Колеги дайте мнения за тази кола
Модератор: Технически модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
Re: Колеги дайте мнения за тази кола
JIKI_RACER написа:Пример : Като имам подгрев на задните седалки , кво ? кой се грее? никой .
Вредно е за ташаците

Извинете за офтопика

По темата: Виждал съм я само веднъж. Бях във Варна Карс като я изкараха да я раздвижат малко. Раздвижването трая около 20 минути и я прибраха.
Трябва да призная, че не ме впечатли с външен вид... Не съм видял драскотини, захабена боя или други забележки... но просто не свети както някои други екземпляри дето съм виждал... В никакъв случай не казвам лошо за колата - въобще не я познавам... ама не ме впечатли... Ем, ем, кво пък като е ем...

- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
ddddk написа:JIKI_RACER написа:Пример : Като имам подгрев на задните седалки , кво ? кой се грее? никой .
Вредно е за ташаците- разваля материала
и пушката почва да стреля с халосни
![]()
Извинете за офтопика![]()
По темата: Виждал съм я само веднъж. Бях във Варна Карс като я изкараха да я раздвижат малко. Раздвижването трая около 20 минути и я прибраха.
Трябва да призная, че не ме впечатли с външен вид... Не съм видял драскотини, захабена боя или други забележки... но просто не свети както някои други екземпляри дето съм виждал... В никакъв случай не казвам лошо за колата - въобще не я познавам... ама не ме впечатли... Ем, ем, кво пък като е ем...
Нали? Друго си е двайската...

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
BULL3T написа:ddddk написа:JIKI_RACER написа:Пример : Като имам подгрев на задните седалки , кво ? кой се грее? никой .
![]()
Нали? Друго си е двайската...![]()
![]()
![]()

Ех, как ме разбираш от половин дума, Баце

Евала

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
BULL3T написа:ddddk написа:JIKI_RACER написа:Пример : Като имам подгрев на задните седалки , кво ? кой се грее? никой .
![]()
ем...
Нали? Друго си е двайската...![]()
![]()
![]()
Коя двайска бре Стефчо ,20ката в джоба си е най добре

И аз съм я виждал , всичките пирпадаха щото е М-ка , не заради друго , иначе и мен не ме впчатли с нищо...ама това си е мое мнение .
Мойта паркирана до нея и изглежда по различно , въпреки че са еднакви коли... де да знам.

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
бахти тъпата тема, всеки път едно и също - тези с двайски'те са балъци и с малки пишки, тези с 2,5 са почти като М, пък тези с М са направо....сигурно с три тъшака.
по темата - цената е малко смела, за това състояние, което се вижда от снимките. за 7000€ и старият мотор поне салона и мотора трябва да светят, а тези от снимките не са виждали грижи сигурно от 15 години.
пък ако е само за идеята да е М - идеална е
по темата - цената е малко смела, за това състояние, което се вижда от снимките. за 7000€ и старият мотор поне салона и мотора трябва да светят, а тези от снимките не са виждали грижи сигурно от 15 години.
пък ако е само за идеята да е М - идеална е

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Peter Angelov написа:Здрасти, кво толкова е претърпялаКолата е на едно момче от Варна Кар, стои винаги на закрит паркинг във Варна Кар. Последно я видях преди 40-50 дена. Не се кара...
Това имам предвид. Познавам го задочно Вили, познавам и предишния й собственик. Знам двете гледни точки. Това с мунинга в никакъв случай не е било отрицателно казано, а по-скоро обратното...

- IAV
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528iA
err0r написа:Peter Angelov написа:Здрасти, кво толкова е претърпялаКолата е на едно момче от Варна Кар, стои винаги на закрит паркинг във Варна Кар. Последно я видях преди 40-50 дена. Не се кара...
Това имам предвид. Познавам го задочно Вили, познавам и предишния й собственик. Знам двете гледни точки. Това с мунинга в никакъв случай не е било отрицателно казано, а по-скоро обратното...
А SlipKnot защо и се нарадва толкова бързо?
Това е кола която ако е истинска няма цена!
Но ми направи впечатление ,че и Sve разкара неговата а той наля много пари в нея!
Поздрави!
BMW Service Team
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Ами нека той сам да каже... предполагам заради страстта му по двуколесните машини... 

- tahsinov
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E34 /грухчо/
- Мечтае да кара: E34 M5
Не съм на 100% сигурен,мисля,че тази кола първоначално беше на колегата nasko_burgas.В търсачката от въпросите които е задавал свързани с нея, можеш да получиш някаква информация,относно манипулациите по техническото и обслужване.Има и снимки в галерията му.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Колеги , виждам темата и искам да кажа каквото знам за колата.Двигателя й е брилянтен защото Наско от Бургас ,чиято собственост бе колата преди Чочо й беше правил много сериозен ремонт само с оригинални части наред -> той впрочем човека каквото подхване да стяга само да си късметлия да купуваш от него после
Мотора го бройте наистина нов !
Купето е в добро състояние ,като спор няма ,че му трябва една нова боичка
Салона според зависи от разбиранията и предпочитанията може да се кара така ,може и да се претапицира - не е лош.
Окачването й е нещо страхотно просто - карах я когато беше в Чочо колата и това в комбинация със спирачките ме хвърли на шестото небе
с тези 10-ки отзад колата си завива със 160 км/ч както и накъдето си поиска с ненормална лекота
Представям си ако й се "фраснат" 4 нови спортни гуми спокойно може да се стигне и до 2G на определени отсечки в страната където настилките позволяват
Всичко по нея работи доколкото знам и в общия случай е супер яка колата само човек като се качи вътре и започват да му минават разни мисли в главата
Сегашния собственик Вили Тъндър-а от Варна е фен в мозъка на костите , той е пооправил някой неща както знам от него и така.
Георги Пенчев

Купето е в добро състояние ,като спор няма ,че му трябва една нова боичка

Окачването й е нещо страхотно просто - карах я когато беше в Чочо колата и това в комбинация със спирачките ме хвърли на шестото небе

Всичко по нея работи доколкото знам и в общия случай е супер яка колата само човек като се качи вътре и започват да му минават разни мисли в главата

Сегашния собственик Вили Тъндър-а от Варна е фен в мозъка на костите , той е пооправил някой неща както знам от него и така.
Георги Пенчев
Penchev написа:Колеги , виждам темата и искам да кажа каквото знам за колата.Двигателя й е брилянтен защото Наско от Бургас ,чиято собственост бе колата преди Чочо й беше правил много сериозен ремонт само с оригинални части наред -> той впрочем човека каквото подхване да стяга само да си късметлия да купуваш от него послеМотора го бройте наистина нов !
Георги Пенчев
е че преди и след много сериозни ремонти двигателите не се ли мият?
и това оригиналният мотор ли е?
- BMW M5 super
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря на всички ,които се включиха в темата .
Днес проведох няколко разговора ,с хора по разбиращи от мен ,и също звънях на човека от Варна ,
Отказвам се от колата .Малко старичка ,малко боичка ,малко височка цена .Било е писано да не е моита.
Днес проведох няколко разговора ,с хора по разбиращи от мен ,и също звънях на човека от Варна ,
Отказвам се от колата .Малко старичка ,малко боичка ,малко височка цена .Било е писано да не е моита.
vvvvv
BMW M5 super написа:Благодаря на всички ,които се включиха в темата .
кажи, ако търсиш много запазено М5 за около 5000€......направо да не се хабя да пиша, ако пак пуснеш тема...
- BMW M5 super
- кандидат ентусиаст
-
@2bar написа:
кажи, ако търсиш много запазено М5 за около 5000€......направо да не се хабя да пиша, ако пак пуснеш тема...[/quote]
Много ли се изхаби ?
vvvvv
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2