Съвет за масло(на 5 стр.)
Модератор: Технически модератори
- kraininski
- ентусиаст
-
- Кара: 530d
Re: Осветление(на 4 стр.)
обувката е за малкия държач на сенника....иначе нема нужда да сваляш целия таван....само отпред го разкачаш и ше ги намериш кабелите...
"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"
- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
Аз кабелите съм ги намерил, а тавана е за претапициране, трябват ми сенниците и плафоните.Ако има некой за шише домашна ракия и 2 гуми да казва 

- kraininski
- ентусиаст
-
- Кара: 530d
рови из "продава" все ще изпаднат 

"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"
- kemakozeE36
-
-
Re: Съвет за масло(на 5 стр.)
Колеги я някой ако е карал с такова масло да каже дали си струва - BMW High Power 15w40 че гледам тука във форума един колега продава в платените обяви по- евтино. До сега колата е карана само с Castrol Magnatec 10W40, мислех една идея по-гъстичко да сипя за това е и 15/40.Въпроса ми е по-добро ли е от кастрола, или не ако е хубаво да взимам 

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Колега кажи ми как да си сменя 7 клапана, 4 повдигача на водачите и гарнигурата на главата ??? Щях да забравя: а как да си сглобя двигателя после, като само отвих 30-40 болта ???

- kemakozeE36
-
-
NikiNikolov написа:Колега кажи ми как да си сменя 7 клапана, 4 повдигача на водачите и гарнигурата на главата ??? Щях да забравя: а как да си сглобя двигателя после, като само отвих 30-40 болта ???
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз питам, понеже не знам, а ти ако искаш и 200 болта си отвивай

- BABHOMED
- ентусиаст
-
- Кара: E34 М50B25
- Мечтае да кара: E34 V12
- Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU
kemakozeE36 написа:Колеги я някой ако е карал с такова масло да каже дали си струва - BMW High Power 15w40 че гледам тука във форума един колега продава в платените обяви по- евтино. До сега колата е карана само с Castrol Magnatec 10W40, мислех една идея по-гъстичко да сипя за това е и 15/40.Въпроса ми е по-добро ли е от кастрола, или не ако е хубаво да взимам
15/40 не е подходящо колега..По добре недей го слага че ше стане някоя беля ... .Не че някои хора не карат с такова но не бива .
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.

- kemakozeE36
-
-
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
kemakozeE36 написа:ми значи остава 10/40
Честно казано, по-добре 5-40 пак магнатек, щото 10-та идва малко гъста и противно на мнението което ще ти споделят повечето колеги, няма хубаво "мазане" така да се каже

Та сложи 5-40, покарай и ако не го харчи си продължавай за напред с него.
Само внимавай от къде го взимаш че яко ментета има

Принципно аз бих ти препоръчал Мобил 3000 5-40, сташно доволен бях от него и сега пак ще сипя Мобил, но тоя път 0-40, малко по специално. Въпроса е че и на двете цените не са много приятни

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Относно части, масла и всякви неща къде са и какво трябва да бъде има писано, писано, писано свят да ти се завие. Изобщо не съществува понятие "повдигача на водачите", по отделно съществуват, какво ми трябва и как става знам.
- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
15в40 особено зимата е абсурд,5в40 идва много рядко за тези стари двигатели на доста километри и го гори доволно,относно кастрола стоя далече,защото има адски много ментета и много съм се нагледал,ако искаш наистина хубаво масло за колата си слагай MOTUL 6100 10W40,това е маслото.Аз си го взимам от Дунев,малко е скъпичко,но поне знаеш че караш с масло,а запомни че ЕВТИНО ХУБАВО НЯМА !
p.s. тия масла на бмв за по 8-9лв литъра въобще не ги коментираме,веднъж сложих такова и го смених на 4000км

p.s. тия масла на бмв за по 8-9лв литъра въобще не ги коментираме,веднъж сложих такова и го смених на 4000км

/// 6>4

kemakozeE36 написа:... сигурно ще има още много неща за които да питам ще го правя в тази тема, за да не пускам за всяко нещо отделно....
Последна промяна kemakozeE36 на 24 Яну 2011, 22:19, променена общо 5 пъти
Колега след всички тези промени идва един момент в който темата си стана чат и не може да се отсее нито питането нито отговора ....
Пускай конкретните въпроси в подходящи теми или ако няма такива в нови. Все пак и останалите във форума трябва да имат полза от всичко това

- kemakozeE36
-
-
tsb_bg написа:kemakozeE36 написа:... сигурно ще има още много неща за които да питам ще го правя в тази тема, за да не пускам за всяко нещо отделно....
Последна промяна kemakozeE36 на 24 Яну 2011, 22:19, променена общо 5 пъти
Колега след всички тези промени идва един момент в който темата си стана чат и не може да се отсее нито питането нито отговора ....
Пускай конкретните въпроси в подходящи теми или ако няма такива в нови. Все пак и останалите във форума трябва да имат полза от всичко това

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
TheKiller написа:15в40 особено зимата е абсурд,5в40 идва много рядко за тези стари двигатели на доста километри и го гори доволно...
Това от опит ли го казваш или?
- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
VesoPesa написа:TheKiller написа:15в40 особено зимата е абсурд,5в40 идва много рядко за тези стари двигатели на доста километри и го гори доволно...
Това от опит ли го казваш или?
Да разбирасе

/// 6>4