Имам газово Ланди Ренцо да го сложа ли на Е36 М43 Б 16
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Dragi4a
- Потребител
-
- Кара: BMW E36
- Мечтае да кара: M6
Имам газово Ланди Ренцо да го сложа ли на Е36 М43 Б 16
Здравейте , кажете ми дали да сложа това газово на колата ми , какви ще са вредите , и дали въобще ще има такива . Знаете ли колко струва монтажа и къде във Варна ще ми го направят кадърно . Газовото е купувано чисто ново , работи си без проблвм , но за съжаление удариха колата , и бутилката и сондата не стават за нищо , та щом го имам защо да не го сложа , само трябва да му сменя мембраните ( нормално е ) и да си намеря бутилка със сонда и тръби .Смесител къде се слага кихалка ?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна Dragi4a на 26 Яну 2011, 11:31, променена общо 1 път
Всички знаят че съм зает , но малко знаят с какво точно
- Crazy_jerry
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше 32? Compact
- Мечтае да кара: E91 330xD
Re: Имам газово Ланди Ренцо да го сложа ли на Е36 М43 Б 16
На този мотор лично мнение само газова инжекция иначе с обикновената е купон голям 

Ланди Ренцо е добра марка агу,но преди да я сложиш трябва да си сигурен,че колата ти работи добре на бензин.Ако не си сигурен едни нови кабели,нови свещи и си прегледай гофрирания маркуч,а и другите да не смуче въздух отнякъде.На първо време това се сещам много е важно да има гръм-клапа и да ти я монтира някой кадърен майстор.Гледам,че е втора употреба,защо не смениш едни мембрани за всеки случай.Аз съм със същия двигател и със обикновена газова доволен съм.Ми за сега толкова.Успех.
по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Това на първата снимка е емулатор на дюзите, по вероятно е изобщо да не ти върши работа, може да се оправи по принцип за твойта кола.
Съветвам за нова АГУ ако ще слагаш, разни втора ръка от на баба времето мерси, щот газта си е бомба и ако нещо не е наред БУМммммммммм, най-лошия вариянт.

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Тук при нас,даже и по новините го даваха за една кола дето експлодирала заради теч на газ,но е паркирана в гаража до котле.От експлозията понеже и къщата била газифицирана думне и тя,та всичко аут.Жената на място,мъжа с 60% изгаряния,детето незнам..Та не си играй със стари неща,или ги проверявай постоянно,че един път става.Аз затова не газифицирам,по добре нафта,нищо,че я мразя.
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- anton mutafchiev
- ентусиаст
-
- Кара: всичко що е с гуми
новото си е ново няма две мнения
- dream_owner
- Потребител
-
- Кара: 318i
Dragi4a написа:Здравейте , кажете ми дали да сложа това газово на колата ми , какви ще са вредите , и дали въобще ще има такива . Знаете ли колко струва монтажа и къде във Варна ще ми го направят кадърно . Газовото е купувано чисто ново , работи си без проблвм , но за съжаление удариха колата , и бутилката и сондата не стават за нищо , та щом го имам защо да не го сложа , само трябва да му сменя мембраните ( нормално е ) и да си намеря бутилка със сонда и тръби .Смесител къде се слага кихалка ?
Не мисли за вреди от газовото , ти си купил колата достатъчно увредена

7 мнения
• Страница 1 от 1