Ски
Модератор: Общи модератори
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
bam-bam написа:Пени може ли да ми покажеш в коя тема сам си правил чат и си късам книжката на 2 и повече нема да карам кола
Веднага пояснявам - написаното беше от ICE и то без да знам

Георги Пенчев
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- Иво
- шПерко
-
- Penchev
- Сватбаря
-
Иво,бая време го гледах тоя склон,пулех се и така и не се сетих,къде се намира а в сайта никъде не прочетох,къде ще е къмпетишъна,чак сега от твоя пост разбрах
Ти ще ходиш ли
Георги Пенчев

Ти ще ходиш ли

Георги Пенчев
- Иво
- шПерко
-
Ами аз заминавам утре!!! Само, че ще съм сам и не знам колко време ще издържа, защото може да пукна от скука. Иначе после може да намина пак, защото се очертава да е голям фън
А тези улеи ако има мек сняг въобще не са трудни 

- Иво
- шПерко
-
- Penchev
- Сватбаря
-
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
да споделя и аз малкото си житейски опит...
преди време когато беше модерно да се ходи по коледа и нова година на планина съм се опитвал да карам ски....
първия път се пуснах от една сравнително хоризонтална писта... както си карах в права посока и се наслаждавах на сичко наоколо изведнъж пред мен се изпречиха група борчета
последва опит за завиване... аз наляво - ма и борчето наляво, аз надясно - и борчето надясно
и имаше едно "праааас" с главата напред... добре че не счупих ските че бяха под наем
гушнах го точно кат по филмите
после получих невероятно ценен съвет: "като не можеш да завиеш падай! падай наляво или надясно... ще спреш!"
последва поредния опит.. само дето без да искам се позасилих... борчетата пак се изпречиха на пътя - тоя път се наклоних наляво и паднах... ма ските се забиха в снега глезените му се усукаха на не знам си колко градуса... добре че се откачиха апаратите и не можах да си изпочупя краката....
после се научих да спирам на рало и да завивам леко пак с рало...
тръгнах по една бърза писта с доста завои (беше в няква гора и беше бърза щот не можех да спра, само да намаля леко
)...ама ските нещо решиха да не завиват и там подсякох едно хлапе (аз да съм бил на 13... щом е било хлапе ще рече на 5-6) баща му замалко да ми тегли един пердах... добре че ми се размина
после започнах да използвам лифтове.... надупих се пред лифта и той ме грабна кат невидял
останах леко изненадан
но на слизане беше по трудно.... хората слизат в движение и заминават... ама аз що да не си оплета ските и да падна... добре че успях да се подпра на ръце... та да може седалката на лифта пак да ме шибне в задника и да ме събори
след поредното спускане пак се опитвах да спирам на рало... ма взех че си преплетох ските... добре че апаратите се отвориха....
ейй такова търкаляне не се е търкаляло никое магаре - честно ви казвам
та.. от извесно време насам ми се зауби мерака и за планините и за зимните спортове и... по ми е добре да гледам как другите се пързалят от някоя кръчма
преди време когато беше модерно да се ходи по коледа и нова година на планина съм се опитвал да карам ски....
първия път се пуснах от една сравнително хоризонтална писта... както си карах в права посока и се наслаждавах на сичко наоколо изведнъж пред мен се изпречиха група борчета

после получих невероятно ценен съвет: "като не можеш да завиеш падай! падай наляво или надясно... ще спреш!"
последва поредния опит.. само дето без да искам се позасилих... борчетата пак се изпречиха на пътя - тоя път се наклоних наляво и паднах... ма ските се забиха в снега глезените му се усукаха на не знам си колко градуса... добре че се откачиха апаратите и не можах да си изпочупя краката....
после се научих да спирам на рало и да завивам леко пак с рало...
тръгнах по една бърза писта с доста завои (беше в няква гора и беше бърза щот не можех да спра, само да намаля леко

после започнах да използвам лифтове.... надупих се пред лифта и той ме грабна кат невидял

но на слизане беше по трудно.... хората слизат в движение и заминават... ама аз що да не си оплета ските и да падна... добре че успях да се подпра на ръце... та да може седалката на лифта пак да ме шибне в задника и да ме събори

след поредното спускане пак се опитвах да спирам на рало... ма взех че си преплетох ските... добре че апаратите се отвориха....
ейй такова търкаляне не се е търкаляло никое магаре - честно ви казвам

та.. от извесно време насам ми се зауби мерака и за планините и за зимните спортове и... по ми е добре да гледам как другите се пързалят от някоя кръчма

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
аз както знаете, съм много добър на шейна, само трябва да намерим начин да качим и колата горе, за да ме дърпа, че под 50 км/ч не ми е интересно - няма как да се пребия
В краен случай става и с найлон, ако има кой да тегли
И после на нас с Мадпетио ще се падне най-отговорната и трудна задача - да запазим места в най-голямата кръчма и да дегустираме менюто, преди вие да се приберете уморени от пусканията. Вярно, няма да е приятно, ще е доста трудно дори, но нали затова сме клуб, да си помагаме, пък и все някой трябва да се жертва.
Ати

В краен случай става и с найлон, ако има кой да тегли

И после на нас с Мадпетио ще се падне най-отговорната и трудна задача - да запазим места в най-голямата кръчма и да дегустираме менюто, преди вие да се приберете уморени от пусканията. Вярно, няма да е приятно, ще е доста трудно дори, но нали затова сме клуб, да си помагаме, пък и все някой трябва да се жертва.

Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- Penchev
- Сватбаря
-
Мдааа,прав си Ати
А дали тази година ще се сформира сбирка нейде по планините,така както миналата година го направихме на Банско
Ще бъде прелкрасно
Георги Пенчев

А дали тази година ще се сформира сбирка нейде по планините,така както миналата година го направихме на Банско

Георги Пенчев
- Иво
- шПерко
-
Георги аз не съм ти се извинил още, че не можах да дойда на Боровец, но стана много късно, когато разбрах, че човека с колата няма да успее да дойде. Но се надявам да се засечем. А ако успеете малко отпуска да си издействате за фиестата горе в началото на февруари би било супер.

- Penchev
- Сватбаря
-
Иво написа:Георги аз не съм ти се извинил още, че не можах да дойда на Боровец, но стана много късно, когато разбрах, че човека с колата няма да успее да дойде. Но се надявам да се засечем. А ако успеете малко отпуска да си издействате за фиестата горе в началото на февруари би било супер.
Иво,не се притеснявай братчик , аз също неможах да стигна до пистата

Георги Пенчев
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
оле знам го много добре аз тоя ресторант брата там се жени а кво се направих тогава малеееееееееееее

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae