моля за малко помощ

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

моля за малко помощ

Мнение от bratoto » 14 Яну 2006, 0:53

здравейте нещо съм се запалил да си взема баварец,но ми е много мъгливо-въобще не съм наясно с тези коли,нали никога не съм имал собствена.насочил съм се на 318 или 320.понеже видях че тук има доста разбиращи и голями фенове на bmw реших да поискам помощ.насочете ме коя да избера,плюсове,минуси,цени(как и от къде може да ми излезе наи-евтино),къде са им слабите места на който трябва да обърна внимание,въобще всичко.всеки който има мнение и може да ми бъде полезен нека пише,имам нужда от всякаква информация.благодаря :yes: :yes:

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 14 Яну 2006, 0:58

За начало кажи кой модел точно :arrow: Е30, Е36, Е46.... Или по-добре кажи около коя година на производство си се ориентиртал и с колко кинти горе-долу разполагаш за кола...
Изображение
Изображение

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 14 Яну 2006, 1:07

лесно достъпен автомобил е30
и ако е това аз предлагам 6 цилиндровия двигател значи от320 нагоре включително.
може и 318 но за предпочитане накрая да има буквички is.
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 14 Яну 2006, 3:43

един съвет ... ако кинтите са на мама и тате скачаи на 328 не си играи с такива тамагочита 318,320 ... ако са си твои земи си некоя печка после да не питаш колко ми струва газовата инсталация ;)

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Мнение от ! Алекс » 14 Яну 2006, 9:36

шестак в редица строен 8)

Потребител
Аватар

Мнение от bratoto » 14 Яну 2006, 10:25

ами да е между 94-96 година,ако не се лъжа те се водат Е36.във никакъв случай дизел.всякаква информация ще ми е от полза.благодаря :yes:

Потребител
Аватар

Мнение от joroj » 14 Яну 2006, 10:51

ами колега вземи си 325 ръчка :yes: /бензин/ истинска кола, а и ще върви но само не я унищожавай с АГУ :twisted:

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 15 Яну 2006, 18:16

joroj написа:ами колега вземи си 325 ръчка :yes: /бензин/ истинска кола, а и ще върви но само не я унищожавай с АГУ :twisted:

По въпроса за АГУ не искам да споря- няма да има смисъл...

bratoto ако не са ти проблем парите 325 е наистна добър избор, но ако е нов внос ДДС и Акциз са 9392,716лв.... А толкова пари е грях да се дават на държавата.
За информация разгледай този подфорум Натисни ме и ще намериш това което те интересува.
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GS_VARNA » 15 Яну 2006, 20:09

:OT:
joroj само некадърно монтирано АГУ може да унищожи една кола... Аз дето въртя над 5000км. на месец с газов инжекцион изобщо не се оплаквам- мощността не е мръднала, проблеми нямам никакви и ми гори колкото и на бензин :arrow: само че 100 октана е 1,80-1,90лв., а газта ми е 1лев... Познай дали не ги избих вече тея 2200лв. които набутах...

Сега по темата:
bratoto купи си кола която ще можеш да поддържаш в добро състояние- занемариш ли я от към поддръжка колата ще имаш повече проблеми и удоволствието от карането се губи...
Голям двигател- 320, 325 : Вървят доста добре, но и разходите са повече (не е само бензин- задни гуми на 5000км., съединител, скорости и т.н. :mhihi: :mhihi: ) и може да опреш до монтаж на АГУ което си е гадна работа винаги- и на мен не ми харесва да карам на газ, но няма как...
Нормален двигател- 316, 318 : Вървят по-малко от горните, но удоволствието пак го има...
Едно такова средно положение- 318is: Върви почти колкото 320, но гори с 1 литър по-малко - то зависи от карането де... само един проблем има при него- липсва му звука на редовият шестак :twisted:

И още нещо важно : гледай по възможност колата да има ШПЕР - НЕ МЕ ПИТАЙ ЗАЩО :mhihi: :mhihi:

П.С.: 3ащо някой не премести темата в Е36 подфорума???
BMW & RAMMSTEIN RULES
Изображение
ИзображениеИзображениеИзображение

Назад към Основен Форум