проблем с печката
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- 525d_joro
- Потребител
-
- Кара: BMW
проблем с печката
Здравеите колеги имам проблем с печката кои може да помага..благодаря ви предварително...карам 525д 163к афтомат от скоро я имам и не знам как ди си пусна печката в колата чрез комп. до колкото разбирам от форума печката ми е отклучена защото като дам на контакт ми светва екрана на навигациата и там ми излиза aux.heating.vent,таимер 1,и таимер 2: отивам примерно на таимер 1 и го настроивам 14:25часа да се вклуче,и наистина в точното време се вклучва работе не повече от 5мин и спира,след около 1 мин пак се вклучва за около 5мин и до там,влизам в колата студена след което пробвах неколко кратно да я пусна но без успех....
ако някои знае за какво става вапрос моля да помага....само добавя че като запаля колата и е под 3 градоса печката афтоматично се фклучва....

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Re: проблем с печката
Както вече си разбрал, имаш проблем в печката. Какъв точно...ще разбереш на диагностика 

- 525d_joro
- Потребител
-
незнам трябвали да я закача и имали смисал от това,като я купих колата мина през диагностика и никакав проблем
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
525d_joro написа:Здравеите колеги имам проблем с печката кои може да помага..благодаря ви предварително...карам 525д 163к афтомат от скоро я имам и не знам как ди си пусна печката в колата чрез комп. до колкото разбирам от форума печката ми е отклучена защото като дам на контакт ми светва екрана на навигациата и там ми излиза aux.heating.vent,таимер 1,и таимер 2: отивам примерно на таимер 1 и го настроивам 14:25часа да се вклуче,и наистина в точното време се вклучва работе не повече от 5мин и спира,след около 1 мин пак се вклучва за около 5мин и до там,влизам в колата студена след което пробвах неколко кратно да я пусна но без успех....ако някои знае за какво става вапрос моля да помага....само добавя че като запаля колата и е под 3 градоса печката афтоматично се фклучва....
А следващото ти мнение с подобен правопис изобщо няма да види бял свят !!!
- 525d_joro
- Потребител
-
днес ходих на диагностика,даде грешка електрическа водна помпа,вазмойно ли е от нея да се да не работи печката т.е.вклучва и след около 3-4 мин пак се исключва
- Nikolay86
- младши ентусиаст
-
525d_joro написа:днес ходих на диагностика,даде грешка електрическа водна помпа,вазмойно ли е от нея да се да не работи печката т.е.вклучва и след около 3-4 мин пак се исключва
Е то главно тая помпа дава фира и тя прави мизериите на тея печки

6 мнения
• Страница 1 от 1