Изгнила подложка e36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- bmw-120
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: чужди бараки :)
- Мечтае да кара: e30,36 M3
Re: Изгнила подложка e36
Да единия майстор ми каза че най-добре е да затвори дупката (изолира) и да забави изгниването (не да го спре) защото било адски скъпо да се заменя
- sas_88
- ентусиаст
-
- Кара: чайник
Munich Machine написа:Изкърпване с дебели планки.
И после тръгва до планките

Кърпенето в временно решение,ако не те притеснява закърпи я изкарай още 1-2 години и я засилвай

- bmw-120
- кандидат ентусиаст
-
Колеги закърпихме е сега да видим колко ще изкара,мисля си обаче че половината от вас не са разбрали за какво иде реч,неговоря за тапите(който са пластмасови) а за под самия праг има една подложка на коята колата като се вдигне на крика се подлага на нея (кръгла желязна плоскост) та именно тя е изгнилата част от външния край на прага няма и следа от ръжда най-много да сложа Мкови след някой друг ден и без това много паднаха
та да ви попитам ако сте кърпили подобно място някакви резултати :?

- djsancho
-
-
- Кара: Куките да го спират !!!
- Мечтае да кара: G - Power M5 Hurricane Rs
колега, имам същия проблем отидох при един колега от форума, махнахме праговете и сменихме цялата стойка за крика.

Жената и колата, не си ли въртят г*за - НЕ ГИ ПРИЗНАВАМЕ !!!
- zinno
- Потребител
-
- Кара: ...на задна...
Така,значи положението е следното с тоя модел (казвам ви го като тенекеджия).В праговете има тръби (в които влиза крика),а тия трyби са заварени на една огъната ламаринка и на дъното е хваната въпросната планка която служи за вдiгане с друг тип крик или ако тръбата се oткъсне и не може да се вдига с крика на колата.Обаче на повечето коли по долния ръб на прага има белези които ориентират къде е усиленото мястото а на този модел се ориентираш по стойката,а за тези които не знаят отдолу има направени отвори за ориентация.Това не би трябвало да са отвори я само вдлъбнати участъци,тъй като така прага се пълни с вода и друга гад и си заминава.Та на повечето самата стойка от тръбата надолу е изгнила точно по тази причина и тая планка потъва в прага.Решенията са 2...да се вдига с фабричния крик или да се резне прага (както по принцип е редно,но на много хора не им се занимава) и да се резне половината стойка и да се усили с нова ламарина и планки или да се смени направо стойката.Дано съм бил полезен... 

Don't make me laugh!
- Monoid
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW ///M335i
Моето мнение е едно купе англичанка 98ма няма да гледаш след 1 или 2 години дали пак трябва да кърпиш
Имаш си кола донор не е кои знае каква работа да преместиш един мотор.

Единственото нещо по-хубаво от шведската тройка е БАВАРСКАТА тройка.
Are you ///M Enough?
Авточасти AutoPower.BG
Are you ///M Enough?
Авточасти AutoPower.BG
- zinno
- Потребител
-
Ето ги прагчетата,обикновенно стойките гният до половината ама при повече изминало време направо се откъсва.....

и отвътре:

и отвътре:

Don't make me laugh!
- bmw-120
- кандидат ентусиаст
-
Значи махаш прага и сменяш подложката ако дойда при теб колко ще ми излезе цялата процедура? Ако искаш на ЛС пиши
- zinno
- Потребител
-
Цената съм я писал на лични,ако се наложи сменяме и половината стойка-което е най-вероятно според мене,няма никакви проблеми.А праговете отдолу се затварят задължително! 

Don't make me laugh!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Колега, когато ползваш форума за комерсиални цели се плаща в раздела за сервизи и търговци.
- jorostoych
- Потребител
-
колега караи срокоино аз така си карам 3г;просто си вземи гущер;отпред го слагаи на гредите а озад на магарето на дифренциала
- angelBMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30,е46,е60
- Мечтае да кара: е30-ката си с турбо
- Детайли за колата: лимузинкa
Изгнилото е нищо ново за българия...преди 2г закупих кола току що внесена от германия първи собственик съм в бг колата веднага се закара в сервиз за пълен оглед от горе от долу беше супер искаше само пребоядисване на багажника че е имало некви спортни лепенки и чудесиики бе лукс...амаааа като настъпи зимата мамата и са иб*
лятото се закърпи от горе от долу но фаидъ тез нашите идиоти фърлят сол за целия китаиски народ...после в криза сме били как няма сме в криза като те сами я създават,до последно съм кърпил всичко по купето от както доидох в испания ръждичка не се е показала,представям си ако искара още 1 зима в българия на някои завои може да и гоня гумите по пътя...така че не се притесняваи няма да е нито първата нито последната ръждичка....20 годишни коли дори много държат,моите и двата прага ми имат дупки и съм се отказал да ги възтановявам отпред на моста и отзад на дифа и даваи смело и безодговорно 

27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2