проблем с електрония педал на 3.5

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E 60 - 218 ка
Мечтае да кара: V 10 5.0

проблем с електрония педал на 3.5

Мнение от madrus » 25 Яну 2011, 0:25

здравейте колеги карам Е36 328 но си взех мотор 3.5 от Е34-ка който е с електрония педал проблема който възникна като исках да запаля мотора на земята преди да го сложа е следния : компютъра който дава програмата ЕМС2.2 с 55 крачета а компютъра който аз имам е с 35 крачета и по крачета отговаря на ЕМС2.1 но крачетата са различни и пак е дърво програма която ползвам е ESI ( Bosch ) там няма схема която да ми отговаря за моя компютър . И немога да повържа педала ! Някой може ли да помогне като ми даде инфо за някаква литература или програма ?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Хилядолетен сокол

Re: проблем с електрония педал на 3.5

Мнение от NikiNikolov » 25 Яну 2011, 10:24

:shock: А къде е компютъра на мотора ??????, що си го взел без него ???? Може би една Мега ще свърши работа, но не съм запознат с нея .

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E 60 - 218 ка
Мечтае да кара: V 10 5.0

Мнение от madrus » 25 Яну 2011, 22:21

не аз имам два компютъра единия е за двигателя е другия за електрония педал с който всъщтност аз имам проблеми , но днеска реших че ще сложим обикновен педал с жило , моторче за празен ход и т.н. :banghead:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 26 Яну 2011, 1:36

madrus написа:не аз имам два компютъра единия е за двигателя е другия за електрония педал с който всъщтност аз имам проблеми , но днеска реших че ще сложим обикновен педал с жило , моторче за празен ход и т.н. :banghead:

това е най-добрия вариант, въпреки че ако имаш електронен педал може спокойно да си боцнеш АСЦ ако си фен на екстрите :smoke:
Изображение

Назад към E34