Календарчета на клуба

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 11 Яну 2006, 0:55

Ей Сашо,какво говориш бе човек :mhihi: Ела и ще има ;)

Георги Пенчев
Изображение

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 11 Яну 2006, 0:58

Супер идея. Много по-добре да са календарчета отколкото визитки :) Искам и аз да раздавам :)
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 11 Яну 2006, 0:58

За мен,че изпуснах миналия път,а бате Жорка ;)
ТДС - Турбо Див Селянин

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от batko_koko » 11 Яну 2006, 22:09

А тва BMW не е ли в един сервиз в пловдив на пещерско шосе от няколко дни? Не е въпрос по темата затова се извинявам предварително но няма как да разбера иначе. :D

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 12 Яну 2006, 10:06

batko_koko написа:А тва BMW не е ли в един сервиз в пловдив на пещерско шосе от няколко дни? Не е въпрос по темата затова се извинявам предварително но няма как да разбера иначе. :D

ТАКА Е
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 13 Яну 2006, 12:32

До ms - Милене,много те моля звънни ми на 0888 66 18 46 или ми прати телефона ти на СМС,защото пратих календарчетата по SPEEDY и утре ще пристигнат.От офиса на фирмата ми искаха телефона ти за всеки случай !!!

Очаквам включване :D

Георги Пенчев
Последна промяна Penchev на 13 Яну 2006, 17:28, променена общо 2 пъти
Изображение

ентусиаст
Аватар

за календарчетата

Мнение от //M_Power » 13 Яну 2006, 13:44

Имаш ли в теб и да мина през еко в неделя или четвъртък да взема 3-4 броя
Мерси предварително ;)
Три Бири и Турбото да сссвири
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
Изображение

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 15 Яну 2006, 17:34

Към варненци...

Календарчетата са в мен вече- Пенчев ми прати 30 бр. които мисля ще стигнат... Само кажете кой точно иска и кога и къде да се видим да ви ги донеса. Само нека да е на Л.С. за да не пълним темата с излишни постове.
За съжаление обаче не мога да разчитам на комп. си много - нещо са го налазили едни тежки вируси тея дни :( - може и да ми клипнете на 0897337979 или 0896816877 ще се разберем. Не се страскайте ако някой от номерата е пренасочен- винаги имам тел. в мен...
Изображение
Изображение

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 19 Яну 2006, 19:25

Настъпи "тишина',никой от Варненската група не каза дали хареса календарчетата :?: :roll: Рзбрах,че Марто Деф- и Краси Чакала са ги взели,но никакви отзиви оттам нататък ...

Георги Пенчев
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 19 Яну 2006, 19:32

Penchev написа:Настъпи "тишина',никой от Варненската група не каза дали хареса календарчетата :?: :roll: Рзбрах,че Марто Деф- и Краси Чакала са ги взели,но никакви отзиви оттам нататък ...

Георги Пенчев

ние календарчетата ги харесахме още докато ги видяхме във форума... или поне аз :) Красимир също ги хареса - оказа се че по принцип много харесва е24ките :) аз взех 2 - едно за мен и едно за брат ми, останалите останаха в Красимир, тъй като е най-редовния на сбирките и пое ангажимента да ги раздаде на останалите :!: също така разпространителя с ник "ms" (извинявай че не ти запомних името :( ) има нещо като официална покана да се включи с пълна сила в яденето, пиенето и хиленето всяка събота вечер, надявам се че ще се възползва :)
п.с. "вратите са отворени" (и винаги са били) и за всички останали мераклии, само че май няма други такива... за жалост :confused:

П.С. ms - ся видях че се казваш Милен, тоя път ще го запомня ;)
и половината (май?) бройки останаха в ms - Милен ;) т. е. всеки един човек намиращ се във Варна може да си поиска от един от тях двамата :idea:

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 19 Яну 2006, 19:43

А така :D :D :D Значи сме свършили работа с една дума :)
Много поздрави на Краси :wave:

Все още незнам кога,но при следващо идване ще се включа във "вечеринаката" и аз,че имам да се реванширам на Тошко Х5 :!:

Георги Пенчев
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 19 Яну 2006, 20:35

Penchev написа:А така :D :D :D Значи сме свършили работа с една дума :)
Много поздрави на Краси :wave:

Все още незнам кога,но при следващо идване ще се включа във "вечеринаката" и аз,че имам да се реванширам на Тошко Х5 :!:

Георги Пенчев

ще ти бъде напразно идването щото той по тва време бачка в дискотеката и не ни посещава ;)

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 22 Яну 2006, 15:56

DEFLEPPARD написа:...разпространителя с ник "ms" (извинявай че не ти запомних името :( ) има нещо като официална покана да се включи с пълна сила в яденето, пиенето и хиленето всяка събота вечер, надявам се че ще се възползва :)
п.с. "вратите са отворени" (и винаги са били) и за всички останали мераклии, само че май няма други такива... за жалост :confused:

П.С. ms - ся видях че се казваш Милен, тоя път ще го запомня ;)
и половината (май?) бройки останаха в ms - Милен ;) т. е. всеки един човек намиращ се във Варна може да си поиска от един от тях двамата :idea:

3а поканата- определено ще се възползвам, но в момента съботите и неделите ми са доста заети и просто нямам време :(

Относно бройките от календарчетата които са в мен - оставих в себе си 7-8 бройки за всеки случай като модел :arrow: ако ненадейно излязат много желаещи и наличните бройки не ни стигнат все ще се намери къде да отпечатам още. Излишно ще е да занимаваме Асен-Х да пращат пак бройки :arrow: по-лесно и бързо ще стане да ги напечатам тук.
Изображение
Изображение

Предишна

Назад към Основен Форум