Инвертор, захранване

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Хилядолетен сокол

Инвертор, захранване

Мнение от NikiNikolov » 08 Яну 2011, 0:10

Имам си едно инверторче, от къде да му пусна жицата е въпроса, ще го монтирам в купето на 1 ръка разстояние, за багажника няма да стане, щот кат връткам геврека не моя му стигна контакта, па разни високоволтови разклонители и удължители не ми трябват, замат дапишат тоз го уби 220 волта в автомобила му, баси мамата :shock: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е38-ца

Re: Инвертор, захранване

Мнение от golov_bg » 08 Яну 2011, 0:42

много общо казано,кажи колко е голям колко е можен за какво ти е?щото ако го монтираш в багажника е много по удобно щото евентуално само един контакт трябва да монтираш(къде е един контакт къде цял инвертор)
Dirty Hands are a Sign of Clean Money

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от NikiNikolov » 08 Яну 2011, 1:47

ми колко голям, не съм го мерил, ама горе долу: 20-30см. дълък, поне 15 санта широк и 5 санта висок, 300 вата дава, ще се ползва за заряд на телефони, камери, фото апарати, а и мобилния компютер т.е. за батерийте им, па имам много камери и ги возя всеки ден, :mhihi: . Ама си е друго да боцнеш зарядното на телефона и да те питат "к'во прайш бе, ко е туй нещо" :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: E34 М50B25
Мечтае да кара: E34 V12
Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU

Мнение от BABHOMED » 08 Яну 2011, 1:53

Това голямо бе колега бях направил преди време такъв но с мощност около 1200вата ...Имай на предвид че загрява като работи :)
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от NikiNikolov » 08 Яну 2011, 1:57

утре ще го измеря, ми навремето ги нямаше в бг, абе имаше ама бяха цифра и си го донесох от вън, баси кютука е това животно, ама въднъж 1 клиент искаше да си купи бормашина и вика, че не работила и като запалих едни ми ти фитили пуснах бормашината през инвертора, а тя даже и удър си имаше, та за мощноста на бормашината не се съмнявам, ама за инвертора съм склонен да вярвам, че е повечко, трябва да го измеря, и последно, даже не запалих колата, пущината като се развърте, му викам да дупчим ли капака, оня вади пачка и плаща на момента, голям цирк стана, сега сме приятелчета, ама бормашините от 50 кинта свършиха, за мен даже не си оставих :banghead:
Последна промяна NikiNikolov на 08 Яну 2011, 2:03, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар
Кара: E34 М50B25
Мечтае да кара: E34 V12
Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU

Мнение от BABHOMED » 08 Яну 2011, 1:58

Е поне е истинско щом тежи..Не си взимай само някоя TITAN-ска шитня че ми омръзна да ги ремонтирам .... Вярно че са по малки но горят като пуканки ..
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.
Изображение

Назад към E34