Имам газово Ланди Ренцо да го сложа ли на Е36 М43 Б 16

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: BMW E36
Мечтае да кара: M6

Имам газово Ланди Ренцо да го сложа ли на Е36 М43 Б 16

Мнение от Dragi4a » 25 Яну 2011, 17:10

Здравейте , кажете ми дали да сложа това газово на колата ми , какви ще са вредите , и дали въобще ще има такива . Знаете ли колко струва монтажа и къде във Варна ще ми го направят кадърно . Газовото е купувано чисто ново , работи си без проблвм , но за съжаление удариха колата , и бутилката и сондата не стават за нищо , та щом го имам защо да не го сложа , само трябва да му сменя мембраните ( нормално е ) и да си намеря бутилка със сонда и тръби .Смесител къде се слага кихалка ?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна Dragi4a на 26 Яну 2011, 11:31, променена общо 1 път
Всички знаят че съм зает , но малко знаят с какво точно

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ше 32? Compact
Мечтае да кара: E91 330xD

Re: Имам газово Ланди Ренцо да го сложа ли на Е36 М43 Б 16

Мнение от Crazy_jerry » 25 Яну 2011, 17:44

На този мотор лично мнение само газова инжекция иначе с обикновената е купон голям :)
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: bmw e60 525iA

Мнение от kravun » 25 Яну 2011, 18:38

Ланди Ренцо е добра марка агу,но преди да я сложиш трябва да си сигурен,че колата ти работи добре на бензин.Ако не си сигурен едни нови кабели,нови свещи и си прегледай гофрирания маркуч,а и другите да не смуче въздух отнякъде.На първо време това се сещам много е важно да има гръм-клапа и да ти я монтира някой кадърен майстор.Гледам,че е втора употреба,защо не смениш едни мембрани за всеки случай.Аз съм със същия двигател и със обикновена газова доволен съм.Ми за сега толкова.Успех.
по-добре 2л пепси от 1.6л хонда

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Хилядолетен сокол

Мнение от NikiNikolov » 25 Яну 2011, 19:34

Това на първата снимка е емулатор на дюзите, по вероятно е изобщо да не ти върши работа, може да се оправи по принцип за твойта кола. :winky: Съветвам за нова АГУ ако ще слагаш, разни втора ръка от на баба времето мерси, щот газта си е бомба и ако нещо не е наред БУМммммммммм, най-лошия вариянт.

костинбродчанин
Аватар
Кара: е60 530д
Мечтае да кара: М3 Компакт
Детайли за колата: Няма много...

Мнение от vladi_a_i » 25 Яну 2011, 20:55

Тук при нас,даже и по новините го даваха за една кола дето експлодирала заради теч на газ,но е паркирана в гаража до котле.От експлозията понеже и къщата била газифицирана думне и тя,та всичко аут.Жената на място,мъжа с 60% изгаряния,детето незнам..Та не си играй със стари неща,или ги проверявай постоянно,че един път става.Аз затова не газифицирам,по добре нафта,нищо,че я мразя.
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ

ентусиаст
Аватар
Кара: всичко що е с гуми

Мнение от anton mutafchiev » 26 Яну 2011, 18:33

новото си е ново няма две мнения

Потребител
Аватар
Кара: 318i

Мнение от dream_owner » 26 Яну 2011, 22:16

Dragi4a написа:Здравейте , кажете ми дали да сложа това газово на колата ми , какви ще са вредите , и дали въобще ще има такива . Знаете ли колко струва монтажа и къде във Варна ще ми го направят кадърно . Газовото е купувано чисто ново , работи си без проблвм , но за съжаление удариха колата , и бутилката и сондата не стават за нищо , та щом го имам защо да не го сложа , само трябва да му сменя мембраните ( нормално е ) и да си намеря бутилка със сонда и тръби .Смесител къде се слага кихалка ?

Не мисли за вреди от газовото , ти си купил колата достатъчно увредена :mhihi: че си покарал още 4-5 год на газ няма да е толкова голям проблем . Аз лично си сложих ГИ , което е по-добрия вариант , но и с обикновено газово ще е по рентабилно отколкото бензин :yes:
Изображение

Назад към E36