Е-30 318
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Е-30 318
Здравейте пичове От доста време следя форума , но все ме мързеше да се регистрирам сега обаче имам
причина. На 16 години съм и се запалих много по е-30 откакто карах това бебче и тази година бащата реши да ми направи подарък като купи една 30-ка и малко по малко да си работим върху нея ,от тук от там да направим нещо.
Колата още не е пристигнала , но аз съм пощръклял и по скоро исках да се похваля ама......
Колата я купи един наш приятел от чужбина и до седмица се очаква да бъде тук със двигател M42B18 е , но обмисляме да сложим M50B25.На какво мнение сте по въпроса?? Някакви коментари да дадете??Щото бащата е на мнение да работим върху М42 , но на мен сякаш ми се искаше да сложим нещо по голямо и искам да взема мненеи от по компетентни по въпроса
причина. На 16 години съм и се запалих много по е-30 откакто карах това бебче и тази година бащата реши да ми направи подарък като купи една 30-ка и малко по малко да си работим върху нея ,от тук от там да направим нещо.
Колата още не е пристигнала , но аз съм пощръклял и по скоро исках да се похваля ама......

Колата я купи един наш приятел от чужбина и до седмица се очаква да бъде тук със двигател M42B18 е , но обмисляме да сложим M50B25.На какво мнение сте по въпроса?? Някакви коментари да дадете??Щото бащата е на мнение да работим върху М42 , но на мен сякаш ми се искаше да сложим нещо по голямо и искам да взема мненеи от по компетентни по въпроса

- Vasko_BP
- ентусиаст
-
- Кара: 92' E30 M40 cabrio
- Мечтае да кара: E30 M3
- JoRkAtA_pld
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30-ката да си пали джапанките
- Мечтае да кара: E39 M5
Re: Е-30 318
Честито колега много да и се радваш. Да наистина нямам преки наблюдения, но М42 не е лош мотор, но пък М50-то е шестак. Всичко зависи за какво ще я правите, според мене ако е за евридейка мое мнение е че М42 е добре, ако е читав де 

- venom888
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 318i 89
Като я земете сигурно ще има какво да се прави по нея, преди да стигнете до смяната на мотора.Според мен като за начало М42 е добър мотор и по добре ще е да я нагласите от кам купе, окачване и тн... и после един по силен мотор и работа по него
Успех и да те радва само

- georde123000
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E30 316.BMW E46 320D
- Мечтае да кара: BMW E30 M3
честито колега със здраве да си я караш
и като ти я докарат даи да я видим тази красавица

Съвсем скоро и снимки ще кача (sun)
Jorkata: По принцип колата няма да е за евридейка , но и според мене като за начало м42 тъкмо да навляза във плъзгане-то по добре .....
А след време дай боже и шестак а може просто да по работим по усилено върху м42
Jorkata: По принцип колата няма да е за евридейка , но и според мене като за начало м42 тъкмо да навляза във плъзгане-то по добре .....
А след време дай боже и шестак а може просто да по работим по усилено върху м42
- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
първо земи книжка после мисли за плъзгане или ако плъзгаш гледаи да не е на улицата
,а иначе е вярна поговорката ,че татковците зимат наи-яките подараци щото после и те си играят с тях 

bedrock city racing
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Вземете я, ако нещо не е в ред оправете го. М42 си е ок за това купе. По-скоро бутнете спирачки/окачване. Но както казаха колегите по-горе - през доста неща ще минете, преди смяна на мотора.
Ако питаш мен един м30б30 или б35 и ако не те устройва разхода на гориво много една газова, заварка на дифа, окачване и колата само настрани ще върви ако това ти е целта 

BMW e30 320i Powered by LowBudgetPerformance™ & 88' BMW E30 330i Turbo & BMW e36 m40b16
- Стаевски
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е30 318i
- Мечтае да кара: Комби
На бас,че "бащата" и той е Фен. Слушай го и за правилата за движение
Приятно шофиране из родните пътища.
И паричките да излизат само през ауспуха!!!

Приятно шофиране из родните пътища.
И паричките да излизат само през ауспуха!!!
Стаевски
- Stoicho
- член на клуба
-
- Кара: само 2 вратки
///ivanE30 написа:първо земи книжка после мисли за плъзгане или ако плъзгаш гледаи да не е на улицата,а иначе е вярна поговорката ,че татковците зимат наи-яките подараци щото после и те си играят с тях
Абе той младока да си плъзга,ама на места дето няма хора...поне ше научи,някоя и друга техника на колата...опита,а не знанието учи...на тая възраст съм карал жигула 1.2 ама времената се менят...сега младежта на е30 се учи...и 120коня им малее

"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава.А.Б."
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
кат спре да те мързи..се поразчети
щот си мноо млад за такива изказвания 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
12 мнения
• Страница 1 от 1