моля за малко помощ
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
моля за малко помощ
здравейте нещо съм се запалил да си взема баварец,но ми е много мъгливо-въобще не съм наясно с тези коли,нали никога не съм имал собствена.насочил съм се на 318 или 320.понеже видях че тук има доста разбиращи и голями фенове на bmw реших да поискам помощ.насочете ме коя да избера,плюсове,минуси,цени(как и от къде може да ми излезе наи-евтино),къде са им слабите места на който трябва да обърна внимание,въобще всичко.всеки който има мнение и може да ми бъде полезен нека пише,имам нужда от всякаква информация.благодаря

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
За начало кажи кой модел точно
Е30, Е36, Е46.... Или по-добре кажи около коя година на производство си се ориентиртал и с колко кинти горе-долу разполагаш за кола...

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
лесно достъпен автомобил е30
и ако е това аз предлагам 6 цилиндровия двигател значи от320 нагоре включително.
може и 318 но за предпочитане накрая да има буквички is.
и ако е това аз предлагам 6 цилиндровия двигател значи от320 нагоре включително.
може и 318 но за предпочитане накрая да има буквички is.

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
joroj написа:ами колега вземи си 325 ръчка/бензин/ истинска кола, а и ще върви но само не я унищожавай с АГУ
По въпроса за АГУ не искам да споря- няма да има смисъл...
bratoto ако не са ти проблем парите 325 е наистна добър избор, но ако е нов внос ДДС и Акциз са 9392,716лв.... А толкова пари е грях да се дават на държавата.
За информация разгледай този подфорум Натисни ме и ще намериш това което те интересува.

joroj само некадърно монтирано АГУ може да унищожи една кола... Аз дето въртя над 5000км. на месец с газов инжекцион изобщо не се оплаквам- мощността не е мръднала, проблеми нямам никакви и ми гори колкото и на бензин

Сега по темата:
bratoto купи си кола която ще можеш да поддържаш в добро състояние- занемариш ли я от към поддръжка колата ще имаш повече проблеми и удоволствието от карането се губи...
Голям двигател- 320, 325 : Вървят доста добре, но и разходите са повече (не е само бензин- задни гуми на 5000км., съединител, скорости и т.н.

Нормален двигател- 316, 318 : Вървят по-малко от горните, но удоволствието пак го има...
Едно такова средно положение- 318is: Върви почти колкото 320, но гори с 1 литър по-малко - то зависи от карането де... само един проблем има при него- липсва му звука на редовият шестак

И още нещо важно : гледай по възможност колата да има ШПЕР - НЕ МЕ ПИТАЙ ЗАЩО

П.С.: 3ащо някой не премести темата в Е36 подфорума???
BMW & RAMMSTEIN RULES

9 мнения
• Страница 1 от 1