полюси на запал.свещи на е34 м20в20
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
полюси на запал.свещи на е34 м20в20
здравейте,аз съм нов,регистрирах се преди няколко дни.Карам е34 м20в20 от 5 години навъртял съм около 30к досега нямах проблем,сега като запаля за 1мин сутрин като е студено стрелката на оборотомера играе от 700 до 8-850 оборота и после се оправя,смених други свещи малко употребявани,но полюсите ми изглеждаха малко разместени,въпросът ми е знае ли някой колко мм трябва да е разстоянието между полюсите на еднополюсни Бош и с какво да ги измеря,че нямам пластини.карам на бензин,няма газова,търсех информация във подфорумите ама не намерих
Re: полюси на запал.свещи на е34 м20в20
Колега добре дошъл
Разстоянието между полюсите мисля че беше 0.7 - 0.8 мм. Мери се с калибрирана пластина
Колкото до нестабилните обороти на студено едва ли е от тях.
Провери температурните датчици. Другия вариант ако се оправят оборотите като позагрее са повдигачите или много гъсто масло

Разстоянието между полюсите мисля че беше 0.7 - 0.8 мм. Мери се с калибрирана пластина
Колкото до нестабилните обороти на студено едва ли е от тях.
Провери температурните датчици. Другия вариант ако се оправят оборотите като позагрее са повдигачите или много гъсто масло
Това също може да помогне:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
zfar написа:здравейте,аз съм нов,регистрирах се преди няколко дни.Карам е34 м20в20 от 5 години навъртял съм около 30к досега нямах проблем,сега като запаля за 1мин сутрин като е студено стрелката на оборотомера играе от 700 до 8-850 оборота и после се оправя,смених други свещи малко употребявани,но полюсите ми изглеждаха малко разместени,въпросът ми е знае ли някой колко мм трябва да е разстоянието между полюсите на еднополюсни Бош и с какво да ги измеря,че нямам пластини.карам на бензин,няма газова,търсех информация във подфорумите ама не намерих
Благодаря за отговора,ще регулирам засега свещите и ще видя какво ще стане,маслото е мобил10w40 харчи около 1,5-2 на 10к в заводската книжка пише,че като е нова харчи 15мл на 100км
Postman написа:Това също може да помогне:
Благодаря,това много ми помогна

5 мнения
• Страница 1 от 1