Превключване предавки при мокро време
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Превключване предавки при мокро време
Здравейте и ЧНГ!
Тия дни при мен се задълбочи следния проблем: При мокро време е невъзможно да включа 1-ва предавка. Бутам в 3-та и после на 1-ва и така става. Не го прави постоянно, но най-често когато е мокро времето.
Къде може да е причината ?
Колата е Е34 02/90г М20Б20 с ръчни предавки.
Тия дни при мен се задълбочи следния проблем: При мокро време е невъзможно да включа 1-ва предавка. Бутам в 3-та и после на 1-ва и така става. Не го прави постоянно, но най-често когато е мокро времето.
Къде може да е причината ?
Колата е Е34 02/90г М20Б20 с ръчни предавки.
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
По-скоро е съвпадение!
Не съм от знаещите но проблема ми се струва чисто механичен. Влагата влияе на електрониката. 

Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
нее така про сухо време по малко сменяш скоростите а при мокро пове4е оба4е нее от това просто синхронизаторите или саединитела заминава

- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
Евентуална причина може да представлява студа но не и мокрото време.Притискател , феродов и зъбни колела : не виждам кое може да се влияе от влага.
Съвета ми е : при случай когато не влиза първа вкарай първо втора и и след това опитай на първа , друго много вероятно - съединител
Аиде и успех
Съвета ми е : при случай когато не влиза първа вкарай първо втора и и след това опитай на първа , друго много вероятно - съединител

Аиде и успех

- His Shadow
- младши ентусиаст
-
мда маслото може да е моя френд има Мерцедес 190Д и оня ден го дърпах
както си карал и спрял да зареди и упс не може да вкшчи на скорост напрао истинал ама са оказа че маслото е доста под нормалното ниво наля си и ся няма дертове а бтв преди тва малко трудно му включваха

8 мнения
• Страница 1 от 1