Светлините на задната скорост

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар

Светлините на задната скорост

Мнение от stenli6767 » 05 Яну 2011, 17:01

Не ми светят светлините на задната скорост.Бихте ли ми казали кой от всички е бушона за светлините на задната скорост за да мога да го проверя да не е от него.А ако не е от него мога да ви изслушам всички от къде и какво може да е . Да добавя само че съм проверил датчика под кутията но няма никакви проблеми

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Re: Светлините на задната скорост

Мнение от mad_presley » 05 Яну 2011, 20:06

90% съм сигурен, че ти е сменян километража и не е кодиран за твоята кола. Ако колата ти е автоматик и сложиш километраж от ръчна, няма да имаш светлини на задна и обратно, ако е ръчна, а е сложен километраж от автоматик.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от meha » 05 Яну 2011, 20:18

Като за първо мнение ще ти бъде опростен греха към търсачката :mhihi:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 96-8' 523ti

Мнение от bmw_n00b » 05 Яну 2011, 20:31

То па оставаше да има отделен кръг за светлини за задна... В останалите 10% от на Пресли, бих попитал как провери датчика, та си толкова сигурен? Аз лично съм се сблъсквал с датчик със собствено мнение, затова питам.
Изображение Schnappi, Das Kleine Krokodil

интерФЕЙСА на форума... нещо ми е непрегледен...

Потребител
Аватар

Мнение от stenli6767 » 05 Яну 2011, 20:35

mad_presley а възможно ли е да не светят , при положение че сложих твоя двигател (Да не е свързано нещо по скоростната кутия, въпреки че ходих да ми я гледат) :)Отностно километража незнам дали ми е сменян но двигателя ДА. И защо немога да си вляза с ника ?

некъв ентусиаст
Аватар
Кара: F02 750iL

Мнение от Ilko Ivanov » 05 Яну 2011, 20:41

stenli6767 написа:mad_presley а възможно ли е да не светят , при положение че сложих твоя двигател (Да не е свързано нещо по скоростната кутия, въпреки че ходих да ми я гледат) :)Отностно километража незнам дали ми е сменян но двигателя ДА. И защо немога да си вляза с ника ?

А буксата на датчика закачена ли си е на мястото ? Да не съм я забравил :oops:

Потребител
Аватар

Мнение от stenli6767 » 05 Яну 2011, 20:43

Ами мен ме нямаше че да знам ти трябва да знаеш :) Въпреки че ходих при един познат и ми каза че всичко е изрядно.Между другото за нашите работи .... взел съм документа само трябва да ти го пратя

некъв ентусиаст
Аватар
Кара: F02 750iL

Мнение от Ilko Ivanov » 05 Яну 2011, 20:51

stenli6767 написа:Ами мен ме нямаше че да знам ти трябва да знаеш :) Въпреки че ходих при един познат и ми каза че всичко е изрядно.Между другото за нашите работи .... взел съм документа само трябва да ти го пратя

Щом всичко си е закачено,сменяй датчика ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Мнение от mad_presley » 05 Яну 2011, 21:29

stenli6767 написа:mad_presley а възможно ли е да не светят , при положение че сложих твоя двигател (Да не е свързано нещо по скоростната кутия, въпреки че ходих да ми я гледат) :)Отностно километража незнам дали ми е сменян но двигателя ДА. И защо немога да си вляза с ника ?

Ами аз сега се сещам, че ти имаше сериозен проблем с кодировката на километража.

А от кога не ти свети задната не каза!?

Потребител
Аватар

Мнение от stenli6767 » 06 Яну 2011, 14:22

Ами не знам с точност , но отначало светеше . Няма да е от километража защото и след като ми смениха софтуера пак си светиха. На 2 пъти щях да си ударя колата като давах на задна преди 2 месеца мн е кофти без тия светлини

Назад към E39