Нови М3ки - два броя :)))
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- Механджията
- кандидат ентусиаст
-
Нови М3ки - два броя :)))
http://www.bmwblog.com/2010/03/17/best- ... w-e30-m3s/
http://www.s14.net/forums/showthread.ph ... 227&page=1
сами ще видите какво има на линковете.... за мен лично това също е уникална находка и пича е извадил ебахти късмета да попадне на подобна оферта, щото и човек с пари като него пак е нямало да намери такива коли иначе...
чудя се - колко ли още подобни класически бруталии има из мазета и гаражи на ентусиасти... то бива да е на малко километри, ама...
http://www.s14.net/forums/showthread.ph ... 227&page=1
сами ще видите какво има на линковете.... за мен лично това също е уникална находка и пича е извадил ебахти късмета да попадне на подобна оферта, щото и човек с пари като него пак е нямало да намери такива коли иначе...
чудя се - колко ли още подобни класически бруталии има из мазета и гаражи на ентусиасти... то бива да е на малко километри, ама...
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...

- tuningfena
- ентусиаст
-
- Кара: е30-327 . е30-320
- Мечтае да кара: bmw 327i turbo
- Детайли за колата: BMW 327 i
- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
Re: Нови М3ки - два броя :)))
направо не мога да повярвам... кой си купува такава кола без да я кара
представяте ли си в бг в някой сайвант на някое забравено от бога село да се крие такава находка.... на някой зарибен дядка дето навремето е имал кинти

представяте ли си в бг в някой сайвант на някое забравено от бога село да се крие такава находка.... на някой зарибен дядка дето навремето е имал кинти

Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- E30_M_Tech_ll
-
-
а преставяш ли си да са пълни безхаберници и да го върнат в металекса щот са им тряяли пари да стегнат гоУфа

Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- Vasko_BP
- ентусиаст
-
- Кара: 92' E30 M40 cabrio
- Мечтае да кара: E30 M3
Ако имах възможност в момента да си купя чисто ново E30 M3, въобще нямаше да се ядосвам на някой че не си е карал колата за да ми направи евалата на мен. 

- E30_M_Tech_ll
-
-
то ние не се ядосваме ама е просто странно как така някой хора си купуват ясно изразен спортен автомобил и то два броя и не ги карат
може би е имал трета за евридейка а пък тия са му били в хола за украса
мен силно ме съмнява че тия коли от стоене им се е ебала майката..... смисъл айде на външен вид са лъскарки ама кво се случва с двайсет годишната гума отдоло на тампони уплътнения и други такива.... дали вобще работят тия коли никъде не се спомена... така като гледам новия собственик ги е покарал от гаража до платформата и обратно

може би е имал трета за евридейка а пък тия са му били в хола за украса

мен силно ме съмнява че тия коли от стоене им се е ебала майката..... смисъл айде на външен вид са лъскарки ама кво се случва с двайсет годишната гума отдоло на тампони уплътнения и други такива.... дали вобще работят тия коли никъде не се спомена... така като гледам новия собственик ги е покарал от гаража до платформата и обратно

- Vasko_BP
- ентусиаст
-
- Кара: 92' E30 M40 cabrio
- Мечтае да кара: E30 M3
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Ами то си пише в форума, че човека е колекционер и тези коли не ги кара. Спомена се още, че са запалили без проблемно. Са естесвено, че ще им смени всички гумички... 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Abarth77
- Потребител
-
- Кара: през уикендите
- Мечтае да кара: първото от аватара
На този, който ги е купил едва ли разни гумени части за смяна са му проблема. Колите са си прекрасни!!! Това, че са стояли толкова дълга време некарани е въпрос на избор на собственика. А относно забравените в разни плевни съкровища - аз самият съм имал такъв случай. Бях на гости в новозагорско село и там В ПЛЕВНЯ!!! един дедо ми показа Jaguar 1962г. в уникално състояние. Взел го през 70-те баща му явно с връзки от някакъв търг на тогавашното външно министрество, щото бил някакъв в БКП. Та този дедо нямаше никакво намерение нито да го кара, нито да го даде на друг да го кара, нито да го продава. И аз самия не разбирам такива хора, ама 

Power is nothing without control
- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
Много луди хора има, търсене му е майката
Аз лично знам един дето има първата Волга в Ямболска област- колата е на бахти годините, питах го за продажба, отказа, предложих му бартер за мойто бмв, па той вика -" Мумче, ти знайш ли кой туй нещу ба, ко ми дааш тез бракми тука"
Ша си га държал още някой гудина, па щял да га пуска у двежение
Явно си беше наумил да подмине 100-те години, па тогава да си я кара. Не зная какво е станало с колата, а случката, в която съм главно действащо лице е от 2006г. Тогава беше в един плевник, ползван за развъдник на мишки. Но поне не беше на дъжда....

С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Ух, миличките
В първия момент ми се видя, че са в раздел продава
Ама както се казва - гладна кокошка просо сънува

В първия момент ми се видя, че са в раздел продава

Ама както се казва - гладна кокошка просо сънува

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
много ви е старо инфото 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
14 мнения
• Страница 1 от 1