Отново тези ангелски очи
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
Re: Отново тези ангелски очи
Е аз не съм професионален фотограф все пак, и не съм издателство Хайнес за ремонт на е39, с 2 милиона евро бюджет, но все пак може да ти стане ясно, 15 човека си ги направиха по тези снимки...А ако не ви е ясно, питайте ме на лични

- didite_bg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 520 I 1998г
- Мечтае да кара: ///M5 2003 г
Къде не се вижда?Всичко е толкова ясно,че няма как по-лесно да бъде.Единствено някой може да се затрудни .... ....ако не започне операцията 

- Stennli
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i 98г.
- Мечтае да кара: Всичко на което пише BMW
Размера на самия ринг така и не стана ясно какъв е.В Пловдив има един магазин и продават различни размери.Ако се поставят по този начин какъв размер трябва да си взема? 

Таралежа е странна птица,не го ли ритнеш не излита 

- sadex5
- ентусиаст
-
Stennli написа:Размера на самия ринг така и не стана ясно какъв е.В Пловдив има един магазин и продават различни размери.Ако се поставят по този начин какъв размер трябва да си взема?
Колега това само така ли го каза или наистина не можеш се ориентира в размера ???? Ако наистина си решил да си купуваш, точно 10 секунди са много да го премериш, ама за да сме по точни 131.6mm...
Ако искаш може да ти сметна и лицето на кръга, лицето на вписания квадрат и многоъгълник. Горното дето е пластмасата, дължината му съвпада с дължината на страната на вписан квадрат.
- Stennli
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i 98г.
- Мечтае да кара: Всичко на което пише BMW
Това беше въпроса на темата.
Таралежа е странна птица,не го ли ритнеш не излита 

- didite_bg
- кандидат ентусиаст
-
Моите рингове паснаха перфектно. Външния ръб на ринга влезе точно по стъклото от вътрешната му страна!Аз като ги наложих просто минах отгоре един пръст силикон,за да уплътни между ринга и стъклото и това е лепенето.Първо го намазах целия ринг със силикон,но не ми хареса как се вижда през стъклото и след това го уплътних!
- dragohr
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e 39 tds sedan
Абе колеги, тия рингове така зад стъклото не светят ли малко разсеяно. Гледал съм сложени пред стъклата и определено свети доста по красиво, но като загледаш фара си изглежда бая правения. Така монтирани изглеждат доста по дискретно монтирани, но от снимките не се добива ясна представа как свети в дейстителност. 

- sadex5
- ентусиаст
-
Градски си ми и ще ти кажа как свети
Навремето като си го сложих, разбирай преди 5 години, хората мислеха че пред блока ми има летяща чиния
ЦЦФЛ свети студена катодна светлина и тя няма такава рефракция Все през стъклото ! Все пак закона на Снелиус за пречупването важи, но е минимално....Междудругото не знам дали сте обърнали внимание като купувате, има отделни данни колко К са очите....
И мога да те уверя че светят 3 пъти по силно от Х6, мога да ти докажа със снимки....

И мога да те уверя че светят 3 пъти по силно от Х6, мога да ти докажа със снимки....
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
Шшшшшш....ква е тая мързелешката работа бе

Аз моите ги бях сложил от външната страна на стъклото и светеше добре,обачеее....в един момент ми стана много цигания,единия ми траф се разтопи и щеше да ми подпали колата,отделно и когато е по студено зимата светят слабо или изобщо не светят...и за това вече са в историята
- sadex5
- ентусиаст
-
Прав си, ама не че после не ги свалях 3 пъти и в нас на масата
Аз ги свалях долу, и после качих половинките им там, иначе няма как да махна щипките отдолу....
А за тез китайските инвертори нямам думи просто.....То вътре правено като от деца, даже ръжда има понякога....Много са опасни...

А за тез китайските инвертори нямам думи просто.....То вътре правено като от деца, даже ръжда има понякога....Много са опасни...
- CA3108KM
- младши ентусиаст
-
- Кара: само русо и с 19"
- Мечтае да кара: същото (е39) ама М
ъъъ да се включа иаз мойте ангеслк ирингове са пред стъклата (вътрешните) а трафчето м ие в фара между късия и дългия има място каде да се залепи и спокойн одасе затвори фара сам осе пробива 1 мъничка фупчица през кяото се прекарват червеното ичерното кабелче исе уплатнява със силикон и работата е доста чистичка и прилежна
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
CA3108KM написа:ъъъ да се включа иаз мойте ангеслк ирингове са пред стъклата (вътрешните) а трафчето м ие в фара между късия и дългия има място каде да се залепи и спокойн одасе затвори фара сам осе пробива 1 мъничка фупчица през кяото се прекарват червеното ичерното кабелче исе уплатнява със силикон и работата е доста чистичка и прилежна
Да се беше включил по грамотно !
Ако ЦЦФЛ ти е китайски по добре си изкарай трафчето от фара,че бедна ти е фантазията каква беля може да ти направи като почне да гори и да се топи

- sadex5
- ентусиаст
-
Особенно ако е в движение, просто тази кола става факла ! Да не мислиш че тази идея не е минавала на някой друг също през ума...Неслучайно баласта на ксенона е навън, и е оребрен яко ! И е метален !
- didite_bg
- кандидат ентусиаст
-
Между другото не знам защо,но като дам на контакт и са ми включени габарити и очичките се редуват да премигват :левия после десния фар и така около 10 сек след това спират.Това нормално ли е,някакъв ефект ли е или е опасно?
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3