чек
Здравей колега,
Във "важни" има една тема за големия борд.
Малко е стряскащо 60 страници, но пък там е написано абсолютно всичко за големия борд и постоянно се дописва.
Моят съвет е да се заредиш с търпение и кафе и да я мяташ въпросната тема.
Поздрави,
Д
Във "важни" има една тема за големия борд.
Малко е стряскащо 60 страници, но пък там е написано абсолютно всичко за големия борд и постоянно се дописва.
Моят съвет е да се заредиш с търпение и кафе и да я мяташ въпросната тема.
Поздрави,
Д

В оная тема стигнах до 16-та страница и 15 от тях беше спам, как може важна тема да е 60 страници и 90% само глупости....Моля някой, колега ако знае отоговора на въпроса ми да сподели.
- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
може колега,може по добре продължи да четеш,личен съвет
Dirty Hands are a Sign of Clean Money
Ами супер изнервящо е, търсиш нещо конкретно, в иначе полезната тема, ама е като игла в куп сено...загубих 1 час от ровене, за да открия това което ми трябва сигурно ще ми трябват още 5... И що за полезна тема е това като 90% от коментарите са абсолютно безмислени.......Толкоз ли е трудно някой, ако знае отговора просто да ми обясни като човек 

- golov_bg
- ентусиаст
-
тука трябва да ти е гадно до този извод стигнах аз
Dirty Hands are a Sign of Clean Money
Форум да ти види окото...Дето имаше един лаф "В западен форум като питаш ти отговарят. В руски, питаш, отговарят ти и ти задават въпрос. В български, питаш гледат ти сеира и те хранят колко си тъп"....
- golov_bg
- ентусиаст
-
Dpy написа:Форум да ти види окото...Дето имаше един лаф "В западен форум като питаш ти отговарят. В руски, питаш, отговарят ти и ти задават въпрос. В български, питаш гледат ти сеира и те хранят колко си тъп"....
абе не е точно така...ама карай. общо взето съм останал с други впечатления.
Значи винаги е добре да се дава, коя година е колата. Към крайните години се започва едно спестяване и понякога някои кабели липсват. Долното важи за автомобили, които имат показание за външната температура.
Освен борда (който е задължителен) има и лост за мигачите с функция за борд (по желание). Ако не го сложиш няма да можеш да сменяш показанията с натискане на лоста. Лостовете също са два вида - за коли с възглавница и за такива без. Също по желание се взима цялата конзола, която държи борда. Ако не вземеш такава за голям борд, се сваля старата (с малкият) и се реже задната страна, защото големият борд е по - дълъг.
Буксите са еднакви, но може да липсват кабели - така, че трябва да се проверят.
Също по желание, има едно реле, което се намира под задната седалка, през което минава едно от захранванията на борда. Ако не възнамеряваш да ползваш функцията за въвеждане на код преди палене, може и без него. Трябва само да направиш мост при самата букса.
доволен?
- ddddk
- ентусиаст
-
Колега Dpy,
Още в третия пост от въпросната тема е линка с pdf-a с инструкциите и информацията, която ти е предоставил колегата преди мен.
Не мога да си представя какво си чел 15 страници и не си намерил нужната ти информация.
От последните ти постове разбирам, че настояваш някой друг вместо теб да отдели въпросните 5 часа труд и да ти предостави резюме. Ами колега, резюмето е дадено в линка в третия пост на първа страница.
Викаш "тука трябва да ти е гадно". А нима настояваш някой друг сам да си направи гадно за да не ти се налага на теб да почетеш малко?
Още в третия пост от въпросната тема е линка с pdf-a с инструкциите и информацията, която ти е предоставил колегата преди мен.
Не мога да си представя какво си чел 15 страници и не си намерил нужната ти информация.
От последните ти постове разбирам, че настояваш някой друг вместо теб да отдели въпросните 5 часа труд и да ти предостави резюме. Ами колега, резюмето е дадено в линка в третия пост на първа страница.
Викаш "тука трябва да ти е гадно". А нима настояваш някой друг сам да си направи гадно за да не ти се налага на теб да почетеш малко?

- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
ddddk написа:Колега Dpy,
А защо тая тема най-накрая не се обнови и не се направи като хората за тоя голям борд,ами още се държи като важна тема,със 50 ненужни страници в който само 5 или 10 са с това което найстина помага и върши работа!!!???

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
- ddddk
- ентусиаст
-
BULL3T написа:...
Ееее това аз не мога да кажа.
Нито имам право да променям тема, нито разбирам...
Дава се предложение на модераторите и един от тримата трябва да се съгласи да отдели цял ден за тази работа... луда работа...

Ако някой се чувства компетентен да каже кое е спам и кое не е във въпросната тема, нека изготви списък кои точно мнения да се изтрият и аз ще ги изтрия от важната тема.
- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
Postman написа:Ако някой се чувства компетентен да каже кое е спам и кое не е във въпросната тема, нека изготви списък кои точно мнения да се изтрият и аз ще ги изтрия от важната тема.
Идеятата ми е да не се трият мнения,а просто да се пусне цялата информация обобщено от един човек в няколко мнения... Но е много работа,а и не може да го направи всеки,понеже си трябват и знания за въпросния голям борд. Демек хубаво е човеък който го прави да има идея какво е това голям борд! Аз лично се сещам за Стоян,ама той е мързел и няма да се заеме с тази работа!

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2