Angel eyes
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- devil_vas
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 330Cd и понякога RS6 1000hp
Re: Angel eyes
аз нямам претенции, че е цвят "амбър", исках жълти и да не са ЛЕД, че е прекалено ярко. по-скоро искам да е леко подчертан енджъл-а. ЛЕД-а е доста по ярък на светене, но пак не е толкова тъмнеещ, както амбърите по американските форуми.
последни снимки качвам от вечерта, за да се види как свети жълтия ендъл и всеки да си прецини дали му харесва. обещавам повече да не досаждам със снимки за тоя пуст енджъл
вид: CCFL, цвят: жълт

апарат SONY DSC-H55
DRO plus
ISO 80
баланс на белия цвят
последни снимки качвам от вечерта, за да се види как свети жълтия ендъл и всеки да си прецини дали му харесва. обещавам повече да не досаждам със снимки за тоя пуст енджъл

апарат SONY DSC-H55
DRO plus
ISO 80
баланс на белия цвят
- mistyrain
- младши ентусиаст
-
- Кара: F34 320d
- Мечтае да кара: G32
- Детайли за колата: 320d GT B47
Колеги, някой продава ли в София такива CCFL?
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
civic по принцип мисля, че продава .. има обява в раздел "Услуги и т.н. "
- Collision
- Потребител
-
- Кара: E46 320d `04
- Мечтае да кара: nothing else :)
devil_vas написа:аз нямам претенции, че е цвят "амбър", исках жълти и да не са ЛЕД, че е прекалено ярко. по-скоро искам да е леко подчертан енджъл-а. ЛЕД-а е доста по ярък на светене, но пак не е толкова тъмнеещ, както амбърите по американските форуми.
последни снимки качвам от вечерта, за да се види как свети жълтия ендъл и всеки да си прецини дали му харесва. обещавам повече да не досаждам със снимки за тоя пуст енджъл![]()
апарат SONY DSC-H55
DRO plus
ISO 80
баланс на белия цвят
Изглежда много красиво!!Сигурно си много горд с красавицата.
На моята сребриста обаче ще е нужен малко повече контраст на цветовете и жълто няма да стои толкова добре

- devil_vas
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 330Cd и понякога RS6 1000hp
доволен съм как изглежда. най-малкото е различно от всичките тия сини енджъли. така, като ги гледам ден след ден, нямаше да се разсърдя ако бяха малко по тъмни и жълтото беше по-наситено, но и така е добре 

- mistyrain
- младши ентусиаст
-
И моята е сива и си мисля, че няма да е толко ефектно, но пък ще е по-ефектно от обикновените.
Няма ли някой които е сложил на сива такива?
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
mistyrain написа:И моята е сива и си мисля, че няма да е толко ефектно, но пък ще е по-ефектно от обикновените.
Колега,като идея можеш да видиш в профила ми има една снимка правена с фотошоп.Та сложил съм амбер на моята,която е сив металик ли там квото се води.Не е перфектната снимка,но може да добиеш представа.На мен лично ми харесва.

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- mistyrain
- младши ентусиаст
-
Доста добре се е получило, нямаше да позная че не е истина
Но мисля че така ще стане ако са LED и оригиналния AMBER, а със CCFL който е по-скоро жълт няма да е толко красиво. Но пак, ще е по-ефектно от обикновения. Ще потърся да видя какви цени ще има някъде в софия ако не ще се ходи до Бабуна в пловдив понеже аз сам няма да мога да ги сложа.

Но мисля че така ще стане ако са LED и оригиналния AMBER, а със CCFL който е по-скоро жълт няма да е толко красиво. Но пак, ще е по-ефектно от обикновения. Ще потърся да видя какви цени ще има някъде в софия ако не ще се ходи до Бабуна в пловдив понеже аз сам няма да мога да ги сложа.
- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
mistyrain написа:ако не ще се ходи до Бабуна в пловдив понеже аз сам няма да мога да ги сложа.
Я не се излагай супер елементарно е а и достатъчно клипчета има как се поставят ангелски очи.

- kaspar_ivo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318i
devil_vas написа:аз нямам претенции, че е цвят "амбър", исках жълти и да не са ЛЕД, че е прекалено ярко. по-скоро искам да е леко подчертан енджъл-а. ЛЕД-а е доста по ярък на светене, но пак не е толкова тъмнеещ, както амбърите по американските форуми.
последни снимки качвам от вечерта, за да се види как свети жълтия ендъл и всеки да си прецини дали му харесва. обещавам повече да не досаждам със снимки за тоя пуст енджъл![]()
апарат SONY DSC-H55
DRO plus
ISO 80
баланс на белия цвят
Евала колега мн добре изглежда

- mistyrain
- младши ентусиаст
-
Next написа:mistyrain написа:ако не ще се ходи до Бабуна в пловдив понеже аз сам няма да мога да ги сложа.
Я не се излагай супер елементарно е а и достатъчно клипчета има как се поставят ангелски очи.
Как ме нахрани

Ще взема явно да погледам пак клипчетата и обясненията.
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Метни им едно око и слагай очетата - наистина е елементарно. Трябва да си много вързан в ръцете за да не се справиш (справка Божо
). Единственото маааалко по-сложно е да вържеш правилно двата тригъра за пускането на очите (откъде да се вземе ток за запалването им).

Si non confectus, non reficiat.
- mistyrain
- младши ентусиаст
-
Точно тази част ме притеснява мен, но ако трябва ще се обаждам на приятел но ще сложа.
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Zagy написа:Метни им едно око и слагай очетата - наистина е елементарно. Трябва да си много вързан в ръцете за да не се справиш (справка Божо). Единственото маааалко по-сложно е да вържеш правилно двата тригъра за пускането на очите (откъде да се вземе ток за запалването им).
Заги, как (т.е. къде) свърза основното захранване на гьозовете? (за свързването към плафоните в купето е ясно - там няма разлика бензин-дизел)
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
pazokolarov написа:Заги, как (т.е. къде) свърза основното захранване на гьозовете? (за свързването към плафоните в купето е ясно - там няма разлика бензин-дизел)
Плюса го вързах на буксата, която е изведена отпред в двигателния отсек (тази от която се подава ток на друга кола), а минуса го боднах на един от болтовете, които държат скобите за тръбите на климатика. Ако скоро имаме сбирка ще ти покажа

Точно връзването към плафона не съм го направил, защото мойта печка няма плафони в краката на пътника на предната седалка. Май ще трябва да разглобя жабката и да вържа спусъка директно към модула на плафоните... Иначе има още един спусък, който съм вързал в кутията на компютъра - намерих кабел, по който тръгва ток като дадеш на контакт и има ток докато не угасиш колата - така исках, за да може очетата да светят постоянно и независимо в какво положение е ключа за светлините.
Si non confectus, non reficiat.