Цветови код на пружините на Е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- Archi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39
- Мечтае да кара: фадрома в народното събрание
Цветови код на пружините на Е39
Колеги, понеже не мога да намеря пружини с правилния цветови код(три сиви ленти) за моята 520ка ще съм благодарен ако някой може да ми каже какъв е цветовия код примерно на 528, (предполагам не е значителна разликата в кг на двата двигателя) или от кой друг двигател стават.
Предварително се извинявам, ако има подобна тема вече във форума, търсих с търсачката, не открих нищо!
Предварително се извинявам, ако има подобна тема вече във форума, търсих с търсачката, не открих нищо!
- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D
Re: Цветови код на пружините на Е39
Разлика в килограмите почти няма колега, а камоли и значителна
Цветовия код е това колко са твърди пружините, избери си комплект 2-ра употреба пружини според твоя стил на каране и на возене, както искаш да усещаш колата. А и също имат разлика в дължината като са разглобени от амортесьора, т.е може да са по дълги и по-твърди или или по къси и меки, а и може обратното. Мен ако питаш търси пружини с 3 червени отметки и си свиркай 

ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК
[OO==[|][|]==OO] 
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070

Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070
- krisko_bmw5
- Потребител
-
- Кара: BMW 520i E39 - 99г.
Re: Цветови код на пружините на Е39
Здравеите колеги,моите пружини са с 3 или 4 сини ленти тожа какво означава?Понеже ми се струват малко меки затова питам за да знам дали не са си изпяли песента изкам да вмъкна ,че амортисиорите са ми здрави .
3 мнения
• Страница 1 от 1