абс, проблем решен
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- naseto1969
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 d a
- Мечтае да кара: 535 d
- Детайли за колата: 525 d с чип
абс, проблем решен
колеги след ходене по мьките 1 год. наи-накрая реших проблема с абс, които ту работеше ту не, ремонтираха ми абс блока в юве на симеоновско шосе за 180 лева . честита нова година на всички и наздраве тази вечер ще се насмуча....имам и хубава трушия, ако има някои наблизо, в редута сам, заповядаи те.
- Sesko
- ентусиаст
-
- Кара: е60 525 x-drive
- Мечтае да кара: M6
- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
Re: абс, проблем решен
Тези от ЮВЕ станаха спецове май......Ама тез 180 лв закакво ги вземат не мога да разбера, за 4 спойки ли баси.....Тук по 200 $ искат, аз затуй искам да ги изям тез модули...
- Karlo
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 Е39 M52B20
Здраво колега, честито за хепи-енда.
Би ли споделил историята, прочетох из мненията ти само за датчиците.
При мен положението става все по-неприятно - непрекъснато светват (ABS & ASC),
и се опитват да ме убедят, че може и да са кабели - но явно и аз ще отида до Юве,
трябва си сериозна диагностика, и то някъде където могат да се ангажират и с ремонт.
Поздрави!

Би ли споделил историята, прочетох из мненията ти само за датчиците.
При мен положението става все по-неприятно - непрекъснато светват (ABS & ASC),
и се опитват да ме убедят, че може и да са кабели - но явно и аз ще отида до Юве,
трябва си сериозна диагностика, и то някъде където могат да се ангажират и с ремонт.
Поздрави!
- naseto1969
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 d a
- Мечтае да кара: 535 d
- Детайли за колата: 525 d с чип
историята е следната= преди 1 год. ми светнаха абс и тракшьн контрола, и се започна- смяна на преден ляв датчик, заден ляв датчик и нищо, ту работи ту не, но диагностиката ми я правиха приятели, след много четене в форума стигнах до заключението да отида в юве, и така. благодаря на всички колеги които помагаха и изказваха мнение. успех.
- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
naseto1969 написа:историята е следната= преди 1 год. ми светнаха абс и тракшьн контрола, и се започна- смяна на преден ляв датчик, заден ляв датчик и нищо, ту работи ту не, но диагностиката ми я правиха приятели, след много четене в форума стигнах до заключението да отида в юве, и така. благодаря на всички колеги които помагаха и изказваха мнение. успех.
Ами да ти кажа колега, аз знам че като почне да дава в левите датчици грешка, винаги е модул.....Не е като теорема, а просто така ми е влязло в главата. Но пък при мен даваше преден десен, сменям го, след някой ден пак той, завъртам ги, 3 дни е окей, после пак преден десен......Накрая модула си намери поялника..Доста е дразнещо това...
Но важното че си вече оправен и дано няма проблеми с този модул.......
6 мнения
• Страница 1 от 1