Светлините на задната скорост
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- stenli6767
- Потребител
-
Светлините на задната скорост
Не ми светят светлините на задната скорост.Бихте ли ми казали кой от всички е бушона за светлините на задната скорост за да мога да го проверя да не е от него.А ако не е от него мога да ви изслушам всички от къде и какво може да е . Да добавя само че съм проверил датчика под кутията но няма никакви проблеми
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Re: Светлините на задната скорост
90% съм сигурен, че ти е сменян километража и не е кодиран за твоята кола. Ако колата ти е автоматик и сложиш километраж от ръчна, няма да имаш светлини на задна и обратно, ако е ръчна, а е сложен километраж от автоматик.
- bmw_n00b
- ентусиаст
-
- Кара: 96-8' 523ti
То па оставаше да има отделен кръг за светлини за задна... В останалите 10% от на Пресли, бих попитал как провери датчика, та си толкова сигурен? Аз лично съм се сблъсквал с датчик със собствено мнение, затова питам.
- stenli6767
- Потребител
-
mad_presley а възможно ли е да не светят , при положение че сложих твоя двигател (Да не е свързано нещо по скоростната кутия, въпреки че ходих да ми я гледат)
Отностно километража незнам дали ми е сменян но двигателя ДА. И защо немога да си вляза с ника ?

- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
stenli6767 написа:mad_presley а възможно ли е да не светят , при положение че сложих твоя двигател (Да не е свързано нещо по скоростната кутия, въпреки че ходих да ми я гледат)Отностно километража незнам дали ми е сменян но двигателя ДА. И защо немога да си вляза с ника ?
А буксата на датчика закачена ли си е на мястото ? Да не съм я забравил

- stenli6767
- Потребител
-
Ами мен ме нямаше че да знам ти трябва да знаеш
Въпреки че ходих при един познат и ми каза че всичко е изрядно.Между другото за нашите работи .... взел съм документа само трябва да ти го пратя

- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
stenli6767 написа:Ами мен ме нямаше че да знам ти трябва да знаешВъпреки че ходих при един познат и ми каза че всичко е изрядно.Между другото за нашите работи .... взел съм документа само трябва да ти го пратя
Щом всичко си е закачено,сменяй датчика

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
stenli6767 написа:mad_presley а възможно ли е да не светят , при положение че сложих твоя двигател (Да не е свързано нещо по скоростната кутия, въпреки че ходих да ми я гледат)Отностно километража незнам дали ми е сменян но двигателя ДА. И защо немога да си вляза с ника ?
Ами аз сега се сещам, че ти имаше сериозен проблем с кодировката на километража.
А от кога не ти свети задната не каза!?
- stenli6767
- Потребител
-
Ами не знам с точност , но отначало светеше . Няма да е от километража защото и след като ми смениха софтуера пак си светиха. На 2 пъти щях да си ударя колата като давах на задна преди 2 месеца мн е кофти без тия светлини
10 мнения
• Страница 1 от 1