Хидравлична помпа?
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- S7
- старши ентусиаст
-
- Кара: G05 xdrive 40i
- Мечтае да кара: трезвен
Хидравлична помпа?
Колеги,понеже нямам време да търся,бихте ли ми казали,дали има разлика в хидр. помпа на бензинова и дизелова Е34? На братчеда му се е скапала неговата и ме помоли да му търся тука,та затова питам.Благодаря предварително 

- Bavariqtamniska
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34
- Мечтае да кара: М5 Е34 Touring
Re: Хидравлична помпа?
Има разлика ако е комби или седан, в повечето случаи комбито има и новомат на окачването отзад което се командва от тази помпа а седана няма ако не е М5.Общо взето каква е колата? Ако е седан е обикновенната помпа ако е комби малко нагоре в мангитии.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Bavariqtamniska написа:Има разлика ако е комби или седан, в повечето случаи комбито има и новомат на окачването отзад което се командва от тази помпа а седана няма ако не е М5.Общо взето каква е колата? Ако е седан е обикновенната помпа ако е комби малко нагоре в мангитии.
В общи линии изобщо не позна, защото съм виждал и 520-ки седани с нивомат.

Просто колегата да погледне каква е стойката и колко маркуча влизат в самата помпа като най-лесна мярка.

- alchohol
- ентусиаст
-
- Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
- Мечтае да кара: по път без дупки
А не е ли най-добре да отиде на сервиз и там да му предложат верния рециклиран вариянт. Аз вече повече от половин година съм с такава, за 120 лв я взех и няма никакъв проблем. И гаранция си й дават даже.
Но колегата си знае най-добре, аз само споделям това, което съм сметнал за най-удачно и изгодно в моя случай.
Но колегата си знае най-добре, аз само споделям това, което съм сметнал за най-удачно и изгодно в моя случай.
Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка

- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
S7 написа: .. На братчеда му се е скапала неговата ...
Здравей колега,
Дали намери вече помпа?
Ако не, то би ли споделил какво точно имаш в предвид по "скапала".
Да не е просто маслото да е старо или пък да го няма по някаква друга причина?
Ако пък е задрала, да не е само лагери? Това не е голяма философия да се сменят.
Искам да кажа, че купуването на друга стара помпа не е гаранция, че и тя няма да се "скапе" още на първия завой...
Поздрави,
Д

5 мнения
• Страница 1 от 1