2 проблема
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
2 проблема
Имам2 проблема 1 е:Когато паля колата сутрин не ми работят никакви уреди на таблото след като позагрее се пускат сами като преди това само подска4ат от време на време.2 е като натисна спира4ката при малко хлъзгав асвалт за по4ва да ми подска4а педала все едно abs ми се пуска но само на предно дясно колело по4ти не мога да спра и при това не съм натиснал педала толкова силно и от време на време ми из4езва abs от какво може да е този проблем.Колата е 318i 92год.
- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
Re: 2 проблема
Може да има отечка някаде или проблем в таблото.Всичките неща ли не работят?Дневен километраж стрелки нещо ?
А колкото до абс-а.Най вероятно някаде нещо става с някой датчик вероятно преден десен.Това по добре на диагностика да го проверят.
А колкото до абс-а.Най вероятно някаде нещо става с някой датчик вероятно преден десен.Това по добре на диагностика да го проверят.

- CTORH
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 318is, E46 328ci
shengi написа:...
А до тогава спокойно можеш да си изключиш АБС-а и да караш без него.
Последна промяна CTORH на 27 Яну 2011, 21:28, променена общо 1 път
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
CTORH написа:shengi написа:...
А до тогава спокойно можеш да си изключих АБС-а и да караш без него.
Да и така става.
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
4 мнения
• Страница 1 от 1