Подгряване на седалки
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Подгряване на седалки
Здравейте автоманяци
Първо искам да Ви пожелая Весела Коледа и щастлива Нова Година 
Може въпроса ми да ви се стори малко тъп и неграмотен, но все пак съм решил да питам
Възможно ли е на кола, която няма заложена като заводска екстра- подгряване на седалките, да се иснталира,монтира, постави и т.н. ... и ако е възможно как става, зависи ли нещо от особеностите на колата, марката и модела.... абе въобще как става цялата работа (скъпо ли е, трудоемко ли е)

Ако някой може да даде конкретен отговор или мнение, Моля нека да сподели...
Очаквам с интерес Вашите постове...

Може въпроса ми да ви се стори малко тъп и неграмотен, но все пак съм решил да питам

Възможно ли е на кола, която няма заложена като заводска екстра- подгряване на седалките, да се иснталира,монтира, постави и т.н. ... и ако е възможно как става, зависи ли нещо от особеностите на колата, марката и модела.... абе въобще как става цялата работа (скъпо ли е, трудоемко ли е)

Ако някой може да даде конкретен отговор или мнение, Моля нека да сподели...
Очаквам с интерес Вашите постове...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Подгряване на седалки
Купуваш си от Ибей подгревчета, 80-100 кинта на седалка, сваляш тапицерията, инсталираш, прекарваш кабели и копчета и си капитан 

bum_bum написа:Купуваш си от Ибей подгревчета, 80-100 кинта на седалка, сваляш тапицерията, инсталираш, прекарваш кабели и копчета и си капитан
Колега дали има значение салона на колата... дали е кожен или обикновена тапицерия

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
В практикер имаше нещо подобно и на по-ниска цена,около 12лв.
Възможно е да е голямо менте и да се наложи 2 пъти да събличаш седалките.
Възможно е да е голямо менте и да се наложи 2 пъти да събличаш седалките.
- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
Тия от практикер по вероятно е да стоплите цялата кола не само седалките.По добре подгрев от седалка оригинал поне се знае, че са по хубави от ментетата.Прекарва се инсталация релета бушони копчета.Но да знаете, че ако сте с малки динама може и да не насмогват на товара, защото си е доста товар подгрева.

И най-добре, ползвайте услугите на тапицер, ако не искате да си развалите салона. Не, че е гаранция но все пак, ще има на кого да се сърдите.
- luboslav83
- Потребител
-
- Кара: BMW 320d e 46
- Мечтае да кара: BMW 330xd e 46 2003g.
А може и да си купиш салон (кожен ако твоя не е), който да е с вграден потгрев на седалките и си окей, само дето не знам как е се справиш с бутоните и къде ще ги сложиш.
8 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ