разбита предница на Е34 тдс
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
разбита предница на Е34 тдс
здравей те колеги от скоро имам е34 тдс н не съм много запознат с колата,интересува ме дали окачването от Е32 и Е34 е еднакво защото трябва да сменям много неща по предницата казаха ми че много от нещата са еднакви.предварително ви благодаря
- dobromir
- младши ентусиаст
-
- Кара: Бмв
- Мечтае да кара: Памела Андерсен
- Детайли за колата: Поръчкова с фул екстри
Re: разбита предница на Е34 тдс
носачите с шарнирите не са едни и същи външните накраиници са едни и същи амортисъорите и те не са едни и същи
благодаря ти,значи само тях ще сменя,а за тампоните имаш ли идея кой стават и кой не,да знам какво да поръчам на майстора от Е32 и кое от Е34
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
galoper написа:благодаря ти,значи само тях ще сменя,а за тампоните имаш ли идея кой стават и кой не,да знам какво да поръчам на майстора от Е32 и кое от Е34
след като ще купуваш всичко ново, си го купи за е34

единствено тампоните на кривите(горните) носачиги вземи за е32 и то за 750и/ил

просто внимавай какви части взимаш щото има адски много ментаци и не си мисли че евтините турски такива ще карат дълго

Ако искаш може да ми дадеш на лично ВИН-а на колата и да кажеш какво точно искаш да сменяш и да ти дам оптимални варианти

- kraininski
- ентусиаст
-
- Кара: 530d
читави носачи са по близо 200лв бройката и това без тампоните, та в този ред на мисли ти препоръчвам Жизет за рециклиране на шарнирите, аз карам на втора е34 правени там.излизат по 40-60 лв бройката и карат по 40-50 хил км, а съм и със спортно окачване отпред 

"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"
5 мнения
• Страница 1 от 1