Ел.подгряване на предни подглавници
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Ел.подгряване на предни подглавници
Вчера докато търсех една схема на бушони,забелязах,че на Е39 номер 20 предпазител е за електрическото подгряване на подглавниците на предните седалки
Моят кожен салон се води комфорт пълен ел.пакет-електрическо регулиране във всички посоки на седалката,ел.задвижване на облегалката,компресор със надуване в кръста на облегалката ,чупеща се на "две" облегалка ,ел.подглавник,памет и подгряване на седалките и облегалките! Имам информация от оторизиран представител,че салона ми трябва да я има тази екстра,и най-вероятно са се били прекъснали кабелите които са в основите на подвижния ел.подглавник
Та..........някой да каже нещо.......освен sadex-a
Разглобявал съм облицовката отзад на шоф.седалка,дето е жабката за списания,(при мен е с капаче,не е с ластик)и действително има много кабели,маркучи и т.н
със сигурност се заемам със оправянето на тази екстра,но малко помощ няма да ми е излишна!
Довечера ще проверя дали работи подгряването на пасажерския подглавник,че не съм се возил там
П.С Пак ме изненада тва Бмв с нещо

Моят кожен салон се води комфорт пълен ел.пакет-електрическо регулиране във всички посоки на седалката,ел.задвижване на облегалката,компресор със надуване в кръста на облегалката ,чупеща се на "две" облегалка ,ел.подглавник,памет и подгряване на седалките и облегалките! Имам информация от оторизиран представител,че салона ми трябва да я има тази екстра,и най-вероятно са се били прекъснали кабелите които са в основите на подвижния ел.подглавник

Та..........някой да каже нещо.......освен sadex-a

Разглобявал съм облицовката отзад на шоф.седалка,дето е жабката за списания,(при мен е с капаче,не е с ластик)и действително има много кабели,маркучи и т.н

Довечера ще проверя дали работи подгряването на пасажерския подглавник,че не съм се возил там

П.С Пак ме изненада тва Бмв с нещо

Последна промяна meha на 06 Яну 2011, 13:54, променена общо 3 пъти
- LUBO 555
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 528i
- Мечтае да кара: комбайн в парламента
Re: Ел.подгряване на предни подглавници
Здравей,колега.
Не пишеш дали имат подгряване седалките,щото моите имат всичко,което си посочил,пък нямат подгряване.
М/у другото,най добре се шофира на топли крака и студена глава.За кво ти е да ти грее на врата?
Не пишеш дали имат подгряване седалките,щото моите имат всичко,което си посочил,пък нямат подгряване.
М/у другото,най добре се шофира на топли крака и студена глава.За кво ти е да ти грее на врата?
- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
meha написа:Вчера докато търсех една схема на бушони,забелязах,че на Е39 номер 20 предпазител е за електрическото подгряване на подглавниците на предните седалки![]()
Моят кожен салон се води комфорт пълен ел.пакет-електрическо регулиране във всички посоки на седалката,ел.задвижване на облегалката,компресор със надуване в кръста на облегалката ,чупеща се на "две" облегалка ,ел.подглавник,памет! Имам информация от оторизиран представител,че салона ми трябва да я има тази екстра,и най-вероятно са се били прекъснали кабелите които са в основите на подвижния ел.подглавник![]()
![]()
![]()
Та..........някой да каже нещо.......освен sadex-a![]()
Разгловявал съм облицовката отзад на шоф.седалка,дето е жабката за списания,и действително има много кабели,маркучи и т.н :mhihi: със сигурност се заемам със оправянето на тази екстра,но малко помощ няма да ми е излишна!
Довечера ще проверя дали работи подгряването на пасажерския подглавник,че не съм се возил там![]()
П.С Пак ме изненада тва Бмв с нещо![]()
![]()
![]()
търси, търси щом салона ти е с такива екстри има и още една.... самоебачка за жени... скрита екстра е, и колата разбира по миризмата на женско дупе и я активира ....

Сега майтапа на страна.... ако знаеш как електромагнитната индукция влияе в/у човешкия организъм и по точно в/у някои вътрешни органи изобщо няма да си включваш подгряването!
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
Да забравих да спомена,че имат подгряване седалките и облегалките и работи безупречно(поне за сега
) управлението на подгрева ми е от конзолата с 2 бутона чрез които можеш да регулираш степентта на загряване( 3 зелени светодиода)
Луцифере
............Относно твойта скрита екстра която предлагаш,не я ща,че тогава мойта роля се губи
По принцип си прав за магнитното поле,но мисълта,че нещо не работи в колата ми влияе много по-лошо
А и разговорите по мобилния телефон на ден,едва ли е по-малко облъчването
Пък и подгрева не работи постоянно,а за много малко време 
П.С Илко,твоите греят ли

Луцифере

По принцип си прав за магнитното поле,но мисълта,че нещо не работи в колата ми влияе много по-лошо

П.С Илко,твоите греят ли

- bmw_n00b
- ентусиаст
-
- Кара: 96-8' 523ti
Нещо ми се струва, че си в грешка, баце. Няма подгрев на подглавниците, а и не виждам кой би се посрамил да сложи
Кажи какво точно пише при теб на бушона. Принципно номер 20 е за подгрева на задното стъкло, парното и електрическата перка на радиатора.

Ми,може и да няма.....въпреки че преди малко като включих подгрева на 2-те седалки,на шоф.облегалка не грееше 100% ама на пасажерската май грееше,ама май
А защо,какво лошо има да сложиш подгряване на подглавника
Малко да се постопли времето,и като изровя кабеляка за към подглавника ще видиш ти
Илко мълчи още,което ме притеснява

А защо,какво лошо има да сложиш подгряване на подглавника

Малко да се постопли времето,и като изровя кабеляка за към подглавника ще видиш ти

Илко мълчи още,което ме притеснява

- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Ако разсъждаваме по пътя на логиката,щом са на отделен бушон,значи трябва да имат отделно копче за пускане.....
Аз лично за първи път чувам за подгряване на подглавниците. Според мен на тази схема превода е грешен.
Аз лично за първи път чувам за подгряване на подглавниците. Според мен на тази схема превода е грешен.
- bmw_n00b
- ентусиаст
-
- Кара: 96-8' 523ti
Абе сега като поразгледах има на някои кабриота (мерц. СЛК) и на 7-ма серия (от е65 насам), но отзад само. Вероятно и мерцедес и ауди имат. Просто отпред е ненужно. Има активни подглавници са сметка на това, които при удар отзад ти подпират главата, измествайки се напред.
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Според английския на номер 20 е отопление на задното стъкло. Май е сгрешен превода.

- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
На английски трябва да е headrest heating. И аз бях доста любопитен и затова направих малко разследване и се оказа че колегата ми го е имал това още на е34 ката си преди 5-6 години. Новата 5 и 7 серия си го имат, независимо дали са с cold weather package. Има го на предните седалки само на Х6 цата
ей как ше ме карате събота на студа да разглобявам седалки
И мен ми се струва,че може би няма да има,но пък защо ще ми казват от оф.представител,че я има опцията
Леле ако се окаже,че го имам това,ще имам нещо което Илко няма

И мен ми се струва,че може би няма да има,но пък защо ще ми казват от оф.представител,че я има опцията

Леле ако се окаже,че го имам това,ще имам нещо което Илко няма

- pricheska
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 03`E39 530dA Exclusive; E34 520i
meha написа:ей как ше ме карате събота на студа да разглобявам седалки![]()
И мен ми се струва,че може би няма да има,но пък защо ще ми казват от оф.представител,че я има опцията![]()
Леле ако се окаже,че го имам това,ще имам нещо което Илко няма![]()
![]()
Хаха

Бензин, а не кръв! Инжекцион, а не сърце! Бутала, а не мускули!.. Машина, а не човек !
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL

Мога да Ви дразня с още мноооого такива дребни екстри за които едва ли бихте се сетили,но трябва да направим една отделна тема......
Ilko Ivanov написа::mhihi:![]()
![]()
Мога да Ви дразня с още мноооого такива дребни екстри за които едва ли бихте се сетили,но трябва да направим една отделна тема......
айде де,време е вече да дадеш списъка

Нямам нищо против да бъде в моята тема,която после ще преименувам вслучай,че нямам жица и бъда посрамен

- pricheska
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 03`E39 530dA Exclusive; E34 520i
Ilko Ivanov написа::mhihi:![]()
![]()

Бензин, а не кръв! Инжекцион, а не сърце! Бутала, а не мускули!.. Машина, а не човек !
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2