Смяна на езика на оригиналната навигация
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Смяна на езика на оригиналната навигация
Здравейте,
моето БМВ е с оригиналната си навигация с големия дисплей. Доколкото знам възможните езици са немски, италиански и френски. Има ли възможност да се добави английски (пък ако може и български)?
Мерси предварително.
Edit: Съжалявам за грешката, но става дума за навигация за Е46. Дали би могло модераторите да преместят темата в съответния раздел? Мерси предварително.
моето БМВ е с оригиналната си навигация с големия дисплей. Доколкото знам възможните езици са немски, италиански и френски. Има ли възможност да се добави английски (пък ако може и български)?
Мерси предварително.
Edit: Съжалявам за грешката, но става дума за навигация за Е46. Дали би могло модераторите да преместят темата в съответния раздел? Мерси предварително.
Последна промяна nitram на 16 Яну 2011, 11:34, променена общо 1 път
Re: Смяна на езика на оригиналната навигация
Има възможност и английски и български, но провери в подфорума Е39. Там има цяла тема за навигацията и има хора кито ще ти помогнат.
- nichevo
- Потребител
-
- Кара: e46 328i
Колега,
а борд компютъра на какъв език ти е, защото мисля че са свързани. Какъвто ти е борд-а, такава е и навигацията.
а борд компютъра на какъв език ти е, защото мисля че са свързани. Какъвто ти е борд-а, такава е и навигацията.
Благодаря ти за отговора. Прегледах темата, която препоръча. Там обще взето хората съветват да се обадя в Дару кар или Камор и там можели да оправят езика. Но като ми казаха цена от около 170 лв Дару кар, напълно ме отказаха. Дали някой знае по-добър вариант?
- ipanta
- Потребител
-
- Кара: BMW 525D xDrive F11
И на мен ми се иска да си сложа БГ , но явно няма равитие по въпроса или има?
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
nichevo написа:Колега,
Не точно - борда не мисля,че изобщо може да е на БГ - има софтуер,вкарва се в навигацията - като оабче е хубаво предварително с ДИС да се смени реда на езиците - примерно английски на 2-ро място,немски на 3-то за да остане 1-во свободно,слага се диска - автоматично тръгва да зарежда новия софт,и трябва да се промерни на БГ...че и да БГ да навигира женския глас...(това по спомен)
А мисля,че едно л.с на колегата ivo1bg ще свърши най-добра работа...ето я и темата http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=116&t=222469
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- silver_knight
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530XD E61
- Мечтае да кара: MiG 29 ОВТ
- Детайли за колата: Произведена 2007 година, 235 коня,commonrail
Колега, кажи от къде се тегли този диск за смяна на езика и как става, ако го обясниш добре, ще е много добре за нас. Шопа го е казал: Като може с малко защо да е с много. Аз имам BMW 320 D , 2003 , голяма навигация с ТВ
Мерси предварително
Мерси предварително
7 мнения
• Страница 1 от 1