Проблем със светлините за заден ход
Модератор: Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Проблем със светлините за заден ход
Мерси колега, като се пооправи времето ще пробвам да видим какво ще стане 

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Какво време да се оправя бре !!!
Махаш кожата на скоростния лост, махаш подложката, махаш дунапрена и си готов. Работа за 5 мин. имаш.
Махаш кожата на скоростния лост, махаш подложката, махаш дунапрена и си готов. Работа за 5 мин. имаш.
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
manos написа:Привет!
Имам проблем със светлините за заден ход. Мислех, че се дължи на откачения датчик за задна скорост на скоростната кутия, но онзи ден оправях разни работи по окачването и момчето от сервиза каза, че наистина били откачени и ги закачи, но промяна няма. Проверих крушките, проверих и бушона, но всичко изглежда здраво.
Въпроса ми е - понеже кабелите на този датчик бяха два - има ли възможност момчето да им е разменило местата и затова светлините да продължават да не функционират, или проблема е някъде другаде? Освен светлините за заден ход не светят и задните фарове за мъгла - отново крушките са здрави, както и бушона![]()
Някакви идеи?
Колега, пробва ли като отвориш багажника дали ти светят вътре лампичките?
Аз така преди три години ми прекъсваше лампичката вътре в багажника като мърдах нагоре надолу капака на багажника. След това взех проследих целият сноп кабели ,които минават по лявата панта на багажника. Играх си цял ден да ги търся кой е прекъснат и да ги припоявам наново.След това всички ги навих хубаво с изолирбанд-всеки поотделно и след това в общият сноп също и пак си ги сложих в пантата и трябва да ти кажа,че от тогава нямам проблем и всичко си свети на 6
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..
Всички лампички светят, онзи ден дори се оправи и единия заден фар за мъгла, явно на другия му е изгоряла крушката, което ме навежда на мисълта, че проблема остава да е във въпросния превключвател, но така и не ми остана време да го погледна 

19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2