Газова уредба - помощ
Модератор: Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- VoiD
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136 к.с
Газова уредба - помощ
Здравейте,
Тръгнах да си правя преглед на газовата уредба, но нямам паспорт за нея (така я купих преди 2 години) и съответно не могат да ми направят прегледа
Дайте някакви препоръки - нито знам къде е слагана нито мога да намеря стария собственик за да извадя паспорт, а не ми се иска да я махам.
И в крайна сметка ако единственият вариант в този случай е да я махна, някъде около Студентски Град има ли такива сервизи където демонтират?
Тръгнах да си правя преглед на газовата уредба, но нямам паспорт за нея (така я купих преди 2 години) и съответно не могат да ми направят прегледа

Дайте някакви препоръки - нито знам къде е слагана нито мога да намеря стария собственик за да извадя паспорт, а не ми се иска да я махам.
И в крайна сметка ако единственият вариант в този случай е да я махна, някъде около Студентски Град има ли такива сервизи където демонтират?
Re: Газова уредба - помощ
И нов паспорт могат да ти издадат. Пробвай до църквата на Владимир Вазов, 2 сфетофара преди баумакс.
- credal4o
- Потребител
-
- Кара: 520i
- Мечтае да кара: Mustang gt 500
Re: Газова уредба - помощ
в София в надежда ти я преглейдат за 5 мин и ако не наред даваш 25 лв и си с нов паспорт ако те интересува каде пиши едно лс да ти кажа каде точно да отидеш,поздрави
3 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ